Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Personal Branding Leadership Coaching

Een individueel coachtraject voor ondernemers en professionals die hard groeien. Ontwikkel een sterk online personal brand en behaal sneller je persoonlijke en zakelijke doelen.

Ga eens echt opvallen. Niet door te doen wat anderen doen, maar door dicht bij jezelf te blijven en anders durven zijn.

Je wilt een sterk personal brand, maar:

 • Je vindt dat je meer zichtbaar moet zijn op LinkedIn. Je ziet anderen vol zelfvertrouwen zichzelf en hun bedrijf promoten. Je beseft dat jij ook meer van jezelf moet laten zien.
 • Maar hoe begin je? Lastig. Het is veel werk en hoe ga je de mensen op LinkedIn dan weten te boeien? Je berichten krijgen niet veel weergaven, je volgersaantal groeit maar niet en je krijgt te weinig respons en reacties.
 • Of je bent onzeker en denkt: wie zit er nu op mij te wachten? Je denkt aan alle mensen die jouw LinkedIn berichten gaan zien: Wat gaan ze wel niet denken.
 • Stel dat je wel durft. Je weet nog steeds niet goed wat je dan gaat zeggen. Wat is interessant? Waarom zou iemand jouw bericht willen lezen? Zo BIJZONDER, voel jij jezelf niet.

Maar je kan LinkedIn ook op deze manier ervaren:

 • Je schrijft met gemak een LinkedIn bericht, even laten weten waar je aan werkt. Kort en bondig weet je te vertellen wat je doet en wat je nieuwe plannen zijn.
 • Je volgers leren je kennen en al snel voelen zij een band met jou. Je krijgt leuke reacties.
 • Je snapt welke berichten aanslaan en hoe je van volgers betalende klanten maakt.
 • Je ziet je volgers groeien en merkt als ondernemer resultaat in omzet. Mensen kopen graag van iemand die ze kennen, leuk vinden en vertrouwen.
 • Belangrijker nog: je vindt het leuk en krijgt er energie van.

Tijdens het traject ga je jouw unieke kijk op de wereld vertalen naar een sterk online personal brand. Je gaat tijdens dit traject stap voor stap:

 • jouw doelen bepalen
 • je personal brand op LinkedIn vormgeven
 • je blokkades benoemen en je mindset veranderen
 • jouw online strategie bepalen en
 • bouwen aan een waardevol netwerk op LinkedIn dat bestaat uit contacten die jij omzet naar contracten.

Deze mensen gingen je voor

Klik op de foto’s voor het volledige verhaal.

Maarten Leeuwis

Je hebt mij de goede kant op gestuurd!

Janita Bahadoer

Ik ben uit mijn comfortzone gestapt, dankzij jou!

Anuska Oedairadjsingh

Je denkt enorm met mij mee

Mariam Laroussi

Ik voelde de ruimte om me kwetsbaar op te stellen.

Esmeralda Hanselman

Heel veel onverwachte en leuke reacties uit mijn netwerk

Ruud Madou

Het traject was erg prettig de tijd vloog om

Marjolein Beusmans-Verwijs

Wat ik nooit vergeet is het moment waarop Aruna mij aan een opdracht hielp

Jan van der Hilst

Aruna heeft me goed op weg geholpen met het inkleuren van mijn persoonlijk merk

Ranoe Khiroe

Ik denk dat Aruna op een juiste moment in mijn leven is gestapt

Noël Laumen

Het traject was top

Dóris Pires

Je hebt mij de push gegeven die ik nu nodig had

Jacqueline Schor

Door jouw enthousiasme voel ik me gesterkt in mijn idee

Edwin Struik

Je aanpak is uniek, enthousiast en aansprekend

Diana van Kaam

Het traject heeft gezorgd voor een keerpunt in mijn leven

Cynthia Lie

Ik vind het jammer dat het traject is afgelopen

Lenneke Muller

Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak

Je hebt mij de goede kant op gestuurd!

Vanaf het eerste contact voelde ik een klik, omdat we ‘likeminded’ zijn. Ik was er door ons contact van overtuigd dat je mij verder kon helpen. Ik ben zeer positief. Tijdens de 1 op 1 sessies heb ik veel kunnen leren, tips en tricks gekregen die ik gemakkelijk kan toepassen in mijn personal branding strategie. Ik ben op jouw advies begonnen met mediteren en heb direct veel toegepast in mijn branding. 

Ik heb inzicht gekregen in wat online werkt, voornamelijk op het gebied van storytelling. Maar ook op persoonlijk vlak veel inzetbare tips zoals mediteren, doen wat je leuk vind en je gevoel achterna gaan. Al tijdens het traject een complete rebranding van mijn bedrijf opgezet, die binnenkort live gaat. Hier heeft Aruna een grote impact in gemaakt. 

Maar ik heb vooral genoten van alle online sessies, veel aandacht voor de persoon en je hebt gezien waar mijn krachten liggen. Je hebt mij de goede kant op gestuurd! Je bent heel goed in je werk, maar bovenal een fantastisch lief en mooi persoon. Je inspireert en je bent supergoed bezig veel impact te maken voor anderen EN jezelf! Ik kan je absoluut aanbevelen, al een aantal keer gedaan ook 😉 

Maarten Leeuwis
Eigenaar MRTN

Ik ben uit mijn comfortzone gestapt, dankzij jou!

Je bent uniek in wat je doet. Ja, er zijn meer coaches op dit gebied, echter straal jij een aantrekkingskracht uit waardoor ik dit traject bij jou wilde volgen. Dit heeft puur met jouw positieve vibe te maken. Je weet hoe je moet luisteren, iemand ook echt dient aan te horen en vervolgens hier weer een genuine terugkoppeling aan terug te geven.

Ik had geen twijfels! Wat ik wel in overweging heb genomen is het vertellen van mijn stories, maar hier ben ik uit mijn comfort zone gestapt. Dankzij jou! Dit was een challenge welke ik nodig had.

Het traject was verhelderend! Ik kijk er nog steeds met een onwijze glimlach naar terug. Je was duidelijk, motiverend en doortastend. Elke module heeft zijn purpose vervult.

Op zakelijk vlak heb ik een nieuwe functie gevonden en profileer ik mezelf beter als voorheen. De stories die ik nu deel over mezelf, worden gezien en herkent. Ik voel de waardering terug van mensen dat ik deel. Op persoonlijk vlak ben ik mezelf weer gaan leren kennen. Ik ben gaan inzien hoe waardevol ikzelf ben en wat ik verdien.

De gesprekken waren in overall het leukst! Het is gewoon fijn om een intellectueel gesprek te voeren met iemand die dit begrijpt en mij aanvoelt.

