Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Positieve Impact

Ik wil een positieve impact hebben op het leven van anderen…elke dag.

Dat is iets wat we allemaal kunnen bereiken, als je dat echt wilt.

Of het mij is gelukt? Dat laat ik anderen je graag vertellen.

Je hebt mij de goede kant op gestuurd!

Vanaf het eerste contact voelde ik een klik, omdat we ‘likeminded’ zijn. Ik was er door ons contact van overtuigd dat je mij verder kon helpen. Ik ben zeer positief. Tijdens de 1 op 1 sessies heb ik veel kunnen leren, tips en tricks gekregen die ik gemakkelijk kan toepassen in mijn personal branding strategie. Ik ben op jouw advies begonnen met mediteren en heb direct veel toegepast in mijn branding. 

Ik heb inzicht gekregen in wat online werkt, voornamelijk op het gebied van storytelling. Maar ook op persoonlijk vlak veel inzetbare tips zoals mediteren, doen wat je leuk vind en je gevoel achterna gaan. Al tijdens het traject een complete rebranding van mijn bedrijf opgezet, die binnenkort live gaat. Hier heeft Aruna een grote impact in gemaakt. 

Maar ik heb vooral genoten van alle online sessies, veel aandacht voor de persoon en je hebt gezien waar mijn krachten liggen. Je hebt mij de goede kant op gestuurd! Je bent heel goed in je werk, maar bovenal een fantastisch lief en mooi persoon. Je inspireert en je bent supergoed bezig veel impact te maken voor anderen EN jezelf! Ik kan je absoluut aanbevelen, al een aantal keer gedaan ook 😉 

Maarten Leeuwis
Eigenaar MRTN

Ik ben uit mijn comfortzone gestapt, dankzij jou!

Je bent uniek in wat je doet. Ja, er zijn meer coaches op dit gebied, echter straal jij een aantrekkingskracht uit waardoor ik dit traject bij jou wilde volgen. Dit heeft puur met jouw positieve vibe te maken. Je weet hoe je moet luisteren, iemand ook echt dient aan te horen en vervolgens hier weer een genuine terugkoppeling aan terug te geven.

Ik had geen twijfels! Wat ik wel in overweging heb genomen is het vertellen van mijn stories, maar hier ben ik uit mijn comfort zone gestapt. Dankzij jou! Dit was een challenge welke ik nodig had.

Het traject was verhelderend! Ik kijk er nog steeds met een onwijze glimlach naar terug. Je was duidelijk, motiverend en doortastend. Elke module heeft zijn purpose vervult.

Op zakelijk vlak heb ik een nieuwe functie gevonden en profileer ik mezelf beter als voorheen. De stories die ik nu deel over mezelf, worden gezien en herkent. Ik voel de waardering terug van mensen dat ik deel. Op persoonlijk vlak ben ik mezelf weer gaan leren kennen. Ik ben gaan inzien hoe waardevol ikzelf ben en wat ik verdien.

De gesprekken waren in overall het leukst! Het is gewoon fijn om een intellectueel gesprek te voeren met iemand die dit begrijpt en mij aanvoelt.

Keep doing a great job! Je hebt mij in manieren verlicht, waarvan jezelf denk ik niet door heb op welke wijze je een persoon heb geholpen in time of need.

Ik kan je zeer zeker wel aanbevelen!

Janita Bahadoer
Mortgage Advisor International Clients (ABN AMRO)

Je denkt enorm met mij mee

Ik volg je al een paar jaar op LinkedIn. Het was een soort aantrekkingskracht vanuit je verhalen en hoe je jezelf op een hele persoonlijke manier positioneert. Dit is waarom ik voor jou heb gekozen. Het traject heb ik als heel persoonlijk en oprecht ervaren. Ik heb echt gevoel dat je mij wil helpen en inspireren. Je denkt enorm met mij mee en geeft mij het gevoel dat je gelooft in wat ik wil doen en waar ik voor sta. Dit laatste vind ik erg belangrijk in een startende fase van ondernemen. Ook vind ik het mooi dat je mij regelmatig hebt meegenomen in je eigen ervaringen van hobbels en successen. 

