Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Sta af en toe stil bij de levens die jij raakt

Door Aruna Gopal

Ik sluit aan in de rij voor de kassa van de AH. De oudere dame die er al staat laat mij voor, omdat ik slechts 2 boodschapjes heb. Ik heb alle tijd en zeg dat het niet nodig is. Maar ze staat er op.

De jonge moeder voor haar vertelt me dat ze ook al door de dame is voorgelaten. Ik kijk de dame aan en zeg met een glimlach, dat als ze zo doorgaat ze niet snel aan de beurt komt.

De dame lacht en antwoord: “Ik sta hier goed bij Ellen (de kassière).”

Ik draai me om naar Ellen: “Hoor je dat? Ze komt speciaal voor jou.”

Ellen bloost en zegt dat ze blij is met al haar klanten.

Ondertussen rekent de jonge moeder haar pakje yoghurt af. Ze haalt de muntjes uit haar zak en wilt die aan Ellen geven. Ellen kijkt op en herinnert haar eraan dat dit een pinkassa is. Verschrikt zegt de jonge moeder dat ze geen pinpas bij zich heeft.

Ik zie Ellen even vertwijfeld kijken. En dan bied ik aan het bedrag voor de jonge moeder te pinnen.

Zij is enorm dankbaar en geeft me haar muntjes. Ik reken af en samen lopen we naar buiten. Er ontstaat een mooi gesprek. De jonge moeder is blij. Uit alles blijkt haar dankbaarheid.

In dit verhaal zijn 4 vrouwen die iets voor elkaar hebben betekend. Niet groots en meeslepend. Maar genoeg. Soms is t mooi om even stil te staan bij de levens die jij raakt.

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

New York
Personal Branding

New York City, The Millionaires Club en Topvrouw van het Jaar

Aruna Gopal - ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit
Inspiratie

Ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit….

eindelijk loslaten en lichter leven
Persoonlijke Ontwikkeling

2021: Eindelijk loslaten en lichter leven

Katherine Hepburn
Inspiratie

A Learning and Beautiful Story From Katherine Hepburn

Nelson Mandela
Inspiratie

Ik had Nelson Mandela aan de lijn en toen gebeurde dit…

goals typewriter
Inspiratie

Hoe ik afgelopen week mijn doelen voor 2019 al heb gemanifesteerd

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.