Keep doing a great job! Je hebt mij in manieren verlicht, waarvan jezelf denk ik niet door heb op welke wijze je een persoon heb geholpen in time of need.

Ik kan je zeer zeker wel aanbevelen!

Janita Bahadoer
Mortgage Advisor International Clients (ABN AMRO)

Je denkt enorm met mij mee

Ik volg je al een paar jaar op LinkedIn. Het was een soort aantrekkingskracht vanuit je verhalen en hoe je jezelf op een hele persoonlijke manier positioneert. Dit is waarom ik voor jou heb gekozen. Het traject heb ik als heel persoonlijk en oprecht ervaren. Ik heb echt gevoel dat je mij wil helpen en inspireren. Je denkt enorm met mij mee en geeft mij het gevoel dat je gelooft in wat ik wil doen en waar ik voor sta. Dit laatste vind ik erg belangrijk in een startende fase van ondernemen. Ook vind ik het mooi dat je mij regelmatig hebt meegenomen in je eigen ervaringen van hobbels en successen. 

Dit traject met jou heeft voor mij bevestigd dat ik er voor moet gaan en dat ik vooral waarde moet creëren vanuit wie ik ben en waar ik in geloof. Ik sta op het punt om via Linkedin uit de kast te komen. Enorm spannend! Persoonlijk heb ik ook geleerd hoe belangrijk het voor mij is om de juiste mensen om me heen te hebben. Ik heb gezegd dat ik jou als buurvrouw zou willen. Gewoon even een bakkie doen en tegelijkertijd een flinke peptalk krijgen. Heerlijk! Maar het is waar. Ik ben me hier meer bewust van en stel me open voor nieuwe en fijne contacten.

Wat ik nooit zal vergeten: Onze lunch!! Ook al vond ons traject plaats in tijden van Corona, toen het weer even mocht wilde ik je graag live ontmoeten. Ook live was het net zo vertrouwd, persoonlijk en spontaan als online! Cliché, maar ik ben je echt heel dankbaar voor alle hulp die ik van je heb gekregen en je die je me nog steeds geeft. Ik vind het traject zeker voor startende ondernemers en vooral ‘vrouwen’ echt een aanrader omdat je zo een open mind hebt en met alle niveaus overweg kunt.

Anuska Oedairadjsingh
Eigenaar van Powermoeder en skillcoach bij ABNAMRO

Ik voelde de ruimte om me kwetsbaar op te stellen.

Ik volgde je op LinkedIn en we hebben elkaar een keer gesproken. En toen kwam je met je eerste podcast weer voorbij, dat sloeg bij mij gelijk aan. Ik had geen twijfels, het was een kwestie van het juiste moment afwachten.

Ik ben super blij met jou en met mijn merkverhaal, het is werkelijk iets waar ik steeds op terug kan grijpen. Het is een soort ankerpunt geworden. Als ik het terug lees kan ik het ook echt voelen. Het klopt!

Wat ik nooit zal vergeten zijn onze mooie gesprekken. Ik voelde de ruimte om me kwetsbaar op te stellen. Jouw positieve instelling, energie en tips. Ik had het gevoel dat alles wat jij zei vanuit een bepaald plekje komt waar we met ons hoofd niet bij kunnen. Ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen en ik hoop in de toekomst elkaar te blijven spreken en wellicht kunnen we samen werken aan een verdieping van mijn traject.

Mariam Laroussi
Oprichter en Talentcoach WomensWorldAcademy

Je voelt goed aan wat er speelt

Je bent super sensitief. Je voelt goed aan wat er speelt bij jouw gesprekspartner en zet die sensitiviteit ten positieve in.

Je verbindt mensen op een hele natuurlijke manier en krijgt ook op een hele natuurlijke manier verbinding met andere mensen. Als vanzelf gaat dat bij jou.

Je zorgt heel goed voor jezelf (en inspireert anderen daarmee). Je weet dat het anders moet en je doet het ook (voorbeeld meditatie en je discipline).

Lenneke Muller
Klant en vriendin

Je kan echt luisteren

Je kan echt luisteren naar anderen.

Je bent communicatief heel sterk. Je bent een hele fijne gesprekspartner. En geef je trainingen en presentaties dan weet je precies hoe je de boodschap moet overbrengen. 

Je verbindt echt met mensen op een diepere laag. Je bent in staat om heel snel mensen het vertrouwen te geven dat zij zich bij jou kwetsbaar mogen opstellen. De verbinding en het vertrouwen is hierdoor heel sterk.

Germain Henriquez
Vriend en collega

Je unieke eigenheid

 1. Je vermogen om net zo toegewijd te zijn aan het moederschap als aan je ontwikkeling, persoonlijke rust en balans etc. 
 2. De manier waarop je het leven nu positief en vol dankbaarheid en nieuwsgierigheid tegemoet treedt.
 3. Jouw ‘you-ness’, je unieke eigenheid omarm je met een oprechtheid die je authentiek maakt waardoor je boodschap en jij volledig overeen komen met elkaar en dat maakt je geloofwaardig zonder daar moeite voor te hoeven doen want het is ‘gewoon’ echt.
Sheila Hussainali
Jeugdvriendin die mij het langst kent

Veel positiviteit!

Het eerste wat me te binnen schiet: onbevooroordeeld zijn. Heel erg fijn deze kwaliteit. Je kan luisteren naar iemand en ik merk altijd dat jij open staat voor mn verhaal zonder oordeel.

Dat maakt jou ook een goede coach!

Ik vind het ook een hele mooie kwaliteit dat je met volle aandacht en energie een gesprek ingaat. Niet half half maar echt met focus.

En als laatste, veel positiviteit! Lekker aanstekelijk en leuk hoe je de dingen ziet, ook als ze minder mooi zijn.

Thirza Tahapary
Vriendin

Thumbs up for the lady!

Aruna staat voor mij symbool voor het onophoudelijk inspireren om vooral toch via social media actief én succesvol te zijn.

Met nooit aflatende energie heeft zij mij en mijn mensen eerst de basis en vervolgstappen geleerd, telkens voorzien van pakkende praktijkvoorbeelden, om ons daarna te prikkelen om het geleerde in de praktijk toe te passen.

En geloof mij: als zij voor je staat wil je geen ‘nee’ meer zeggen. Thumbs up for the lady!

Peter Buzink
Coach bij Dutch Dream Group, Senior Adviseur, Corporate Finance

Je aanstekelijke positiviteit

De rust die je uitstraalt is er een. En de gave om ongestructureerde verhalen te vertalen naar heldere boodschappen. Zo geef jij mensen smoel op LinkedIn en zelfvertrouwen daarbuiten. En je helpt anderen met je aanstekelijke positiviteit. Ook in deze verwarrende onzekere tijd. Blijf dat ajb doen!