Dit traject met jou heeft voor mij bevestigd dat ik er voor moet gaan en dat ik vooral waarde moet creëren vanuit wie ik ben en waar ik in geloof. Ik sta op het punt om via Linkedin uit de kast te komen. Enorm spannend! Persoonlijk heb ik ook geleerd hoe belangrijk het voor mij is om de juiste mensen om me heen te hebben. Ik heb gezegd dat ik jou als buurvrouw zou willen. Gewoon even een bakkie doen en tegelijkertijd een flinke peptalk krijgen. Heerlijk! Maar het is waar. Ik ben me hier meer bewust van en stel me open voor nieuwe en fijne contacten.

Wat ik nooit zal vergeten: Onze lunch!! Ook al vond ons traject plaats in tijden van Corona, toen het weer even mocht wilde ik je graag live ontmoeten. Ook live was het net zo vertrouwd, persoonlijk en spontaan als online! Cliché, maar ik ben je echt heel dankbaar voor alle hulp die ik van je heb gekregen en je die je me nog steeds geeft. Ik vind het traject zeker voor startende ondernemers en vooral ‘vrouwen’ echt een aanrader omdat je zo een open mind hebt en met alle niveaus overweg kunt.

Anuska Oedairadjsingh
Eigenaar van Powermoeder en skillcoach bij ABNAMRO

Ik voelde de ruimte om me kwetsbaar op te stellen.

Ik volgde je op LinkedIn en we hebben elkaar een keer gesproken. En toen kwam je met je eerste podcast weer voorbij, dat sloeg bij mij gelijk aan. Ik had geen twijfels, het was een kwestie van het juiste moment afwachten.

Ik ben super blij met jou en met mijn merkverhaal, het is werkelijk iets waar ik steeds op terug kan grijpen. Het is een soort ankerpunt geworden. Als ik het terug lees kan ik het ook echt voelen. Het klopt!

Wat ik nooit zal vergeten zijn onze mooie gesprekken. Ik voelde de ruimte om me kwetsbaar op te stellen. Jouw positieve instelling, energie en tips. Ik had het gevoel dat alles wat jij zei vanuit een bepaald plekje komt waar we met ons hoofd niet bij kunnen. Ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen en ik hoop in de toekomst elkaar te blijven spreken en wellicht kunnen we samen werken aan een verdieping van mijn traject.

Mariam Laroussi
Oprichter en Talentcoach WomensWorldAcademy

Thumbs up for the lady!

Aruna staat voor mij symbool voor het onophoudelijk inspireren om vooral toch via social media actief én succesvol te zijn.

Met nooit aflatende energie heeft zij mij en mijn mensen eerst de basis en vervolgstappen geleerd, telkens voorzien van pakkende praktijkvoorbeelden, om ons daarna te prikkelen om het geleerde in de praktijk toe te passen.

En geloof mij: als zij voor je staat wil je geen ‘nee’ meer zeggen. Thumbs up for the lady!

Peter Buzink
Coach bij Dutch Dream Group, Senior Adviseur, Corporate Finance

Heel veel onverwachte en leuke reacties uit mijn netwerk

Mijn collega’s hebben Aruna ontmoet tijdens een bijeenkomst waar zij spreker was. Hun enorm enthousiaste verhalen zette mij ertoe aan om naar haar website te gaan. Haar directe en persoonlijke verhalen daar spraken mij aan. Met name het onderdeel van als je echt iets wil is alles mogelijk, sloot erg nauw aan bij mijn eigen visie “gaat niet bestaat niet”.

Zowel in ons eerste mailcontact als in ons eerste fysieke kennismakingsgesprek voelde ik direct een klik met Aruna. Alsof ik haar al heel lang kende. Dat zorgde er voor dat ik in het coachtraject veel meters kon maken. Er was veel diepgang in de gesprekken. Dat is een kracht van Aruna, waardoor je in korte tijd veel kunt bereiken. 

