Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn

Door Aruna Gopal

Luister via: Soundcloud

Luister via: Apple Podcasts | Android | Spotify | RSS

 

We zijn allemaal geboren met een gift. Iets wat alleen jij goed kan. Iets waarmee jij anderen kunt helpen. En het is aan jou de taak om te ontdekken wat dat is. 

Maar dat kun je pas ontdekken als jij je eigen pad gaat volgen en niet dat van anderen. Veel te vaak zijn we bezig met ons te vergelijken met anderen ipv te ontdekken wat onze eigen unieke talenten zijn. We doen wat anderen doen en volgen de kudde. En daarom weten zoveel mensen niet wat hun purpose of why is.

Als jij je steeds laat afleiden door wat anderen doen en bang bent voor de mening van anderen, zul je nooit datgene doen waarvoor je werkelijk bestemd bent. Je zult nooit je volle potentieel benutten.

In deze aflevering neem ik je mee in mijn eigen verhaal en hoe ik op jonge leeftijd al leerde pionieren door steeds nieuwe dingen durven te doen. Ik ontdekte dat ik anders was, en dat anders zijn waardevol is. Ik geef ik je 10 concrete tips om jouw unieke talenten te ontdekken en eindelijk te krijgen wat je echt wil. 

“Wat de wereld nodig heeft zijn mensen met ideeën, die doen wat anderen niet doen en die daarmee het verschil maken.”

 Je leert in deze aflevering van Succesvol zonder Stress:

  • Hoe je dicht bij jezelf blijft.
  • Hoe je jouw superpowers ontdekt.
  • Waarom anders zijn je waardevol maakt.
  • Welke mensen je om je heen moet verzamelen om je ambities waar te maken.
  • Hoe jij jezelf in 5 zinnen onderscheidend kan presenteren.
  • Hoe je een gunfactor kan creëren zonder een expert te zijn in je vakgebied.

 

Ik ben benieuwd wat jouw mooiste inzicht is na het luisteren van deze aflevering. En nog belangrijker welke stappen jij gaat ondernemen. Laat het weten in de reacties hieronder.

Vond je het een leuke podcast? Deel hem dan ook met vrienden, familie en collega’s. En vergeet je vooral niet te abonneren en deze podcast te beoordelen op Apple Podcast. Ik hoop dat je snel weer luistert, tot de volgende keer.

X,

Aruna

 

Ps. Deel dit artikel gerust met anderen in je netwerk. Als je denkt dat het hun gaat helpen.

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Als Personal Branding Coach help ik ondernemers en professionals om hun persoonlijke en zakelijk doelen te behalen met een sterk personal brand. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me gerust een bericht (info@arunagopal.nl) of bekijk de linkjes hieronder:

 

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dankjewel voor het lezen

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Podcast 6 Hoe jij jezelf gaat onderscheiden en je eigen succes creëert
Podcast

Podcast 6: Hoe jij anders mag zijn en je eigen succes creëert

Hoe je loslaat wat je niet gelukkig maakt en gaat doen wat je echt wilt
Podcast

Podcast 5: In 8 stappen loslaten wat je niet gelukkig maakt en ontdekken wat je echt wilt.

Podcast Hoe je krijgt wat je wilt
Podcast

Podcast 3: Hoe je krijgt wat je wilt zonder je kapot te werken

#2 Hoe ga je om met angst en onzekerheid?
Podcast

Podcast 2: Hoe ga je om met angst en onzekerheid?

Hoe ik mn passie vond toen ik stopte met zoeken - Aruna Gopal
Podcast

Podcast 1: Hoe ik mijn passie vond toen ik stopte met zoeken

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.