Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Podcast 6: Hoe jij anders mag zijn en je eigen succes creëert

Door Aruna Gopal

Luister via: Soundcloud

Luister via: Apple Podcasts | Android | Spotify | RSS

Ik wil je meenemen naar 1988. (Het jaar dat de film Dirty Dancing in de bios draaide en we voor t eerst kennis maakten met Patrick Swayze)

Ik was 12 en begon dat najaar aan een nieuw avontuur op de middelbare school. Het was het jaar dat ik serieus ging nadenken over wat ik wilde worden. Stiekem wist ik het al, want nadat ik de film Top Gun had gezien (je weet wel met Tom Cruise als straaljagerpiloot “Maverick”) wilde ik de eerste vrouwelijke F16 pilote worden.

Ik wilde ook mode ontwerpster worden……. piloot en mode ontwerpster dus….…Hey, don’t judge!

Dat het nog niet gedaan was wil niet zeggen dat het niet mogelijk was.

Elke maand kocht ik van mijn kleedgeld de Amerikaanse Vogue, een mega dik tijdschrift, gevuld met modeplaatjes en interviews met bijzondere mensen die bijzondere dingen deden.

En terwijl ik door dat blad bladerde vroeg ik me af HOE die mensen dat allemaal voor elkaar hadden gekregen. Ze deden leuk werk met leuke mensen en zagen er best gelukkig uit in hun huizen die vaak op hele exotische plekken in de wereld stonden. Ook zij deden wat anderen niet deden.

Dat dus. Dat wilde ik ook.

Piloot ben ik niet geworden, want dit meisje was te klein voor de opleiding. Blijkbaar kun je de schietstoel niet verstellen, zonder dat je meters hoog in de lucht geworpen wordt. En de mode-academie voelde niet helemaal als mijn plek aan.

Wat dan wel? Ik ben de corporate ratrace ingestapt en ben daar gaan doen wat niet eerder was gedaan. En uiteindelijk ben ik die uitgestapt om opnieuw nieuwe dingen te gaan doen.

Ik ben erachter gekomen dat succes er voor iedereen anders uitziet. Je moet vooral doen wat goed voelt, nieuwe dingen proberen en jezelf niet vergelijken met anderen. Maar dat is niet makkelijk. Daarom heb ik er een podcast over opgenomen. Mijn langste ooit, 43 minuten lang. So get ready. Plof neer op die bank of wandel naar je favo koffieshop voor serieuze ME-time. Doe die oortjes in en ENJOY!

 

“Jouw unieke gift ontdek je pas als je dingen gaat doen die anderen niet doen.”

 

In deze podcast leer je:

  • Hoe jij je eigen pad volgt en dat die er best anders uit mag zien dan anderen.
  • Dat je niet hoeft te doen wat anderen doen.
  • Hoe je creatiever wordt.
  • Hoe je bepaalt hoe succes er voor jou uitziet.
  • Waarom ik stopte met hard werken en alleen nog doe wat goed voelt.
  • Wat er gebeurde in het jaar dat mijn dochter werd geboren en ik ging scheiden toen ze 4 weken oud was.
  • Hoe jij je interne kompas beter gaat volgen.
  • 10 Stappen om lichter te leven en sneller te krijgen wat je wilt.

 

Heb je de podcast geluisterd en vond je hem leuk? Laat dan zeker een recensie achter op Apple Podcast. Vind ik weer heel leuk. Zo benieuwd wat je ervan vindt.

En als je dan toch al bezig ben, vergeet je vooral niet te abonneren op de podcast. Ik hoop dat je snel weer luistert, tot de volgende keer.

Lieve groet,

Aruna

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Personal Branding 8 waardevolle lessen van Oprah Winfrey
Personal Branding

Personal Branding: 8 Waardevolle lessen van Oprah Winfrey

New York
Personal Branding

New York City, The Millionaires Club en Topvrouw van het Jaar

Hoe je loslaat wat je niet gelukkig maakt en gaat doen wat je echt wilt
Podcast

Podcast 5: In 8 stappen loslaten wat je niet gelukkig maakt en ontdekken wat je echt wilt.

de 10 top tips voor online personal branding website 2
Personal Branding

De 10 top tips voor online personal branding

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn
Podcast

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn

oranje megafoon
Personal Branding

Personal Branding: drie top tips voor ambitieuze professionals

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.