Ze gaf telkens stof tot nadenken. Ook haar constante feedback en hulp gedurende het traject heb ik als zeer prettig ervaren. En uiteindelijk dan samen mijn online profiel en mijn eerste LinkedIn post opstellen en implementeren vond ik prettig. Naast de strategische hulp was ook de praktische hulp bij mij zeer welkom.

Ik heb een mooie profilering van mijzelf en een mooie eerste post, met heel veel onverwachte en leuke reacties uit mijn netwerk, en nu ga ik doorpakken.

Esmeralda Hanselman
Senior Beleggingsspecialist Vermogensmanagement (Rabobank)

Het traject was erg prettig de tijd vloog om

Ik zag Aruna spreken tijdens de Vermogens Vibe van Rabobank in Utrecht en vond dat ze een sterk verhaal had en vooral heel veel positieve energie.

Ik heb gekozen voor het Personal Branding Coachtraject omdat je ook buiten je eigen lijntjes moet durven kleuren.

Het traject was erg prettig de tijd vloog om en het lukte Aruna steeds weer om mij toch weer anders tegen dingen aan te laten kijken. Durven denken in mogelijkheden en vooral dingen doen waar je energie van krijgt.

Dat heeft geresulteerd in een beter profiel op social media, een duidelijker beeld van wie ik ben en wat ik wil uitstralen.

 

Ruud Madou
Vermogensbeheerder Rabobank

Wat ik nooit vergeet is het moment waarop Aruna mij aan een opdracht hielp

Ik had besloten het roer om te gooien. Na jarenlang in de juridische wereld te hebben gewerkt, wilde ik mijn eigen bedrijf beginnen op een ander terrein. Daarmee verliet ik mijn comfortzone. Het voelde als een bevrijding toen ik met die keuze het voor mij gebaande pad verliet. Maar tegelijkertijd had ik ook koudwatervrees, vooral online. Vanwege mijn functies in de rechtelijke macht ben ik altijd bewust zo onzichtbaar mogelijk gebleven op sociale media. Het Personal Branding Leadership Coachtraject van Aruna sprak mij direct aan. Precies wat ik zocht: iemand die mij kon helpen bij het vertellen van mijn verhaal aan de buitenwereld ook via LinkedIn.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik meteen de indruk dat Aruna aanvoelde waar ik behoefte aan had. Ik vond het een fijn traject. Aruna is de rust zelve, neemt alle tijd voor je en denkt met je mee. Bijzonder vind ik dat Aruna zelf nog helemaal niet zo lang zelfstandig ondernemer is, maar juist vanuit die kwetsbaarheid waardevolle tips geeft aan startende ondernemers zoals ik. 

Ik ben via LinkedIn uit de kast gekomen als coach en spreker over het verlaten van de automatische piloot en de overgang naar zelf schakelen, ook op het gebied van mediagebruik/mediawijsheid. Een enorme mijlpaal! Wat ik nooit vergeet is het eerste contact dat Aruna en ik hadden. Telefonisch, ik liep toen door de Zeeuwse duinen. Het was zo’n prettig gesprek dat ik meteen wist dat ik met Aruna in zee wilde. En het moment waarop Aruna mij aan een opdracht hielp. Aruna heeft de gave om de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. En daar is zij ook genereus in. Bijzonder vind ik dat en inspirerend.

Aruna is een voorbeeld door de manier waarop ze met enthousiasme en vanuit een groot hart coacht, informatie overbrengt en deelt.

Marjolein Beusmans-Verwijs
Eigenaar & coach Keywie

Aruna heeft me goed op weg geholpen met het inkleuren van mijn persoonlijk merk

Ik was op zoek naar hulp bij het inzetten van social media en online profilering en ik heb toen de naam van Aruna via een collega bij Rabobank doorgekregen. Jacqueline Schor. 

Tijdens het eerste contact werd snel duidelijk dat het traject niet over de tools en toepassingen ging, maar veel meer een verdieping ging worden t.a.v. mijn persoonlijk “merk”. Tijdens het gesprek werd me al snel duidelijk dat het traject veel meer toegevoegde waarde zou hebben dan een “knoppencusus”.

