Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Hoe vind ik mijn droombaan? – Een tirade voor iedereen die nog steeds de verkeerde vragen stelt

Door Aruna Gopal

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Hoe blijf ik presteren? Hoe vind ik mijn passie? Hoe word ik gelukkig? Hoe vind ik mijn droombaan? Vragen die je elke dag bezig houden. Je bent op zoek naar de antwoorden. Al je energie stop je erin.

In plaats van het leven te benaderen met de onschuld van een kind. Met onuitputtelijke enthousiasme en je te laten verrassen door open te staan voor alles wat op je pad komt. Ben je naarstig op zoek naar antwoorden en oplossingen voor problemen. Je kijkt om je heen. Vergelijkt jezelf met anderen. Maar de waarheid is: wat voor anderen werkt hoeft niet te werken voor jou. Dus ken jezelf.

Vertrouwen en loslaten! Dat klinkt goed, maar hoe dan? Simpel.

Slow down and experience more. Wees in het moment. Voel meer. Geniet meer.

Verbind met de enige persoon die er toe doet. Jezelf. Heb je het gevoel dat je jezelf kwijt bent? Niet gek als je nooit de tijd neemt om te luisteren naar jezelf en stil te zitten.

Als je iets echt wilt, dan zal het gebeuren. Het leven werkt voor je, dat heeft het altijd al gedaan. Je bent alleen te druk om het te zien. Je denkt teveel na en oordeelt continu. Je bent altijd moe. Te moe om soms nog helder na te denken. Te moe om alle signalen te zien die je gaan helpen om hetgeen te krijgen wat je wilt. Slaap meer! Beweeg en eet beter! Zorg voor dat lichaam. Je hebt er maar een.

Maak tijd voor: lezen, bewegen en mediteren. Laat je inspireren. Ga niet meer doen in minder tijd. Maar ga meer resultaat behalen in de tijd die je hebt. Door slimmere keuzes te maken. Vergeet niet dat Moeder Theresa en Steve Jobs net zoveel uren op een dag hadden als jij.

Luister naar je intuïtie. Wees eens moedig genoeg om risico’s te nemen en heb het vertrouwen dat het goed komt. Wees eens moedig genoeg om stil te zitten.

Je hoeft niet nu al alle antwoorden te hebben, dat kan ook helemaal niet. De antwoorden die je kunt bedenken zijn gebaseerd op hetgeen je hebt meegemaakt in je leven. Jouw ervaringen. Maar de antwoorden op jouw vragen liggen buiten je belevingswereld. Het mooiste heb je nog niet eens meegemaakt. Stop dus met alles te willen weten en de touwtjes strak in handen te houden. Laat los.

Kom uit dat hoofd en geef die weerstand op. Stop met oordelen over alles wat je overkomt. Accepteer het en vertrouw erop dat alles wat gebeurd oke is. Het mooiste moet nog komen. En jij hebt nog geen idee van hoe mooi dat zal zijn.

Vertrouw erop dat iedereen die je tegenkomt iets weet wat jij niet weet. Dus sta open voor nieuwe mensen en leer. Persoonlijke groei ontstaat wanneer je buiten je comfortzone stapt en je onwaarschijnlijke successen gaat boeken met de hulp van anderen. Omring je met positieve voorbeelden. Zij weten wat jij nog niet weet. Zij zijn jouw gidsen.

Sta open en blijf open staan. Ook als er situaties voordoen die niet fijn aanvoelen. Blijf voelen en vertrouw op je intuïtie. Wees zelfbewust, heb empathie, wees aardig en dankbaar.

Je krijgt waar je om vraag, mits je de juiste vragen stelt. Dus niet hoe kom ik aan nieuwe klanten of hoe kom ik aan die droombaan, maar vraag welke waarde jij kan creëren voor anderen, hoe jij van betekenis kunt zijn voor anderen. Focus op creëren, bouwen en inspireren. En blijf leren, elke dag, op elke leeftijd.

x,

Aruna

Inspiratie nodig? Laat je inspireren door deze quote:

Start a new pattern of thoughts and you will attract new experiences.
Life is a reflection of what we allow ourselves to see and be.
Time spent in self-reflection is never wasted.
The more reflective you are, the more effective you are at noticing and breaking recycled cycles.

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan? Aruna Gopal
Carriere

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan?

Hello 45 Aruna Gopal
Carriere

Hello 45 🎂🎉 Eindelijk meer jezelf

Verander je mindset - Aruna Gopal
Carriere

Creëer een nieuwe realiteit – verander je mindset en leer omdenken

Aruna Gopal lachend voor Paleis Noordeinde
Netwerken

Hulp vragen aan succesvolle mensen? Volg deze 5 slimme stappen.

Aruna Gopal in groene jurk
Carriere

Niet meer happy met je job? Neem nog geen ontslag, maar doe eerst dit.

Woman in snow
Ondernemerschap

Je hoeft het niet alleen te doen

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.