Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Wil je als bedrijf succesvol zijn vergeet dan niet: je mensen

Door Aruna Gopal

Niets is zo eenzaam als reizen voor je werk.

Alleen in het vliegtuig.

Alleen op je hotelkamer.

Zonder je familie of vrienden.

Of toch niet?

De afgelopen 4 weken bezocht ik 6 landen en 3 continenten (UK, Duitsland, Polen, Australie, USA en Frankrijk). En ontmoette ik bijna 100 nieuwe mensen.

Ik vroeg ze bijna allemaal: waar ben je trots op?

Hun antwoorden: ik ben trots op wat ik samen met anderen heb bereikt, ik ben trots op wat ik elke dag leer waardoor ik groei en ik ben trots op de levens die ik raak.

Ik vroeg ook wat ze lastig vinden. De work-life balance blijkt een eeuwige uitdaging.

Zo kom ik erachter dat we overal op de wereld hetzelfde zijn. Allemaal houden we van aandacht. Allemaal willen we verbinden met anderen. Allemaal willen we bijdragen aan iets moois. Allemaal willen we ons gewaardeerd voelen.

En allemaal hebben we het weleens moeilijk als deze zaken uitblijven.

Ik heb geleerd dat fouten maken onvermijdelijk is. Het is hoe je ermee omgaat dat telt. Open en eerlijk zijn. Samen op zoek naar een oplossing en leren.

Wat deze mensen mij hebben laten zien is dat zaken doen draait om mensen.

En wil je als bedrijf succesvol zijn vergeet dan niet: je mensen.

 

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

New York
Personal Branding

New York City, The Millionaires Club en Topvrouw van het Jaar

Aruna Gopal - ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit
Inspiratie

Ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit….

eindelijk loslaten en lichter leven
Persoonlijke Ontwikkeling

2021: Eindelijk loslaten en lichter leven

Katherine Hepburn
Inspiratie

A Learning and Beautiful Story From Katherine Hepburn

Aruna Gopal lachend voor Paleis Noordeinde
Netwerken

Hulp vragen aan succesvolle mensen? Volg deze 5 slimme stappen.

Woman in snow
Ondernemerschap

Je hoeft het niet alleen te doen

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.