Marjolein Beusmans-Verwijs
Klant

Je straalt altijd van binnen uit!

Jij kan goed het positieve vinden, mensen daarin enthousiasmeren en een goed gevoel geven door echt te luisteren.

Als ik vastloopt met mijn gedachten en veel ideeën heb, maar niet concreet kan worden dan geef jij me concrete handvatten en waardoor ideeën worden gevisualiseerd en echt gaan leven.

Je straalt altijd, van binnen uit, als ik jou zie word ik altijd blij en je geeft mij ook altijd het gevoel dat je het ook leuk vindt mij te zien. Een gesprek met jou voelt alsof je me echt ziet.

Sangeeta Oemraw
Oud-collega en vriendin

Je bent een inspirator

Jouw 3 krachten zijn: je bent een inspirator, je bent wervend en gevend en ook een hele goede presentator (je weet de boodschap goed over de bühne te brengen). En vergeet je wijsheid niet, vanuit het holistische denken.

Annemarie van den Berg
Vriendin en mentor

Je bent gewoon een leuk wijf!

1. Je bent enorm goed in aanvoelen in wat de kern is van het probleem bij iemand. Bovendien vermoed ik dat je vaak al weet wat er speelt als iemand binnenkomt, maar je neemt toch uitgebreid de tijd om te luisteren en dat is heel knap.

2. Je bent eerlijk in je advies en schuwt een duidelijke boodschap niet. Daarmee schep je helderheid in je advies, enorm waardevol.

3. Je brengt absolute vakmanschap, maar je brengt het met zo’n enthousiasme en drive, dat je niet aan t ‘verkopen’ bent. Je bent wat je doet. Je brengt nieuwe inzichten en helpt mensen na te denken over de toekomst, zowel werk als privé.

4. En je bent gewoon een leuk wijf. 😀

Marjolein Salari
Collega

Je begeleidt, steunt, moedigt aan en inspireert

Jouw superpower is volgens mij jouw goede/positieve energie (1) en enthousiasme (2). Dat trekt mensen aan en maakt ze nieuwsgierig naar wat je te bieden hebt. En jouw drive om steeds weer nieuwe dingen te leren (3). Die combinatie van superkrachten maakt dat je anderen veel te bieden hebt door jouw ervaringen en inzichten te delen. Ik leer van hoe jij dingen aanpakt. Je begeleidt, steunt, moedigt aan en inspireert. 

Wendy Muller
Vriendin en mentor

Je ziet het positieve in de mens!

1. Je hebt (bent) een hele mooie energie!

Deze energie weet jij door te geven aan anderen door gewoon jezelf te zijn! Waardoor een gesprek met jou mijn mindset en mood positief veranderen. 🤗

2. Jij kan goed voelen waar blokkades van iemand zitten en waar iemand behoefte aan heeft. Jij geeft inzichten om blokkades weg te werken en iemand te helpen naar het realiseren van haar doelen op een hele persoonlijke (en prettige) wijze.

3. Je ziet het positieve in de mens!

Zelfs als mensen het zelf niet zien, weet jij te vertellen welke positieve eigenschappen iemand heeft. Je laat mij krachtig voelen en weet mij altijd te vertellen dat ik mijn doelen kan realiseren. Het is niet alleen de hoop geven maar mij dat ook daadwerkelijk laten voelen. En dat doe jij vanuit je eigen ik en niet vanuit een boekje.

Astrid Chand
Vriendin

Je motiveert door woord en uitstraling van hoge energie

Je maakt verbinding met de mensen om je heen met behoud van je eigen identiteit, dit kan je anderen ook goed leren. 

Je motiveert door woord en uitstraling van hoge energie.

Je maakt bespreekbaar van wat je waarneemt, een persoonlijke analyse maken (zelfs binnen groepsverband) en daarmee de ander kunnen coachen.

Saskia Blanksma
Klant

Je bent wijs en gek tegelijk!

 1. Je benadert mensen altijd vanuit positiviteit! Dat zet de deur enorm open voor welk gesprek dan ook!
 2. Je laat je zwakheden je zwakheden zijn. It’s oke for you to be imperfect. Dat geeft anderen meteen het gevoel dat ze dat ook niet hoeven te zijn. Daarmee krijg je sneller een contact dat geen onwaarheden en overbodig etalagegedrag hoeft te bevatten.
 3. Je bent wijs en gek tegelijk! Wijs door levenservaring. Maar vooral door je kijk op de wereld en hoe die soms wel en soms niet klopt. En je bent gek tegelijk! Door dingen te doen die niet standaard zijn, die anderen wellicht niet snappen, maar die bij jou passen.

 

Paul Hendriks
Collega waarmee ik graag het podium deel

Heel veel onverwachte en leuke reacties uit mijn netwerk

Mijn collega’s hebben Aruna ontmoet tijdens een bijeenkomst waar zij spreker was. Hun enorm enthousiaste verhalen zette mij ertoe aan om naar haar website te gaan. Haar directe en persoonlijke verhalen daar spraken mij aan. Met name het onderdeel van als je echt iets wil is alles mogelijk, sloot erg nauw aan bij mijn eigen visie “gaat niet bestaat niet”.

Zowel in ons eerste mailcontact als in ons eerste fysieke kennismakingsgesprek voelde ik direct een klik met Aruna. Alsof ik haar al heel lang kende. Dat zorgde er voor dat ik in het coachtraject veel meters kon maken. Er was veel diepgang in de gesprekken. Dat is een kracht van Aruna, waardoor je in korte tijd veel kunt bereiken. 

Ze gaf telkens stof tot nadenken. Ook haar constante feedback en hulp gedurende het traject heb ik als zeer prettig ervaren. En uiteindelijk dan samen mijn online profiel en mijn eerste LinkedIn post opstellen en implementeren vond ik prettig. Naast de strategische hulp was ook de praktische hulp bij mij zeer welkom.

Ik heb een mooie profilering van mijzelf en een mooie eerste post, met heel veel onverwachte en leuke reacties uit mijn netwerk, en nu ga ik doorpakken.

Esmeralda Hanselman
Senior Beleggingsspecialist Vermogensmanagement (Rabobank)

Het traject was erg prettig de tijd vloog om

Ik zag Aruna spreken tijdens de Vermogens Vibe van Rabobank in Utrecht en vond dat ze een sterk verhaal had en vooral heel veel positieve energie.

Ik heb gekozen voor het Personal Branding Coachtraject omdat je ook buiten je eigen lijntjes moet durven kleuren.

Het traject was erg prettig de tijd vloog om en het lukte Aruna steeds weer om mij toch weer anders tegen dingen aan te laten kijken. Durven denken in mogelijkheden en vooral dingen doen waar je energie van krijgt.