Aruna heeft me goed op weg geholpen met het inkleuren van mijn persoonlijk merk. Waar sta ik voor en wat maakt mij uniek? De wijze waarop was prettig, met veel liefde en energie, to the point, onderzoekend, uitdagend en bovenal leuk.

Ik heb een goede eerste start gemaakt, richting is steeds duidelijker geworden en heb nog een weg te gaan. De start van mijn onderneming en de eerste ervaringen hierbij gaan mij helpen bij de verdere inkleuring.

Wat wel bijzonder is, is dat ik meteen een goede klik voelde met Aruna. Ze is een fijn mens met een mooie persoonlijkheid. Daarnaast, niet onbelangrijk, hebben we veel andere zaken besproken en veel gelachen tijdens onze gesprekken.

Ik beveel Aruna zeker aan! Ik ben er van overtuigd dat ze ook voor anderen veel kan betekenen.

Jan van der Hilst
Trainer & Coach bij Sales vanuit je Hart

Ik denk dat Aruna op een juiste moment in mijn leven is gestapt

Waarom Aruna? Het begon eigenlijk met een aantal artikelen van Aruna over onderwerpen, waar ik op dat moment ook mee worstelde. Daarnaast was ik ook bezig met bewustzijn en hoe ik dat wil integreren in mijn leven. Aruna geeft handige tips en trucs, waarbij je denkt: Hmm, het is niet een hele opgave, laat ik dat eens proberen! Aruna geeft een kijkje in haar leven op een mooie en inspirerende wijze. En het kan niet anders dat je bij een artikel van haar denkt: Ja, dat heb ik ook!

Ik heb op gevoel voor Aruna gekozen, omdat haar website en artikelen mij het gevoel gaven: Zij kan me inspireren! En achteraf… geen moment spijt gehad!

Ik vond het coachtraject intensief omdat we niet alleen het branden van mijn dienst hebben besproken. Ook hele persoonlijke dingen kwamen aan bod en door Aruna heb ik ervaren dat je manier van denken voor blokkades kan zorgen. Aruna wees mij erop dat er maar een aantal zaken echt belangrijk voor mij zijn. De rest is ruis in je hoofd. Dit was een echte eye-opener voor mij. Gedurende het traject begon ik mijn visie te vormen voor mijn bedrijf. Dit zou niet mogelijk zijn geweest als ik dit traject niet was gestart met Aruna.

Persoonlijk heeft dit traject mij veel gedaan. Ik denk dat Aruna op een juiste moment in mijn leven is gestapt. Zij leerde mij om eerst rust te creëren. Dit is belangrijker dan zakelijk succes hebben. Sterker nog, succes komt dan vanzelf. Dat wat je vraagt, zul je ontvangen. Dit is iets wat ik van Aruna heb geleerd en nooit zal vergeten.

Ik zou Aruna zeker aan een ieder aanbevelen, die vast zit in het ondernemen of het starten van een onderneming. Of iemand die vastzit in zijn of haar carrière.  Dit proces kan namelijk voor iemand best eenzaam zijn als je niemand in je omgeving hebt die bijvoorbeeld een grote carriereswitch heeft gemaakt. Een grote stap in je leven maken betekent soms dat je ook hulp moet vragen. Aruna is hier de ideale persoon voor!

Ranoe Khiroe
Eigenaar RSK insight 

Het traject was top

Ik heb gekozen voor de coaching van Aruna vanwege de goede referenties die ik van mijn Rabo collega’s ontvangen had. Na het telefonische kennismakingsgesprek was ik helemaal om!

Het traject was top. Ik was me er vooraf niet van bewust dat het veel werk zou zijn.

Ik heb een boel zelfreflectie opgedaan. Dit heb ik samen met Aruna omgezet naar sterk online profiel en personal brand waardoor ik uiteindelijk trots ben op mijn eigen LinkedIn profiel!

Wat ik nooit zal vergeten is de tekening die ze in ons voorlaatste gesprek voor me heeft gemaakt. De tekening is een weergave van wat nu werkelijk belangrijk is in mijn rol als Directeur Particulieren en helpt mij om focus te houden op de juiste zaken. Deze tekening was veelzeggend en heeft mij veel rust gegeven bij de eerste dagen in mijn nieuwe job. 

