Benieuwd wat je te wachten staat? 

Sinds begin dit jaar ben ik bezig met de vragen: “Waar wil ik de komende tijd voor gaan? Waar krijg ik energie van? Wat is de rode lijn in alles wat ik doe en wat betekent dat?”

Ik ben eerst gestart met yoga en meditatie en dat bracht me een stuk dichter bij mijn gevoel, maar ik had het gevoel wat meer nodig te hebben.

Zo kwam ik je, toevallig of niet, tegen op een LI post tegen. Ik heb je blogs gelezen en wat anderen van je aanpak dachten en ik besloot je te bellen. Ons eerste gesprek voelde gelijk goed en toen wist ik het: Jij gaat mij helpen om meer inzicht te krijgen in mezelf.

Ik heb het traject als diep en zeer verrijkend ervaren. Jij bent direct en streng als het moet. Je bent ook inspirerend en praktisch. Wat ik het prettigste vond was de combinatie van je ‘spiritualiteit’ en je vakkennis. Je maakt de connectie en luistert heel goed naar mijn en jouw gevoel.

Het resultaat is dat ik nu heel expliciet heb gemaakt wat me drijft en wat ik wil zowel privé als zakelijk. Ik heb nu de hoe los kunnen laten. Zaaien en rustig afwachten. Ik ben actiever op LinkedIn en dat wordt opgemerkt.

Ik ben nu aan het verbinden met mensen die dezelfde waarde als ik delen en die mij inspireren. En ik heb een nieuwe opdracht binnen.

Mooie mensen raken me en jij bent een heel mooi mens 😉 Je hebt mij de push gegeven die ik nu nodig had. De coaching gaat sneller dan je denkt. Het liefst zou ik nog langer met je sparren 😉

Ik heb je aanbevolen bij vriendinnen die me allemaal vragen wie mij geholpen heeft dichter bij mezelf te blijven. 

Dóris Pires

Interim Sr. Marketing Manager

Ik had besloten het roer om te gooien. Na jarenlang in de juridische wereld te hebben gewerkt, wilde ik mijn eigen bedrijf beginnen op een ander terrein. Daarmee verliet ik mijn comfortzone. Het voelde als een bevrijding toen ik met die keuze het voor mij gebaande pad verliet. Maar tegelijkertijd had ik ook koudwatervrees, vooral online. Vanwege mijn functies in de rechtelijke macht ben ik altijd bewust zo onzichtbaar mogelijk gebleven op sociale media. Het Personal Branding Executive Coachtraject van Aruna sprak mij direct aan. Precies wat ik zocht: iemand die mij kon helpen bij het vertellen van mijn verhaal aan de buitenwereld ook via LinkedIn.

Ik heb misschien even getwijfeld dat het traject teveel overlap zou vertonen met het coachtraject dat ik – als onderdeel van mijn coachopleiding – al had gevolgd, maar tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik meteen de indruk dat Aruna aanvoelde waar ik behoefte aan had.

Ik vond het een fijn traject. Aruna is de rust zelve, neemt alle tijd voor je en denkt met je mee. Bijzonder vind ik dat Aruna zelf nog helemaal niet zo lang zelfstandig ondernemer is, maar juist vanuit die kwetsbaarheid waardevolle tips geeft aan startende ondernemers zoals ik. 

Ik ben via LinkedIn uit de kast gekomen als coach en spreker over het verlaten van de automatische piloot en de overgang naar zelf schakelen, ook op het gebied van mediagebruik/mediawijsheid. Een enorme mijlpaal! 

Wat ik nooit vergeet is het eerste contact dat Aruna en ik hadden. Telefonisch, ik liep toen door de Zeeuwse duinen. Het was zo’n prettig gesprek dat ik meteen wist dat ik met Aruna in zee wilde. En het moment waarop Aruna mij aan een opdracht hielp. Aruna heeft de gave om de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. En daar is zij ook genereus in. Bijzonder vind ik dat en inspirerend.

Aruna is een voorbeeld door de manier waarop ze met enthousiasme en vanuit een groot hart coacht, informatie overbrengt en deelt.

Marjolein Beusmans-Verwijs

Eigenaar / Coach @ KeyWie

 Ik heb op gevoel voor Aruna gekozen, omdat haar website en artikelen mij het gevoel gaven: Zij kan me inspireren! En achteraf… geen moment spijt gehad!

