Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Oordeel niet, probeer te helpen, elke dag

Door Aruna Gopal

Meerdere malen in de week kom ik hem tegen. Altijd bij de printer. Hij lijkt maar niet te begrijpen dat hij z’n keycard nodig heeft om te printen. Elke keer doe ik ‘t hem voor. Ik help graag maar ik bemerk inmiddels lichte irritatie bij mezelf op.

Ik wil me omdraaien als ik hem weer bij de printer zie staan. Net als alle andere collega’s. Ik doe ‘t niet.

Ik help hem en weer is hij dankbaar. Dan zegt hij: “Ik hoor dat je op zoek bent naar een afstudeerplek.”

Hij biedt me een plek aan op z’n afdeling. Ik ben verrast door ‘t aanbod & roep:

“GRAAG!”

Gevolgd door een licht beschaamde: “Wie ben je eigenlijk?”
(Ik realiseer me dat ik geen idee heb wie ik voor me heb)

Hij stelt zichzelf voor als de Vice-President Marketing van ‘t bedrijf.

Twee maanden later lever ik m’n scriptie in en studeer ik af aan de faculteit Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit.

Op m’n laatste stagedag biedt hij me een baan aan. Ik mag zelf bepalen wat ik wil doen en welke functietitel ik passend vind.

Hij wordt mijn eerste manager. Daar bij die printer (17 jaar geleden) is mn eerste job tot stand gekomen.

Zo zie je maar:

  • Je weet nooit waar een kans vandaan komt
  • Oordeel niet, maar probeer te helpen, elke dag. 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Personal Branding 8 waardevolle lessen van Oprah Winfrey
Personal Branding

Personal Branding: 8 Waardevolle lessen van Oprah Winfrey

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan? Aruna Gopal
Carriere

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan?

New York
Personal Branding

New York City, The Millionaires Club en Topvrouw van het Jaar

Podcast 6 Hoe jij jezelf gaat onderscheiden en je eigen succes creëert
Podcast

Podcast 6: Hoe jij anders mag zijn en je eigen succes creëert

Hello 45 Aruna Gopal
Carriere

Hello 45 🎂🎉 Eindelijk meer jezelf

Verander je mindset - Aruna Gopal
Carriere

Creëer een nieuwe realiteit – verander je mindset en leer omdenken

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.