De tekening staat als eerste pagina in mijn zakelijke aantekeningenboek. Als er zaken op mij af komen waarvan ik denk: moet dit nu of is dit wel voor mij bestemd dan neem ik hem er bij. Hij geeft me enorm veel richting. Deze one-liners van Aruna waren eveneens erg verhelderend voor mij:

– Geld is het ruilmiddel voor de energie die je geeft.

– Tijd is jouw kostbaarste bezit, wees er zuinig op.

– Perfectionisme is een mooi streven maar een onmogelijke eindbestemming.

Ik kan de personal branding leadership coaching van Aruna absoluut aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de mooie en inspirerende tijd!

Noël Laumen
Directeur Particulieren Rabobank

Je hebt mij de push gegeven die ik nu nodig had

Sinds begin dit jaar was ik bezig met de vraag “Waar wil ik de komende tijd voor gaan? Waar krijg ik energie van? Wat is de rode lijn in alles wat ik doe en wat betekent dat?”

Ik ben gestart met yoga en meditatie. Dat bracht me een stuk dichter bij mijn gevoel, maar ik had meer nodig. Zo kwam ik je, toevallig of niet, tegen via een LinkedIn post. Ik heb je blogs gelezen en wat anderen van je aanpak dachten en besloot je te bellen. Ons eerste gesprek voelde gelijk goed en toen wist ik het. Jij gaat mij helpen om meer inzicht te krijgen in mezelf.

Ik heb het traject als diep en zeer verrijkend ervaren. Jij bent direct en streng als het moet. Je bent ook inspirerend en praktisch. Wat ik het prettigste vond was de combinatie van je ‘spiritualiteit’ en je vakkennis. Je maakt de connectie en luistert heel goed naar mijn en jouw gevoel.

Het resultaat is dat ik nu heel expliciet heb gemaakt wat me drijft en wat ik wil zowel privé als zakelijk. Ik ben nu aan het verbinden met mensen die dezelfde waarde als ik delen en die mij inspireren.

Mooie mensen raken me en jij bent een heel mooi mens 😉 Je hebt mij de push gegeven die ik nu nodig had. De coaching gaat sneller dan je denkt. Het liefst zou ik nog langer met je sparren.

Dóris Pires
Sr. Marketing Manager a.i. 

Ik heb het traject super positief ervaren

Sinds april werk ik als adviseur op de Marketing en Communicatie afdeling. Vanuit mijn functie wordt verwacht dat ik actief ben op linkedin. Mooie verhalen doen het goed op Linkedin, maar waar begin je? Het Personal Branding traject is de perfecte start. Daarna moet je het zelf doen.

Ik heb een persoonlijk verhaal nooit nodig gehad dacht ik. Ik heb er dus nooit bij stil gestaan hoe belangrijk het is voor je netwerk om jezelf goed neer te zetten. Ik heb het traject super positief ervaren: een professionele opleiding door Aruna met zo veel liefde en aandacht gegeven. Door haar persoonlijke benadering en ervaring heb ik het traject net als ‘thuis komen’ gevoeld. Zo veel positieve energie had ik nodig om mijzelf sterk te laten voelen.

Met mijn laatste post heb ik ruim 10.970 personen bereikt. Een echte mijlpaal voor iemand die net bezig is. Verder sta ik nóg positiever in het leven, kan ik dingen relativeren en ben ik begonnen met korte meditatiesessies in de avond en ochtend. Dat helpt om de dag door te nemen en met nóg meer energie de dag te beginnen.

Wat ik nooit meer zal vergeten is de band die ik voel met Aruna. Zij is echt een coach voor mij.

Je bent een topper, ga zo door: je doet het geweldig! Ik heb super veel aan je gehad en nog steeds denk ik elke dag terug een mooi traject.

Irene Staphorst
Adviseur Marketing & Communicatie, Rabobank

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen

Ik heb me ingeschreven voor het Personal Branding traject, omdat je me raakte tijdens je presentatie van het DARE event in Leiden.