Dat heeft geresulteerd in een beter profiel op social media, een duidelijker beeld van wie ik ben en wat ik wil uitstralen.

 

Ruud Madou
Vermogensbeheerder Rabobank

Wat ik nooit vergeet is het moment waarop Aruna mij aan een opdracht hielp

Ik had besloten het roer om te gooien. Na jarenlang in de juridische wereld te hebben gewerkt, wilde ik mijn eigen bedrijf beginnen op een ander terrein. Daarmee verliet ik mijn comfortzone. Het voelde als een bevrijding toen ik met die keuze het voor mij gebaande pad verliet. Maar tegelijkertijd had ik ook koudwatervrees, vooral online. Vanwege mijn functies in de rechtelijke macht ben ik altijd bewust zo onzichtbaar mogelijk gebleven op sociale media. Het Personal Branding Leadership Coachtraject van Aruna sprak mij direct aan. Precies wat ik zocht: iemand die mij kon helpen bij het vertellen van mijn verhaal aan de buitenwereld ook via LinkedIn.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik meteen de indruk dat Aruna aanvoelde waar ik behoefte aan had. Ik vond het een fijn traject. Aruna is de rust zelve, neemt alle tijd voor je en denkt met je mee. Bijzonder vind ik dat Aruna zelf nog helemaal niet zo lang zelfstandig ondernemer is, maar juist vanuit die kwetsbaarheid waardevolle tips geeft aan startende ondernemers zoals ik. 

Ik ben via LinkedIn uit de kast gekomen als coach en spreker over het verlaten van de automatische piloot en de overgang naar zelf schakelen, ook op het gebied van mediagebruik/mediawijsheid. Een enorme mijlpaal! Wat ik nooit vergeet is het eerste contact dat Aruna en ik hadden. Telefonisch, ik liep toen door de Zeeuwse duinen. Het was zo’n prettig gesprek dat ik meteen wist dat ik met Aruna in zee wilde. En het moment waarop Aruna mij aan een opdracht hielp. Aruna heeft de gave om de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. En daar is zij ook genereus in. Bijzonder vind ik dat en inspirerend.

Aruna is een voorbeeld door de manier waarop ze met enthousiasme en vanuit een groot hart coacht, informatie overbrengt en deelt.

Marjolein Beusmans-Verwijs
Eigenaar & coach Keywie

Aruna heeft me goed op weg geholpen met het inkleuren van mijn persoonlijk merk

Ik was op zoek naar hulp bij het inzetten van social media en online profilering en ik heb toen de naam van Aruna via een collega bij Rabobank doorgekregen. Jacqueline Schor. 

Tijdens het eerste contact werd snel duidelijk dat het traject niet over de tools en toepassingen ging, maar veel meer een verdieping ging worden t.a.v. mijn persoonlijk “merk”. Tijdens het gesprek werd me al snel duidelijk dat het traject veel meer toegevoegde waarde zou hebben dan een “knoppencusus”.

Aruna heeft me goed op weg geholpen met het inkleuren van mijn persoonlijk merk. Waar sta ik voor en wat maakt mij uniek? De wijze waarop was prettig, met veel liefde en energie, to the point, onderzoekend, uitdagend en bovenal leuk.

Ik heb een goede eerste start gemaakt, richting is steeds duidelijker geworden en heb nog een weg te gaan. De start van mijn onderneming en de eerste ervaringen hierbij gaan mij helpen bij de verdere inkleuring.

Wat wel bijzonder is, is dat ik meteen een goede klik voelde met Aruna. Ze is een fijn mens met een mooie persoonlijkheid. Daarnaast, niet onbelangrijk, hebben we veel andere zaken besproken en veel gelachen tijdens onze gesprekken.

Ik beveel Aruna zeker aan! Ik ben er van overtuigd dat ze ook voor anderen veel kan betekenen.

Jan van der Hilst
Trainer & Coach bij Sales vanuit je Hart

Ik denk dat Aruna op een juiste moment in mijn leven is gestapt

Waarom Aruna? Het begon eigenlijk met een aantal artikelen van Aruna over onderwerpen, waar ik op dat moment ook mee worstelde. Daarnaast was ik ook bezig met bewustzijn en hoe ik dat wil integreren in mijn leven. Aruna geeft handige tips en trucs, waarbij je denkt: Hmm, het is niet een hele opgave, laat ik dat eens proberen! Aruna geeft een kijkje in haar leven op een mooie en inspirerende wijze. En het kan niet anders dat je bij een artikel van haar denkt: Ja, dat heb ik ook!

Ik heb op gevoel voor Aruna gekozen, omdat haar website en artikelen mij het gevoel gaven: Zij kan me inspireren! En achteraf… geen moment spijt gehad!

Ik vond het coachtraject intensief omdat we niet alleen het branden van mijn dienst hebben besproken. Ook hele persoonlijke dingen kwamen aan bod en door Aruna heb ik ervaren dat je manier van denken voor blokkades kan zorgen. Aruna wees mij erop dat er maar een aantal zaken echt belangrijk voor mij zijn. De rest is ruis in je hoofd. Dit was een echte eye-opener voor mij. Gedurende het traject begon ik mijn visie te vormen voor mijn bedrijf. Dit zou niet mogelijk zijn geweest als ik dit traject niet was gestart met Aruna.

Persoonlijk heeft dit traject mij veel gedaan. Ik denk dat Aruna op een juiste moment in mijn leven is gestapt. Zij leerde mij om eerst rust te creëren. Dit is belangrijker dan zakelijk succes hebben. Sterker nog, succes komt dan vanzelf. Dat wat je vraagt, zul je ontvangen. Dit is iets wat ik van Aruna heb geleerd en nooit zal vergeten.

Ik zou Aruna zeker aan een ieder aanbevelen, die vast zit in het ondernemen of het starten van een onderneming. Of iemand die vastzit in zijn of haar carrière.  Dit proces kan namelijk voor iemand best eenzaam zijn als je niemand in je omgeving hebt die bijvoorbeeld een grote carriereswitch heeft gemaakt. Een grote stap in je leven maken betekent soms dat je ook hulp moet vragen. Aruna is hier de ideale persoon voor!

Ranoe Khiroe
Eigenaar RSK insight 

Het traject was top

Ik heb gekozen voor de coaching van Aruna vanwege de goede referenties die ik van mijn Rabo collega’s ontvangen had. Na het telefonische kennismakingsgesprek was ik helemaal om!

Het traject was top. Ik was me er vooraf niet van bewust dat het veel werk zou zijn.

Ik heb een boel zelfreflectie opgedaan. Dit heb ik samen met Aruna omgezet naar sterk online profiel en personal brand waardoor ik uiteindelijk trots ben op mijn eigen LinkedIn profiel!

