Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Oordeel niet, probeer te helpen, elke dag

Door Aruna Gopal

Meerdere malen in de week kom ik hem tegen. Altijd bij de printer. Hij lijkt maar niet te begrijpen dat hij z’n keycard nodig heeft om te printen. Elke keer doe ik ’t hem voor. Ik help graag maar ik bemerk inmiddels lichte irritatie bij mezelf op.

Ik wil me omdraaien als ik hem weer bij de printer zie staan. Net als alle andere collega’s. Ik doe ’t niet.

Ik help hem en weer is hij dankbaar. Dan zegt hij: “Ik hoor dat je op zoek bent naar een afstudeerplek.”

Hij biedt me een plek aan op z’n afdeling. Ik ben verrast door ’t aanbod & roep:

“GRAAG!”

Gevolgd door een licht beschaamde: “Wie ben je eigenlijk?”
(Ik realiseer me dat ik geen idee heb wie ik voor me heb)

Hij stelt zichzelf voor als de Vice-President Marketing van ’t bedrijf.

Twee maanden later lever ik m’n scriptie in en studeer ik af aan de faculteit Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit.

Op m’n laatste stagedag biedt hij me een baan aan. Ik mag zelf bepalen wat ik wil doen en welke functietitel ik passend vind.

Hij wordt mijn eerste manager. Daar bij die printer (17 jaar geleden) is mn eerste job tot stand gekomen.

Zo zie je maar:

  • Je weet nooit waar een kans vandaan komt
  • Oordeel niet, maar probeer te helpen, elke dag. 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Meer blogs & podcasts

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn
Personal Branding

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn

Aruna Gopal in groene jurk
Carriere

Niet meer happy met je job? Neem nog geen ontslag, maar doe eerst dit.

oranje megafoon
Personal Branding

Personal Branding: drie top tips voor ambitieuze professionals

What now
Personal Branding

Juist nu

Personal Brand
Personal Branding

Opvallen met jouw personal brand

Aruna Gopal - Ik ben goed in mijn werk, maar ik heb geen idee wat ik doe
Personal Branding

Ik ben goed in mijn werk, maar ik heb geen idee wat ik doe.

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.