Heel gek, maar ik had geen twijfel. Mijn gevoel gaf aan dat dit een juiste stap is. En dat was ook zo. Hoe ik het traject heb ervaren? Heerlijk! Ik keek er steeds naar uit om door jou uit mijn comfortzone te worden getrokken. Dat doe je goed.

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen. Durf me meer zichtbaar te maken. En dat voelt zo goed! Wat ik nooit zal vergeten is de spanning van mijn eerste ‘persoonlijke’ bijdrage op LinkedIn. Door jou had ik er vertrouwen in dat dit een juiste stap is.

Ik ben je enorm dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Je staat zo in je kracht en dat straal je uit en die energie geef je door aan je deelnemers. Zo mooi hoe dit werkt!

Ik kan je absoluut aanbevelen!

Ivonne Janka
Adviseur Particulieren, Rabobank 

Door jouw enthousiasme voel ik me gesterkt in mijn idee

Tijdens een workshop Personal Branding bij Rabobank heb je me weten te enthousiasmeren om ook mijn individuele traject bij jou te volgen. Je straalt zoveel energie en passie uit, dat spreekt mij aan.

Het was een traject dat ik met plezier doorlopen heb. Door jouw enthousiasme voel ik me gesterkt in mijn idee en ben ik gemotiveerd dit verder te ontwikkelen. Los daarvan was het fijn om het gesprek met  je aan te gaan en om een spiegel voorgehouden te krijgen. Ook is er voldoende concreet gemaakt om mee verder te kunnen.

Ik heb een profiel voor op linkedIn.  Een duidelijker beeld over hoe je een personal brand kunt maken en de do’s and don’ts. Scherper waar ik naar toe wil en meer focus daarop; dat liep daarvoor nog wel eens alle kanten op en bleef vrij vaag.

1 ding dat ik nooit zal vergeten? De lach op je gezicht als je binnenkomt. Ik vond de gesprekken het leukst, waarin je altijd met iets concreets en een blij gevoel de deur uit loopt.

Ik wil je vooral bedanken voor dit unieke traject, waarin je als mens veel van jezelf geeft en laat zien. Je weet een klik te maken en bijzondere sfeer te creëren. Dank je wel dat je jouw energie met me gedeeld hebt.

Jacqueline Schor
Creatief ondernemer 

Je aanpak is uniek, enthousiast en aansprekend

Je aanpak is uniek, enthousiast en aansprekend. Het traject was erg nuttig en praktisch toepasbaar. Fijne open gesprekken met een duidelijke opbouw in het traject.

Ik ben hierdoor zeer goed zichtbaar op LinkedIn.

Edwin Struik
Adviseur Bedrijfsfinancieringen, ondernemer 

Het traject heeft gezorgd voor een keerpunt in mijn leven

Het traject heeft gezorgd voor een keerpunt in mijn leven. Er komt een groot gevoel van rust over me heen. Wat een geschenk! Jij hebt me dat bruggetje over geholpen. Me geleid, me vertrouwen gegeven, een duwtje in de rug. Ik ben je daar enorm dankbaar voor.

Diana van Kaam
Brave New Leader & eigenaar Brave Dynamics

Ik heb meer vertrouwen hoe ik mijn eigen personal branding vorm kan geven

Je bent een fijn mens in de omgang en je weet waar je het over hebt. En jij hebt op mij de invloed dat ik ook ‘aangezet’ wordt. Ik heb meer vertrouwen hoe ik mijn eigen personal branding vorm kan geven. Ik voel een stok achter de deur om er ook echt mee aan de slag te gaan. Inmiddels heb ik mijn profiel aangepast en ben ik bezig met het schrijven van posts. 

 

Robbert Jansen
Partner en Coach bij Aspire Company

Veel inspiratie met uitstekende voorbeelden

Ik had bij Aruna meteen het gevoel: hier spreek ik met de expert! Het traject heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Veel inspiratie met uitstekende voorbeelden.

Ik ben ‘aan’ gezet om te gaan posten op LinkedIn. Ik vind je een bijzonder plezierig, mooi en warm mens!