 Ik vond het coachtraject intensief omdat we niet alleen de branding van mijn bedrijf hebben besproken. Ook hele persoonlijke dingen kwamen aan bod en door Aruna heb ik ervaren dat je manier van denken voor blokkades kan zorgen. Aruna wees mij erop dat er maar een aantal zaken echt belangrijk voor mij zijn. De rest is ruis in mijn hoofd. Dit was een echte eye-opener voor mij. Gedurende het traject begon ik mijn visie te vormen voor mijn bedrijf. Dit zou niet mogelijk zijn geweest als ik dit traject niet was gestart met Aruna.

Persoonlijk heeft dit traject mij veel gedaan. Ik denk dat Aruna op een juiste moment in mijn leven is gestapt. Zij leerde mij om eerst rust te creëren. Dit is belangrijker dan zakelijk succes hebben. Sterker nog, succes komt dan vanzelf. Dat wat je vraagt, zul je ontvangen. Dit is iets wat ik van Aruna heb geleerd en nooit zal vergeten.

Ik kan het personal branding coachtraject zeker aanbevelen, aan iedereen die vast zit in het ondernemen of het starten van een onderneming. Of iemand die vastzit in zijn of haar carrière. Dit proces kan namelijk best eenzaam zijn als je niemand in je omgeving hebt die bijvoorbeeld een grote carriereswitch heeft gemaakt. Een grote stap in je leven maken betekent soms dat je ook hulp moet vragen. Aruna is hier de ideale persoon voor!

Ranoe S. Khiroe, MSc

Eigenaar / Financieel Planner @ RSK Insight

Ik zag Aruna spreken tijdens de Vermogens Vibe van Rabobank in Utrecht en vond dat ze een sterk verhaal had en vooral heel veel positieve energie.

Ik heb gekozen voor het Personal Branding Coachtraject omdat je ook buiten je eigen lijntjes moet durven kleuren.

Het traject was erg prettig de tijd vloog om en het lukte Aruna steeds weer om mij toch weer anders tegen dingen aan te laten kijken. Durven denken in mogelijkheden en vooral dingen doen waar je energie van krijgt.

Dat heeft geresulteerd in een beter profiel op social media, een duidelijker beeld van wie ik ben en wat ik wil uitstralen. 

Ruud Madou

Vermogensbeheer, Rabobank

Mijn collega’s hebben Aruna ontmoet tijdens een bijeenkomst waar zij spreker was. Hun enorm enthousiaste verhalen zette mij ertoe aan om naar haar website te gaan. Haar directe en persoonlijke verhalen daar spraken mij aan. Met name het onderdeel van als je echt iets wil is alles mogelijk, sloot erg nauw aan bij mijn eigen visie “gaat niet bestaat niet”.

Zowel in ons eerste mailcontact als in ons eerste fysieke kennismakingsgesprek voelde ik direct een klik met Aruna. Alsof ik haar al heel lang kende. Dat zorgde er voor dat ik in het coachtraject veel meters kon maken. Er was veel diepgang in de gesprekken. Dat is een kracht van Aruna, waardoor je in korte tijd veel kunt bereiken. 

Ze gaf telkens stof tot nadenken. Ook haar constante feedback en hulp gedurende het traject heb ik als zeer prettig ervaren. En uiteindelijk dan samen mijn online profiel en mijn eerste LinkedIn post opstellen en implementeren vond ik prettig. Naast de strategische hulp was ook de praktische hulp bij mij zeer welkom.

Ik heb een mooie profilering van mijzelf en een mooie eerste post, met heel veel onverwachte en leuke reacties uit mijn netwerk, en nu ga ik doorpakken……

Esmeralda Hanselman

Sr. Beleggingsspecialist, Rabobank

Ik heb gekozen voor de coaching van Aruna vanwege de goede referenties die ik van mijn Rabo collega’s ontvangen had. Na het telefonische kennismakingsgesprek was ik helemaal om!

Het traject was top. Ik was me er vooraf niet van bewust dat het veel werk zou zijn.

Ik heb een boel zelfreflectie opgedaan. Dit heb ik samen met Aruna omgezet naar sterk online profiel en personal brand waardoor ik uiteindelijk trots ben op mijn eigen LinkedIn profiel!

Wat ik nooit zal vergeten is de tekening die ze in ons voorlaatste gesprek voor me heeft gemaakt. De tekening is een weergave van wat nu werkelijk belangrijk is in mijn rol als Directeur Particulieren en helpt mij om focus te houden op de juiste zaken. Deze tekening was veelzeggend en heeft mij veel rust gegeven bij de eerste dagen in mijn nieuwe job. 

