Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Wat succesvolle mensen elke dag doen

Door Aruna Gopal

Gisteren kreeg ik dit berichtje van een client: Aruna! Je staat altijd zo positief in het leven… Wat is je geheim? Zit je nooit in een dip. En zo ja, hoe ga jij ermee om?

Mijn antwoord: ik ben vooral heel realistisch, want het leven is niet altijd leuk. Maar ik kan de dingen wel bezien zoals ze zijn.

En ik vertrouw erop dat alles altijd goed komt. Wat de uitkomst ook is. En dat geeft mij innerlijke rust.

Ik ben het voorbeeld gaan volgen van succesvolle leiders. Ik kwam erachter dat ze allemaal slechts focus houden op zaken waar ze controle over hebben. De rest is niet belangrijk.

En dat zijn:

 • Je gezondheid. Een gezond lijf is een randvoorwaarde voor een mooi leven. Dus beweeg elke dag, voed je lijf met voedingstoffen die bijdragen aan jouw welzijn, slaap elke avond minimaal 8 uur en drink veel meer water.
 • Je spiritualiteit. Om elke dag te verbinden met mezelf en mijn innerlijke wijsheid mediteer ik 2 keer op een dag 20 min lang (ik doe aan Transcendente Meditatie naar het voorbeeld van Tom Hanks, Steve Jobs, Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, ea.). Daar ben ik 3 jaar geleden mee begonnen en dat heeft mijn leven in een andere dimensie gebracht. Het helpt me om te stoppen met overdenken, om het leven van een afstand te bezien, minder reactief te zijn en meer los te laten en te vertrouwen.
 • Je relaties. Omring je elke dag met mensen die je stimuleren, die je aanmoedigen en die je beter maken. Compassie en liefde dragen bij aan je geluksgevoel.
 • Je mindset. Als mens heb je nieuwe prikkels nodig om je te inspireren en om je te helpen groeien. Teveel van hetzelfde maakt je lui en te comfortabel. Het kan je angstig maken, omdat je bang wordt om te verliezen wat je hebt. Terwijl het leven je nog zoveel meer te bieden heeft. Nieuwe prikkels helpen je jouw wereld te verbreden, je potentieel te ontwikkelen en geven je nieuwe perspectieven.
 • Je bijdrage. Als mens kunnen we allemaal onze kennis en expertise inzetten om een ander te helpen. Dat hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Soms is een glimlach voldoende om een positieve impact te hebben op een ander. Zo zijn we allemaal in staat om de wereld een beetje mooier te maken. En dat geeft het leven betekenis.

 

Ook jij kan vandaag beginnen met meer focus en betekenis, en minder angst en chaos in je leven. Een aantal tips om de regie over je leven te herpakken:

 • Vat iets nooit persoonlijk op. En geef anderen nooit de schuld.
 • Stop met je te laten afleiden door wat er om je heen gebeurd. Focus op jezelf.
 • Gun anderen hun geluk.
 • Ontwikkel een visie voor jouw ideale leven. En bedenk wat je kunt doen om dat te bereiken? Wat moet je meer doen en wat moet je minder doen?
 • Verander het verhaal dat jij jezelf vertelt. En vertel een beter verhaal.
 • Schrijf elke dag 5 dingen op waar je dankbaar voor bent.
 • Doe alles wat je doet met intentie en weet wat je elke dag en elke week wilt bereiken.
 • Plan je agenda niet te vol en plan ook zaken in die niet nuttig of productief zijn, maar die vooral leuk zijn.
 • Focus elke dag op slechts 3 zaken die je wilt doen.
 • En….. give yourself a break!

 

Je elke dag goed voelen is onmogelijk. Maar je kunt er wel voor zorgen dat je elke dag een leuker leven hebt met meer innerlijke rust door jezelf gezonde nieuwe rituelen aan te leren. En gaat iets niet zoals gepland, vraag je dan af: wat kan ik hiervan leren?

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op Instagram en op LinkedIn voor extra inspiratie!

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan? Aruna Gopal
Carriere

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan?

Hello 45 Aruna Gopal
Carriere

Hello 45 🎂🎉 Eindelijk meer jezelf

Verander je mindset - Aruna Gopal
Carriere

Creëer een nieuwe realiteit – verander je mindset en leer omdenken

Aruna Gopal - ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit
Inspiratie

Ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit….

Aruna Gopal
Persoonlijke Ontwikkeling

Hoe ik binnen twee dagen mijn financiële doelen behaalde (en jij dat ook gaat doen)

eindelijk loslaten en lichter leven
Persoonlijke Ontwikkeling

2021: Eindelijk loslaten en lichter leven

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.