 

Martin Stam
Partner & Coach bij Aspire Company

Ik vind het jammer dat het traject is afgelopen

Eigenlijk was dit een hele makkelijke keuze voor mij. Het voelde namelijk vanaf het begin goed en vertrouwd. Voordat ik je een mail stuurde voor meer informatie volgde ik je LinkedIn berichten al een tijd en deze spraken me altijd erg aan. Het was voor mij eigenlijk niet echt de vraag of ik coaching van jou wilde, maar meer wanneer 😉 Toch denk ik dat het eerste telefoongesprek de doorslaggevende factor was geweest. Je kwam snel tot de kern en ik had echt het gevoel dat je me kon helpen (en dat heb je ook zeker gedaan!)

Enige twijfel die ik had was de investering en ik heb ook even getwijfeld of dit het juiste moment is ivm Corona en dus Zoom. Maar omdat ik overtuigd was dat je me kon helpen heb ik het gedaan. Had ik het niet gedaan, dan zou ik op hetzelfde punt blijven staan waar ik stond.

Ik vond het traject erg inspirerend & leerzaam. Je bent super enthousiast en hebt een goede energie. Ik keek iedere keer erg uit naar onze afspraken en ik vind het jammer dat het traject is afgelopen. Ik ga je missen! Door het traject heb ik veel meer focus gekregen. Hierdoor voel ik veel meer rust in mijn lichaam en in mijn hoofd. Ik heb duidelijk waar ik naar toe wil en welke stappen ik moet zetten om daar te komen.

Ik vond onze gesprekken, naast dat het erg inspirerend & leerzaam was, ook erg gezellig! Ik heb wel veel moeten lachen. Wat ik de rest van mijn leven zal onthouden is dat je zei dat het doel in dit leven is om te zorgen dat je je goed & gelukkig voelt. Want als je dat doet, dan gaan er mooie dingen gebeuren. Wat ik ook een mooie vind is dat je zei om voordat je ergens aan begint altijd de volgende vragen te stellen aan je zelf: Wat kom je brengen? Wat kom je halen? Wat kan je ervan leren?

Ik vind je een topper! En wow, ik ben echt onder de indruk hoe goed jij iets onder woorden kan brengen. Ik struikel snel over mijn eigen woorden, maar jij hebt echt een gave om er mooie zinnen van te maken! Ik heb ook veel gehad aan de recordings. Tijdens een sessie bespreken we zoveel, dus ik vond het super fijn om het terug te kunnen luisteren. Misschien is het voor de toekomst ook een idee om een online programma te maken? Ik weet zeker dat als jij een online programma maakt, dit als een trein verkoopt. 

Cynthia Lie
Email-Marketing Specialist & eigenaar CYN Marketing

Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak

Het scherp krijgen van je persoonlijke en zakelijke doelstellingen doet Aruna op een hele fijne en persoonlijke manier. Dit doet zij vanuit de terechte overtuiging dat mensen zaken willen doen met ‘echte’ mensen. Het is dus belangrijk om zowel online als offline jezelf te zijn en te laten zien. Mijn LinkedIn profiel paste niet bij wie ik ben en waar ik voor sta. Met hulp van Aruna klopt het nu wel en heb ik scherp hoe ik mezelf wil profileren.

Ik keek iedere keer uit naar onze coaching gesprekken. Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak. Haar positiviteit, energie, vrolijkheid en enthousiasme zijn aanstekelijk! Kortom haar coaching is echt een aanrader.

Lenneke Muller
Advocaat Bouwrecht en partner bij Construct Advocaten

Aruna heeft mij een enorme boost gegeven in mijn personal branding

Aruna heeft mij een enorme boost gegeven in mijn personal branding. Het heeft mij een hoop nieuwe relaties op LinkedIn en koffieafspraken met potentiële klanten opgeleverd. Er zit zoveel energie in haar training.