De tekening staat als eerste pagina in mijn zakelijke aantekeningenboek. Als er zaken op mij af komen waarvan ik denk: moet dit nu of is dit wel voor mij bestemd dan neem ik hem er bij. Hij geeft me enorm veel richting.

Deze one-liners van Aruna waren eveneens erg verhelderend voor mij:

– Geld is het ruilmiddel voor de energie die je geeft.

– Tijd is jouw kostbaarste bezit, wees er zuinig op.

– Perfectionisme is een mooi streven maar een onmogelijke eindbestemming.

Ik kan de personal branding executive coaching van Aruna absoluut aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de mooie en inspirerende tijd!

Noel Laumen

Directeur Particulieren, Rabobank

Ik was op zoek naar hulp bij het inzetten van social media en online profilering en ik heb toen de naam van Aruna via een oud-collega bij Rabobank doorgekregen. 

Tijdens het eerste contact werd snel duidelijk dat het traject niet over de tools en toepassingen ging, maar veel meer een verdieping ging worden t.a.v. mijn persoonlijk “merk”. Tijdens het gesprek werd me al snel duidelijk dat het traject veel meer toegevoegde waarde zou hebben dan een “knoppencusus”.

Aruna heeft me goed op weg geholpen met het inkleuren van mijn persoonlijk merk. Waar sta ik voor en wat maakt mij uniek? De wijze waarop was prettig, met veel liefde en energie, to the point, onderzoekend, uitdagend en bovenal leuk.   

Ik heb een goede eerste start gemaakt, richting is steeds duidelijker geworden en heb nog een weg te gaan. De start van mijn onderneming en de eerste ervaringen hierbij gaan mij helpen bij de verdere inkleuring.

Wat wel bijzonder is, is dat ik meteen een goede klik voelde met Aruna. Ze is een fijn mens met een mooie persoonlijkheid. Daarnaast, niet onbelangrijk, hebben we veel andere zaken besproken en veel gelachen tijdens onze gesprekken.

Ik beveel Aruna zeker aan! Ik ben er van overtuigd dat ze ook voor anderen veel kan betekenen.

Jan van der Hilst

Eigenaar / Trainer Janvanderhilst.nl

Ik heb bij Aruna de coaching personal branding gedaan. 

Het scherp krijgen van je persoonlijke en zakelijke doelstellingen doet Aruna op een hele fijne en persoonlijke manier. Dit doet zij vanuit de terechte overtuiging dat mensen zaken willen doen met ‘echte’ mensen. Het is dus belangrijk om zowel online als offline jezelf te zijn en te laten zien. Mijn LinkedIn profiel paste niet bij wie ik ben en waar ik voor sta. Met hulp van Aruna klopt het nu wel en heb ik scherp hoe ik mezelf wil profileren.

Ik keek iedere keer uit naar onze coaching gesprekken. Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak. Haar positiviteit, energie, vrolijkheid en enthousiasme zijn aanstekelijk! Kortom haar coaching is echt een aanrader.

Lenneke Muller

Advocaat Bouwrecht, Construct Advocaten

Bij de LinkedIn coaching van Aruna gaat het niet alleen over de werking van LinkedIn en hoe je het kan inzetten, Aruna gaat een stap verder: ze gaat graag met jou het gesprek aan om te ontdekken wat jouw brand is. Je gaat terug naar de basis: wie jij bent, wie je wil zijn en wat jij voor anderen wil betekenen. Op deze manier leer je niet alleen handig met LinkedIn om te gaan, je krijgt er een persoonlijke werkwijze bij jij zelf bedenkt en verwoord. Aruna weet de juiste vragen te stellen om deze naar boven te halen.

Met jouw personal brand kan jij jezelf vervolgens presenteren op LinkedIn en nieuwe relaties aangaan. Ik kan je de personal branding workshop van Aruna aanraden, omdat het je de informatie geeft die jij nodig hebt om LinkedIn goed in te zetten.

Adrian de Leeuw

Assistent Vermogensmanager, Rabobank

Ik was heel erg gefocust op LinkedIn en vroeg me daarom ook af of ik wel voldoende uit dit traject ging halen. Inmiddels weet ik veel beter. Het is voor mij een coachingtraject dat mijn hele voorkomen zowel zakelijk als privé beïnvloedt. Zo hebben we het vooral gehad over hoe ik wil over komen en door het daar uitgebreid over te hebben ben ik tot een hoop resultaten gekomen die naar mijn gevoel nu alleen nog maar basis vormen voor wat er nog meer gaat komen.