Wat ik nooit zal vergeten is de tekening die ze in ons voorlaatste gesprek voor me heeft gemaakt. De tekening is een weergave van wat nu werkelijk belangrijk is in mijn rol als Directeur Particulieren en helpt mij om focus te houden op de juiste zaken. Deze tekening was veelzeggend en heeft mij veel rust gegeven bij de eerste dagen in mijn nieuwe job. 

De tekening staat als eerste pagina in mijn zakelijke aantekeningenboek. Als er zaken op mij af komen waarvan ik denk: moet dit nu of is dit wel voor mij bestemd dan neem ik hem er bij. Hij geeft me enorm veel richting. Deze one-liners van Aruna waren eveneens erg verhelderend voor mij:

– Geld is het ruilmiddel voor de energie die je geeft.

– Tijd is jouw kostbaarste bezit, wees er zuinig op.

– Perfectionisme is een mooi streven maar een onmogelijke eindbestemming.

Ik kan de personal branding leadership coaching van Aruna absoluut aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de mooie en inspirerende tijd!

Noël Laumen
Directeur Particulieren Rabobank

Je hebt mij de push gegeven die ik nu nodig had

Sinds begin dit jaar was ik bezig met de vraag “Waar wil ik de komende tijd voor gaan? Waar krijg ik energie van? Wat is de rode lijn in alles wat ik doe en wat betekent dat?”

Ik ben gestart met yoga en meditatie. Dat bracht me een stuk dichter bij mijn gevoel, maar ik had meer nodig. Zo kwam ik je, toevallig of niet, tegen via een LinkedIn post. Ik heb je blogs gelezen en wat anderen van je aanpak dachten en besloot je te bellen. Ons eerste gesprek voelde gelijk goed en toen wist ik het. Jij gaat mij helpen om meer inzicht te krijgen in mezelf.

Ik heb het traject als diep en zeer verrijkend ervaren. Jij bent direct en streng als het moet. Je bent ook inspirerend en praktisch. Wat ik het prettigste vond was de combinatie van je ‘spiritualiteit’ en je vakkennis. Je maakt de connectie en luistert heel goed naar mijn en jouw gevoel.

Het resultaat is dat ik nu heel expliciet heb gemaakt wat me drijft en wat ik wil zowel privé als zakelijk. Ik ben nu aan het verbinden met mensen die dezelfde waarde als ik delen en die mij inspireren.

Mooie mensen raken me en jij bent een heel mooi mens 😉 Je hebt mij de push gegeven die ik nu nodig had. De coaching gaat sneller dan je denkt. Het liefst zou ik nog langer met je sparren.

Dóris Pires
Sr. Marketing Manager a.i. 

Ik heb het traject super positief ervaren

Sinds april werk ik als adviseur op de Marketing en Communicatie afdeling. Vanuit mijn functie wordt verwacht dat ik actief ben op linkedin. Mooie verhalen doen het goed op Linkedin, maar waar begin je? Het Personal Branding traject is de perfecte start. Daarna moet je het zelf doen.

Ik heb een persoonlijk verhaal nooit nodig gehad dacht ik. Ik heb er dus nooit bij stil gestaan hoe belangrijk het is voor je netwerk om jezelf goed neer te zetten. Ik heb het traject super positief ervaren: een professionele opleiding door Aruna met zo veel liefde en aandacht gegeven. Door haar persoonlijke benadering en ervaring heb ik het traject net als ‘thuis komen’ gevoeld. Zo veel positieve energie had ik nodig om mijzelf sterk te laten voelen.

Met mijn laatste post heb ik ruim 10.970 personen bereikt. Een echte mijlpaal voor iemand die net bezig is. Verder sta ik nóg positiever in het leven, kan ik dingen relativeren en ben ik begonnen met korte meditatiesessies in de avond en ochtend. Dat helpt om de dag door te nemen en met nóg meer energie de dag te beginnen.

Wat ik nooit meer zal vergeten is de band die ik voel met Aruna. Zij is echt een coach voor mij.

Je bent een topper, ga zo door: je doet het geweldig! Ik heb super veel aan je gehad en nog steeds denk ik elke dag terug een mooi traject.

Irene Staphorst
Adviseur Marketing & Communicatie, Rabobank

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen

Ik heb me ingeschreven voor het Personal Branding traject, omdat je me raakte tijdens je presentatie van het DARE event in Leiden.

Heel gek, maar ik had geen twijfel. Mijn gevoel gaf aan dat dit een juiste stap is. En dat was ook zo. Hoe ik het traject heb ervaren? Heerlijk! Ik keek er steeds naar uit om door jou uit mijn comfortzone te worden getrokken. Dat doe je goed.

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen. Durf me meer zichtbaar te maken. En dat voelt zo goed! Wat ik nooit zal vergeten is de spanning van mijn eerste ‘persoonlijke’ bijdrage op LinkedIn. Door jou had ik er vertrouwen in dat dit een juiste stap is.

Ik ben je enorm dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Je staat zo in je kracht en dat straal je uit en die energie geef je door aan je deelnemers. Zo mooi hoe dit werkt!

Ik kan je absoluut aanbevelen!

Ivonne Janka
Adviseur Particulieren, Rabobank 

Door jouw enthousiasme voel ik me gesterkt in mijn idee

Tijdens een workshop Personal Branding bij Rabobank heb je me weten te enthousiasmeren om ook mijn individuele traject bij jou te volgen. Je straalt zoveel energie en passie uit, dat spreekt mij aan.

Het was een traject dat ik met plezier doorlopen heb. Door jouw enthousiasme voel ik me gesterkt in mijn idee en ben ik gemotiveerd dit verder te ontwikkelen. Los daarvan was het fijn om het gesprek met  je aan te gaan en om een spiegel voorgehouden te krijgen. Ook is er voldoende concreet gemaakt om mee verder te kunnen.

Ik heb een profiel voor op linkedIn.  Een duidelijker beeld over hoe je een personal brand kunt maken en de do’s and don’ts. Scherper waar ik naar toe wil en meer focus daarop; dat liep daarvoor nog wel eens alle kanten op en bleef vrij vaag.

1 ding dat ik nooit zal vergeten? De lach op je gezicht als je binnenkomt. Ik vond de gesprekken het leukst, waarin je altijd met iets concreets en een blij gevoel de deur uit loopt.

Ik wil je vooral bedanken voor dit unieke traject, waarin je als mens veel van jezelf geeft en laat zien. Je weet een klik te maken en bijzondere sfeer te creëren. Dank je wel dat je jouw energie met me gedeeld hebt.

Jacqueline Schor
Creatief ondernemer 

Je aanpak is uniek, enthousiast en aansprekend

Je aanpak is uniek, enthousiast en aansprekend. Het traject was erg nuttig en praktisch toepasbaar. Fijne open gesprekken met een duidelijke opbouw in het traject.

