Ik heb bij Aruna de coaching personal branding gedaan. 

Het scherp krijgen van je persoonlijke en zakelijke doelstellingen doet Aruna op een hele fijne en persoonlijke manier. Dit doet zij vanuit de terechte overtuiging dat mensen zaken willen doen met ‘echte’ mensen. Het is dus belangrijk om zowel online als offline jezelf te zijn en te laten zien. Mijn LinkedIn profiel paste niet bij wie ik ben en waar ik voor sta. Met hulp van Aruna klopt het nu wel en heb ik scherp hoe ik mezelf wil profileren.

Ik keek iedere keer uit naar onze coaching gesprekken. Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak. Haar positiviteit, energie, vrolijkheid en enthousiasme zijn aanstekelijk! Kortom haar coaching is echt een aanrader.

Lenneke Muller

Advocaat Bouwrecht, Construct Advocaten

Bij de LinkedIn coaching van Aruna gaat het niet alleen over de werking van LinkedIn en hoe je het kan inzetten, Aruna gaat een stap verder: ze gaat graag met jou het gesprek aan om te ontdekken wat jouw brand is. Je gaat terug naar de basis: wie jij bent, wie je wil zijn en wat jij voor anderen wil betekenen. Op deze manier leer je niet alleen handig met LinkedIn om te gaan, je krijgt er een persoonlijke werkwijze bij jij zelf bedenkt en verwoord. Aruna weet de juiste vragen te stellen om deze naar boven te halen.

Met jouw personal brand kan jij jezelf vervolgens presenteren op LinkedIn en nieuwe relaties aangaan. Ik kan je de personal branding workshop van Aruna aanraden, omdat het je de informatie geeft die jij nodig hebt om LinkedIn goed in te zetten.

Adrian de Leeuw

Assistent Vermogensmanager, Rabobank

Ik was heel erg gefocust op LinkedIn en vroeg me daarom ook af of ik wel voldoende uit dit traject ging halen. Inmiddels weet ik veel beter. Het is voor mij een coachingtraject dat mijn hele voorkomen zowel zakelijk als privé beïnvloedt. Zo hebben we het vooral gehad over hoe ik wil over komen en door het daar uitgebreid over te hebben ben ik tot een hoop resultaten gekomen die naar mijn gevoel nu alleen nog maar basis vormen voor wat er nog meer gaat komen.

Ted Vonk

Teamleider Dagelijkse Bankzaken, Rabobank

Aruna staat voor mij symbool voor het onophoudelijk inspireren om vooral toch via social media actief én succesvol te zijn. 

Met nooit aflatende energie heeft zij mij en mijn mensen eerst de basis en vervolgstappen geleerd, telkens voorzien van pakkende praktijkvoorbeelden, om ons daarna te prikkelen om het geleerde in de praktijk toe te passen.

En geloof mij: als zij voor je staat wil je geen ‘nee’ meer zeggen. Thumbs up for the lady!

Peter Buzink

Manager Grootzakelijk, Rabobank

Met de komst van Aruna hebben we binnen de bank in korte tijd grote stappen gezet op het gebied van Social Media en online communicatie.

Door haar enthousiasme en gedrevenheid heeft zij met succes het gebruik van Social Media voor Marketing doelstellingen weten te introduceren en is een voorbeeld voor de Rabobank organisatie.

Ingrid van Houdt

Manager Marketing Communicatie, Rabobank

Ik heb een workshop Personal Branding gehad van Aruna. Ik deed niets met LinkedIn en zag het nut er eigenlijk niet zo van in. Door het enorme enthousiasme en de energie waarmee Aruna mij heeft geholpen met tips en trucs ben ik dit anders gaan bekijken.

Wat vooral zo mooi is aan Aruna is is dat ze er voor zorgt dat je dicht bij jezelf blijft. De benadering vanuit de mens en niet vanuit de business.

Gerrit Roelofsen

Ass. Accountmanager, Rabobank

Ik ben erg blij met haar hulp en inzet. Dankzij haar workshops heb ik mijn LinkedIn profiel geoptimaliseerd. Uiteindelijk is hier een hele mooie baan uitgekomen.

Debbie van Holsteijn

Marketing Communicatie Professional, Rabobank

Je bent naast mij gaan zitten, niet tegenover mij. Je hebt gekeken naar mij als persoon, niet als medewerker van onze bank. Dit werkt bij mij heel positief, omdat ik erin geloof dat als je de mens achter een organisatie ‘in z’n kracht zet’, dit ten faveure zal zijn van de werkgever.

Je hebt mij op het goede spoor gezet door persoonlijke doelen te bepalen en te kijken naar wie ik ben.

Ik heb, met jouw hulp, voor mijzelf bepaald hoe ik mij zowel online en offline wil profileren en dit helpt mij te bepalen hoe ik zichtbaar wil zijn naar de buitenwereld. Hier zijn inmiddels een aantal hele mooie linkedin-posts uit gekomen die echt oprecht.

Dit heeft dan ook weer vertaald in goede zichtbaarheid (laatste bericht inmiddels +15k views en 80 likes). Voor mij is dit traject nu pas gestart en ik zie ernaar uit om hier vanaf nu nog meer mee aan de slag te gaan.

Noury Takens

Accountmanager MKB, Rabobank

De inspiratie, tips en feedback van Aruna heeft er voor gezorgd dat ik in korte tijd succesvol ben geworden op Social Media.

De relatie die ik al heb met diverse klanten zijn alleen maar sterker en DICHTERBIJ geworden. Dit alleen maar d.m.v. Social Media in te zetten.

Tevens heb ik de regie over mijn online zichtbaarheid.

Gokhan Tercan

Ass. Accountmanager MKB, Rabobank

Aruna has managed to singlehandedly start and run a project with a very large scope, while still keeping it manageable and on track.

On a personal level she is a great person to work with. Communication is very open and honest. She is a charming personality who knows how to keep a team motivated despite the occasional setback.

Marcello Noto

Coördinator Online Consultancy and Development, Dutch Ministry of General Affairs

Aruna is een prettig persoon om mee samen te werken.

Zij heeft met haar enthousiaste en doortastende werkwijze mij weten te overtuigen van het belang van social media.

Zij is als social professional altijd bereikbaar en behulpzaam.

Armand Garabedian

Risicospecialist, Rabobank

Aruna valt op door haar accuraatheid en oog voor detail. Ze werkt planmatig en is to the point. Ze is prettig om mee samen te werken.

Jacqueline van der Laan

Sr. Communicatieadviseur, SVB

Aruna is great working with. She is very clear and open in her communication. She is honest and pragmatic. She is critical about the products she delivers and therefore the products have a good quality. Aruna has a good eye for details. She is a very positive person and easy to communicate with.

Monique Sloot

Manager, SHL Group