Ted Vonk

Teamleider Dagelijkse Bankzaken, Rabobank

Aruna staat voor mij symbool voor het onophoudelijk inspireren om vooral toch via social media actief én succesvol te zijn. 

Met nooit aflatende energie heeft zij mij en mijn mensen eerst de basis en vervolgstappen geleerd, telkens voorzien van pakkende praktijkvoorbeelden, om ons daarna te prikkelen om het geleerde in de praktijk toe te passen.

En geloof mij: als zij voor je staat wil je geen ‘nee’ meer zeggen. Thumbs up for the lady!

Peter Buzink

Manager Grootzakelijk, Rabobank

Met de komst van Aruna hebben we binnen de bank in korte tijd grote stappen gezet op het gebied van Social Media en online communicatie.

Door haar enthousiasme en gedrevenheid heeft zij met succes het gebruik van Social Media voor Marketing doelstellingen weten te introduceren en is een voorbeeld voor de Rabobank organisatie.

Ingrid van Houdt

Manager Marketing Communicatie, Rabobank

Ik heb een workshop Personal Branding gehad van Aruna. Ik deed niets met LinkedIn en zag het nut er eigenlijk niet zo van in. Door het enorme enthousiasme en de energie waarmee Aruna mij heeft geholpen met tips en trucs ben ik dit anders gaan bekijken.

Wat vooral zo mooi is aan Aruna is is dat ze er voor zorgt dat je dicht bij jezelf blijft. De benadering vanuit de mens en niet vanuit de business.

Gerrit Roelofsen

Ass. Accountmanager, Rabobank

Ik ben erg blij met haar hulp en inzet. Dankzij haar workshops heb ik mijn LinkedIn profiel geoptimaliseerd. Uiteindelijk is hier een hele mooie baan uitgekomen.

Debbie van Holsteijn

Marketing Communicatie Professional, Rabobank

Je bent naast mij gaan zitten, niet tegenover mij. Je hebt gekeken naar mij als persoon, niet als medewerker van onze bank. Dit werkt bij mij heel positief, omdat ik erin geloof dat als je de mens achter een organisatie ‘in z’n kracht zet’, dit ten faveure zal zijn van de werkgever.

Je hebt mij op het goede spoor gezet door persoonlijke doelen te bepalen en te kijken naar wie ik ben.

Ik heb, met jouw hulp, voor mijzelf bepaald hoe ik mij zowel online en offline wil profileren en dit helpt mij te bepalen hoe ik zichtbaar wil zijn naar de buitenwereld. Hier zijn inmiddels een aantal hele mooie linkedin-posts uit gekomen die echt oprecht.

Dit heeft dan ook weer vertaald in goede zichtbaarheid (laatste bericht inmiddels +15k views en 80 likes). Voor mij is dit traject nu pas gestart en ik zie ernaar uit om hier vanaf nu nog meer mee aan de slag te gaan.

Noury Takens

Accountmanager MKB, Rabobank

De inspiratie, tips en feedback van Aruna heeft er voor gezorgd dat ik in korte tijd succesvol ben geworden op Social Media.

De relatie die ik al heb met diverse klanten zijn alleen maar sterker en DICHTERBIJ geworden. Dit alleen maar d.m.v. Social Media in te zetten.

Tevens heb ik de regie over mijn online zichtbaarheid.

Gokhan Tercan

Ass. Accountmanager MKB, Rabobank

Aruna has managed to singlehandedly start and run a project with a very large scope, while still keeping it manageable and on track.

On a personal level she is a great person to work with. Communication is very open and honest. She is a charming personality who knows how to keep a team motivated despite the occasional setback.

Marcello Noto

Coördinator Online Consultancy and Development, Dutch Ministry of General Affairs

Aruna is een prettig persoon om mee samen te werken.

Zij heeft met haar enthousiaste en doortastende werkwijze mij weten te overtuigen van het belang van social media.

Zij is als social professional altijd bereikbaar en behulpzaam.

Armand Garabedian

Risicospecialist, Rabobank

Aruna valt op door haar accuraatheid en oog voor detail. Ze werkt planmatig en is to the point. Ze is prettig om mee samen te werken.

Jacqueline van der Laan

Sr. Communicatieadviseur, SVB

Aruna is great working with. She is very clear and open in her communication. She is honest and pragmatic. She is critical about the products she delivers and therefore the products have a good quality. Aruna has a good eye for details. She is a very positive person and easy to communicate with.

Monique Sloot

Manager, SHL Group