Christine Changoer
Senior Consultant Seeder de Boer

Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven

Ik heb mij ingeschreven omdat ik personal branding een heel interessant onderwerp vind en mijzelf daar verder in wil ontwikkelen. Ik wil de mogelijkheden van LinkedIn meer benutten.
Ik heb het traject ervaren als leerzaam, maar vooral bijzonder en persoonlijk. Dit kwam ook omdat de groep zo klein was en er veel tijd was voor persoonlijke gesprekken.

Ik heb nog geen verhaal gepost op LinkedIn, maar wel veel geleerd over Storytelling. De verhalen zitten nu nog in mijn hoofd en ik vertrouw erop dat deze op het juiste moment worden geschreven en gepost. 

Ook ben ik kritischer geworden m.b.t. mijn huidige netwerk, het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Ga bewuster om met liken en delen van artikelen.

Het persoonlijke gesprek met jou vond ik heel fijn en bijzonder. Jouw openheid en gevoel en empathie is puur. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven.

Jij bent een bijzonder mens en je helpt mensen echt verder in hun ontwikkeling. Dat is een kracht van jou die niet iedere coach heeft.

Ik zie jou dan ook echt als een voorbeeld. Vooral voor vrouwen ben jij het bewijs dat je veel meer kan dan je denkt. 

Elly Haasnoot
Financieringsspecialist, Rabobank

Aruna gaat een stap verder

Aruna gaat een stap verder: ze gaat graag met jou het gesprek aan om te ontdekken wat jouw brand is. Je gaat terug naar de basis: wie jij bent, wie je wil zijn en wat jij voor anderen wil betekenen. Op deze manier leer je niet alleen handig met LinkedIn om te gaan, je krijgt er een persoonlijke werkwijze bij jij zelf bedenkt en verwoord. Aruna weet de juiste vragen te stellen om deze naar boven te halen.

Adrian de Leeuw
PMO, Rabobank

Uiteindelijk is hier een hele mooie baan uitgekomen

Ik ben erg blij met haar hulp en inzet. Dankzij haar workshops heb ik mijn LinkedIn profiel geoptimaliseerd. Uiteindelijk is hier een hele mooie baan uitgekomen.

Debbie van Holsteijn
Enabler, Cavero

De relatie die ik heb met mijn klanten is alleen maar sterker geworden

De inspiratie, tips en feedback van Aruna heeft er voor gezorgd dat ik in korte tijd succesvol ben geworden op Social Media.

De relatie die ik al heb met mijn klanten is alleen maar sterker en DICHTERBIJ geworden. Dit alleen maar d.m.v. Social Media in te zetten.

Tevens heb ik de regie over mijn online zichtbaarheid.

Gokhan Tercan
Ass. Accountmanager MKB, Rabobank

Ze zorgt dat je dicht bij jezelf blijft

Ik heb een workshop Personal Branding gehad van Aruna. Ik deed niets met LinkedIn en zag het nut er eigenlijk niet zo van in. Door het enorme enthousiasme en de energie waarmee Aruna mij heeft geholpen met tips en trucs ben ik dit anders gaan bekijken.

Wat vooral zo mooi is aan Aruna is is dat ze er voor zorgt dat je dicht bij jezelf blijft. De benadering vanuit de mens en niet vanuit de business.

Gerrit Roelofsen
Specialist Klantonboarding CDD, Rabobank

Ze heeft mij weten te overtuigen van het belang van social media

Aruna is een prettig persoon om mee samen te werken.

Zij heeft met haar enthousiaste en doortastende werkwijze mij weten te overtuigen van het belang van social media.

Zij is als social professional altijd bereikbaar en behulpzaam.

Armand Garabedian
Senior Accountmanager Food & Feed bij Meijers Assurantiën

Met de komst van Aruna hebben we binnen de bank in korte tijd grote stappen gezet

Met de komst van Aruna hebben we binnen de bank in korte tijd grote stappen gezet op het gebied van Social Media en online communicatie.

Door haar enthousiasme en gedrevenheid heeft zij met succes het gebruik van Social Media voor Marketing doelstellingen weten te introduceren en is een voorbeeld voor de Rabobank organisatie.

Ingrid van Houdt
Manager Marketing Communicatie, Rabobank

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.