Ik ben hierdoor zeer goed zichtbaar op LinkedIn.

Edwin Struik
Adviseur Bedrijfsfinancieringen, ondernemer 

Het traject heeft gezorgd voor een keerpunt in mijn leven

Het traject heeft gezorgd voor een keerpunt in mijn leven. Er komt een groot gevoel van rust over me heen. Wat een geschenk! Jij hebt me dat bruggetje over geholpen. Me geleid, me vertrouwen gegeven, een duwtje in de rug. Ik ben je daar enorm dankbaar voor.

Diana van Kaam
Brave New Leader & eigenaar Brave Dynamics

Ik heb meer vertrouwen hoe ik mijn eigen personal branding vorm kan geven

Je bent een fijn mens in de omgang en je weet waar je het over hebt. En jij hebt op mij de invloed dat ik ook ‘aangezet’ wordt. Ik heb meer vertrouwen hoe ik mijn eigen personal branding vorm kan geven. Ik voel een stok achter de deur om er ook echt mee aan de slag te gaan. Inmiddels heb ik mijn profiel aangepast en ben ik bezig met het schrijven van posts. 

 

Robbert Jansen
Partner en Coach bij Aspire Company

Veel inspiratie met uitstekende voorbeelden

Ik had bij Aruna meteen het gevoel: hier spreek ik met de expert! Het traject heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Veel inspiratie met uitstekende voorbeelden.

Ik ben ‘aan’ gezet om te gaan posten op LinkedIn. Ik vind je een bijzonder plezierig, mooi en warm mens!

 

Martin Stam
Partner & Coach bij Aspire Company

Ik vind het jammer dat het traject is afgelopen

Eigenlijk was dit een hele makkelijke keuze voor mij. Het voelde namelijk vanaf het begin goed en vertrouwd. Voordat ik je een mail stuurde voor meer informatie volgde ik je LinkedIn berichten al een tijd en deze spraken me altijd erg aan. Het was voor mij eigenlijk niet echt de vraag of ik coaching van jou wilde, maar meer wanneer 😉 Toch denk ik dat het eerste telefoongesprek de doorslaggevende factor was geweest. Je kwam snel tot de kern en ik had echt het gevoel dat je me kon helpen (en dat heb je ook zeker gedaan!)

Enige twijfel die ik had was de investering en ik heb ook even getwijfeld of dit het juiste moment is ivm Corona en dus Zoom. Maar omdat ik overtuigd was dat je me kon helpen heb ik het gedaan. Had ik het niet gedaan, dan zou ik op hetzelfde punt blijven staan waar ik stond.

Ik vond het traject erg inspirerend & leerzaam. Je bent super enthousiast en hebt een goede energie. Ik keek iedere keer erg uit naar onze afspraken en ik vind het jammer dat het traject is afgelopen. Ik ga je missen! Door het traject heb ik veel meer focus gekregen. Hierdoor voel ik veel meer rust in mijn lichaam en in mijn hoofd. Ik heb duidelijk waar ik naar toe wil en welke stappen ik moet zetten om daar te komen.

Ik vond onze gesprekken, naast dat het erg inspirerend & leerzaam was, ook erg gezellig! Ik heb wel veel moeten lachen. Wat ik de rest van mijn leven zal onthouden is dat je zei dat het doel in dit leven is om te zorgen dat je je goed & gelukkig voelt. Want als je dat doet, dan gaan er mooie dingen gebeuren. Wat ik ook een mooie vind is dat je zei om voordat je ergens aan begint altijd de volgende vragen te stellen aan je zelf: Wat kom je brengen? Wat kom je halen? Wat kan je ervan leren?

Ik vind je een topper! En wow, ik ben echt onder de indruk hoe goed jij iets onder woorden kan brengen. Ik struikel snel over mijn eigen woorden, maar jij hebt echt een gave om er mooie zinnen van te maken! Ik heb ook veel gehad aan de recordings. Tijdens een sessie bespreken we zoveel, dus ik vond het super fijn om het terug te kunnen luisteren. Misschien is het voor de toekomst ook een idee om een online programma te maken? Ik weet zeker dat als jij een online programma maakt, dit als een trein verkoopt. 

Cynthia Lie
Email-Marketing Specialist & eigenaar CYN Marketing

Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak

Het scherp krijgen van je persoonlijke en zakelijke doelstellingen doet Aruna op een hele fijne en persoonlijke manier. Dit doet zij vanuit de terechte overtuiging dat mensen zaken willen doen met ‘echte’ mensen. Het is dus belangrijk om zowel online als offline jezelf te zijn en te laten zien. Mijn LinkedIn profiel paste niet bij wie ik ben en waar ik voor sta. Met hulp van Aruna klopt het nu wel en heb ik scherp hoe ik mezelf wil profileren.

Ik keek iedere keer uit naar onze coaching gesprekken. Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak. Haar positiviteit, energie, vrolijkheid en enthousiasme zijn aanstekelijk! Kortom haar coaching is echt een aanrader.

Lenneke Muller
Advocaat Bouwrecht en partner bij Construct Advocaten

Aruna heeft mij een enorme boost gegeven in mijn personal branding

Aruna heeft mij een enorme boost gegeven in mijn personal branding. Het heeft mij een hoop nieuwe relaties op LinkedIn en koffieafspraken met potentiële klanten opgeleverd. Er zit zoveel energie in haar training.

Christine Changoer
Senior Consultant Seeder de Boer

Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven

Ik heb mij ingeschreven omdat ik personal branding een heel interessant onderwerp vind en mijzelf daar verder in wil ontwikkelen. Ik wil de mogelijkheden van LinkedIn meer benutten.
Ik heb het traject ervaren als leerzaam, maar vooral bijzonder en persoonlijk. Dit kwam ook omdat de groep zo klein was en er veel tijd was voor persoonlijke gesprekken.

Ik heb nog geen verhaal gepost op LinkedIn, maar wel veel geleerd over Storytelling. De verhalen zitten nu nog in mijn hoofd en ik vertrouw erop dat deze op het juiste moment worden geschreven en gepost. 

Ook ben ik kritischer geworden m.b.t. mijn huidige netwerk, het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Ga bewuster om met liken en delen van artikelen.

Het persoonlijke gesprek met jou vond ik heel fijn en bijzonder. Jouw openheid en gevoel en empathie is puur. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven.

Jij bent een bijzonder mens en je helpt mensen echt verder in hun ontwikkeling. Dat is een kracht van jou die niet iedere coach heeft.

Ik zie jou dan ook echt als een voorbeeld. Vooral voor vrouwen ben jij het bewijs dat je veel meer kan dan je denkt. 

Elly Haasnoot
Financieringsspecialist, Rabobank

Aruna gaat een stap verder

Aruna gaat een stap verder: ze gaat graag met jou het gesprek aan om te ontdekken wat jouw brand is. Je gaat terug naar de basis: wie jij bent, wie je wil zijn en wat jij voor anderen wil betekenen. Op deze manier leer je niet alleen handig met LinkedIn om te gaan, je krijgt er een persoonlijke werkwijze bij jij zelf bedenkt en verwoord. Aruna weet de juiste vragen te stellen om deze naar boven te halen.

Adrian de Leeuw
PMO, Rabobank

Uiteindelijk is hier een hele mooie baan uitgekomen

Ik ben erg blij met haar hulp en inzet. Dankzij haar workshops heb ik mijn LinkedIn profiel geoptimaliseerd. Uiteindelijk is hier een hele mooie baan uitgekomen.

Debbie van Holsteijn
Enabler, Cavero

De relatie die ik heb met mijn klanten is alleen maar sterker geworden

De inspiratie, tips en feedback van Aruna heeft er voor gezorgd dat ik in korte tijd succesvol ben geworden op Social Media.

De relatie die ik al heb met mijn klanten is alleen maar sterker en DICHTERBIJ geworden. Dit alleen maar d.m.v. Social Media in te zetten.

Tevens heb ik de regie over mijn online zichtbaarheid.

Gokhan Tercan
Ass. Accountmanager MKB, Rabobank

Ze zorgt dat je dicht bij jezelf blijft

Ik heb een workshop Personal Branding gehad van Aruna. Ik deed niets met LinkedIn en zag het nut er eigenlijk niet zo van in. Door het enorme enthousiasme en de energie waarmee Aruna mij heeft geholpen met tips en trucs ben ik dit anders gaan bekijken.

Wat vooral zo mooi is aan Aruna is is dat ze er voor zorgt dat je dicht bij jezelf blijft. De benadering vanuit de mens en niet vanuit de business.

Gerrit Roelofsen
Specialist Klantonboarding CDD, Rabobank

Ze heeft mij weten te overtuigen van het belang van social media

Aruna is een prettig persoon om mee samen te werken.

Zij heeft met haar enthousiaste en doortastende werkwijze mij weten te overtuigen van het belang van social media.

Zij is als social professional altijd bereikbaar en behulpzaam.

Armand Garabedian
Senior Accountmanager Food & Feed bij Meijers Assurantiën

Met de komst van Aruna hebben we binnen de bank in korte tijd grote stappen gezet

Met de komst van Aruna hebben we binnen de bank in korte tijd grote stappen gezet op het gebied van Social Media en online communicatie.

Door haar enthousiasme en gedrevenheid heeft zij met succes het gebruik van Social Media voor Marketing doelstellingen weten te introduceren en is een voorbeeld voor de Rabobank organisatie.

Ingrid van Houdt
Manager Marketing Communicatie, Rabobank

Wat levert het op?

 • Je weet wat je wilt, wat je goed kan en waar je voor staat. Je hebt richting en focus.
 • Je leert echt waarde te creëren met je producten en diensten.
 • Je hebt een sterk online profiel met een WOW-factor.
 • Je vergroot je impact en werkt elke week aan je online zichtbaarheid met content die inspireert en raakt.
 • Je ontwikkelt jezelf als trusted advisor en thought leader binnen je vakgebied.
 • Je ontwikkelt je eigen taal en weet jouw verhaal op unieke wijze te vertellen.
 • Je trekt mensen aan waar je blij van wordt en waar je graag zaken mee doet.
 • Je hebt een stappenplan om LinkedIn contacten om te zetten naar betalende klanten.
 • Je behaalt je persoonlijke en zakelijke doelen.

Van online CV naar online offerteaanvragen

Net als bijna iedereen gebruikte ik LinkedIn jaren lang als veredeld online CV en speurde ik het platform af voor leuke vacatures.

Totdat een collega mij vroeg om een LinkedIn training te geven. Ik besloot mijn profiel aan te pakken, maar dan met een twist. Ik deed wat nog niet eerder was gedaan. En vervolgens publiceerde ik mijn eerste LinkedIn bericht. Doodeng! Maar het leverde een stroom van offerteaanvragen op.

Iets wat ik totaal niet had zien aankomen. Het zette me aan het denken en ik besloot om na 20 jaar uit de corporate ratrace te stappen en voor mezelf te beginnen. Nu deel ik de stappen die ik heb gevolgd met mijn klanten in een uniek coachtraject.

Mijn geheim?

Ik blijf dicht bij mezelf en durf anders te zijn, ook online. Ik pas storytelling toe en weet precies welke berichten aanslaan en welke niet. Ik bereik elke week 50.000 mensen op LinkedIn en ontvang nog steeds na elke post offerteaanvragen. Mijn bedrijf is gegroeid en ik ben voor opdrachten zelfs naar Australië en de VS gevlogen. Hoe dat zo kwam? De klant had een publicatie van me gelezen op LinkedIn.

Dit was nooit gelukt als ik 3 jaar geleden niet mijn LinkedIn profiel had aangepakt en was begonnen met het delen van berichten. Mijn leerproces, mijn skills en 20 jaar online branding ervaring voor beursgenoteerde bedrijven geef ik nu door aan mijn klanten in dit coachtraject.

Online Personal Branding Leadership Coaching

Prijs op aanvraag

Voor een sterk online personal brand, meer volgers en meer interactie en daarmee meer klanten en omzet via LinkedIn. Leer hoe je jezelf online zichtbaar maakt met unieke storytelling en hoe je contacten gaat omzetten naar contracten.

Ja dat wil ik ook

Klaar om aan de slag te gaan met jouw Personal Brand?

Waarom dit coachtraject uniek is?

 • Ik werk ook samen met jou aan je mindset. Ik geef je zelfvertrouwen, liefde en moedig je aan. Werken aan je online zichtbaarheid voelt als jezelf blootgeven en dat is heel eng. Je krijgt van mij niet alleen tools en tips voor je online profilering, maar ook een boost aan zelfvertrouwen.
 • Ik help je met de juiste woorden te vinden voor jouw verhaal. Je gaat pas opvallen op LinkedIn als je mensen iets geeft wat ze nog niet eerder hebben gezien of gehoord. Jouw verhaal is uniek en ik zorg er voor dat je die ook op unieke wijze gaat leren vertellen met de juiste woorden. Zodat jouw verhaal ook de juiste aandacht krijgt. Ik ben geen copywriter maar weet wel dingen net een tikkeltje anders te brengen.
 • Extreem veel waarde. Word je mijn klant dan ga je deel uitmaken van mijn netwerk. En ben je deel van mijn netwerk dan profiteer je mee. Ik ben gul in het verbinden van mensen en doorschuiven van opdrachten die bij me binnenkomen. Daar sta ik om bekend.
 • Persoonlijk en dichtbij. Het coachtraject is een 1-op-1 traject. We gaan diep en worden heel persoonlijk. Je leert jezelf goed kennen en weet welke kanten je van jezelf op unieke wijze wilt belichten. Je blijft de regie houden over wat je wel en niet laat zien. Maar ik trek je wel uit je comfortzone zodat je niet alleen gaat groeien als persoon maar ook met je bedrijf.
 • In dit traject neem ik 20 jaar online branding en marketing ervaring mee voor beursgenoteerde bedrijven. Voor als je je nog afvraagt waarom je van mij iets over personal branding zou moeten leren.

Aan het eind van het traject heb je dit bereikt:

Je zet jezelf krachtig en winstgevend neer

Je vergroot je geloofwaardigheid en je zelfvertrouwen waarmee je de juiste mensen aantrekt.

Je hebt een LinkedIn profiel met een WOW-factor

Je hebt een opvallend LinkedIn profiel met een uniek merkverhaal waaruit blijkt wat jij kunt betekenen.

Je omzet & volgers groeien

Met je online zichtbaarheid groeit de interesse in jou en je diensten.

Je hebt plezier in je online profilering

Je durft vaker het podium te pakken, je weet precies wat je gaat zeggen en hebt geen twijfels over de waarde die je toevoegt.

Dit krijg je in de modules:

Module 1

Doelen bepalen en blokkades opheffen

In deze module ga jij jouw doelen bepalen. Doelen geven je richting en focus. We bepalen naar welk resultaat je wilt werken. We bepalen wat je echt wilt. En we bepalen wat je nu tegen houdt om deze doelen te behalen. Je leert hoe je jouw angsten en blokkades overwint.

 • je weet wat je echt wilt, wat je kan en waar je voor staat
 • je herkent je blokkades en angsten en weet hoe je die overwint
 • je kent je visie, je why en je purpose
 • je hebt richting en focus
 • je laat los wat niet meer voor je werkt en ontwikkelt gezonde nieuwe gewoonten

Module 2

Jouw unieke meerwaarde ontdekken

In deze module werken we aan jouw persoonlijke merk. We bepalen wat jouw unieke meerwaarde is, we ontdekken wat jouw superpowers zijn en vertalen deze door naar een unieke propositie en een online profiel met een WOW-factor. Je leert je ideale klant kennen en weet jouw aanbod feilloos af te stemmen op de behoefte van je klant.

 • Hoe investeer je op de juiste manier in een prachtig persoonlijk merk?
 • Je brengt focus aan in hoe je gezien wilt worden.
 • Je schrijft jouw unieke merkverhaal?
 • Je leert hoe je echt waarde creëert met je producten voor je ideale klant.
 • We matchen je online présence met je offline voorkomen.

Module 3

Storytelling

Je leert om jouw unieke kijk op zaken door te vertalen naar bijzondere verhalen. Waar ga je het over hebben? Hoe weet je de lezer te boeien? Hoe houd je het spannend en interessant? Je ontwikkelt een verzameling van unieke verhalen die jou verbindt met je doelgroep, die hen inspireert en die meer vertelt over wie je bent. Je gaat je met jouw stories onderscheiden van de concurrentie. Je ontwikkelt een online strategie waarmee je zichtbaarheid creëert voor jouw visie en je werk.

 • Hoe creëer je online een gunfactor waardoor mensen graag zaken met je willen doen?
 • Hoe vaak moet je content publiceren en wanneer is de beste tijd?
 • Je maakt een contentplanning voor de komende maanden.
 • Welke drie regels moet je altijd volgen als je online content plaatst?

Module 4

Bouw een waardevol netwerk

Je gaat bouwen aan een waardevol netwerk van prospects, klanten en commerciële partners. Je leert hoe je LinkedIn contacten omzet naar betalende klanten. Je bepaalt met wie je in contact wilt komen. Ik laat je online routes zien die je kunt inzetten om in contact te komen en om afspraken in te plannen. We werken met concrete praktijkvoorbeelden en je gaat tijdens de sessie al direct verbinden met waardevolle relaties.

 • Je weet met wie je in contact wilt komen en waarom.
 • Je gaat koffieafspraken inplannen.
 • Je weet precies wat je met hen gaat bespreken.
 • Je weet hoe je deze contacten kunt omzetten naar contracten.

EXTRA: Je ontvangt 6 werkboeken met uitgebreide tips en opdrachten waarmee je direct alles wat je leert in de praktijk brengt. Je bespreekt je opdrachten met Aruna en krijgt direct feedback.

Bonus:

 • Je krijgt toegang tot de sheets van de training Online Personal Branding voor bedrijven.
 • Je ontvangt een LinkedIn checklist voor je profiel.
 • Je ontvangt de gids: Dit is wat werkt op LinkedIn.
 • Je ontvangt een lijst met interview vragen om je ideale klant beter te leren kennen. Om zo je aanbod en je content beter af te stemmen op je klant.

OPTIE: Wil je nog meer indruk maken op LinkedIn? Boek dan direct je Personal Branding fotoshoot bij het traject. Versterk je personal brand met visueel beeldmateriaal. Je ontvangt 10 digitale foto’s voor je profiel en je LinkedIn content. Nu slechts 349 euro.

VIP Optie

Behoud toegang tot je personal branding coach

279 euro / maand  nu GRATIS

Na het coachtraject behoud je toegang tot je personal branding coach. Je hebt 3 maanden* lang elke maand contact met Aruna om je LinkedIn content door te nemen voordat je die publiceert. Aruna geeft je concrete tips om je LinkedIn posts nog beter en effectiever te maken. Je publiceert elke week unieke content op LinkedIn en blijft consistent werken aan je online zichtbaarheid.

* na die drie maanden heb je de optie om je abonnement te verlengen en toegang te behouden tot je personal branding coach. 

Deze mensen gingen je voor

Klik op de foto’s voor het volledige verhaal.

Maarten Leeuwis

Je hebt mij de goede kant op gestuurd!

Janita Bahadoer

Ik ben uit mijn comfortzone gestapt, dankzij jou!

Anuska Oedairadjsingh

Je denkt enorm met mij mee

Mariam Laroussi

Ik voelde de ruimte om me kwetsbaar op te stellen.

Esmeralda Hanselman

Heel veel onverwachte en leuke reacties uit mijn netwerk

Ruud Madou

Het traject was erg prettig de tijd vloog om

Marjolein Beusmans-Verwijs

Wat ik nooit vergeet is het moment waarop Aruna mij aan een opdracht hielp

Jan van der Hilst

Aruna heeft me goed op weg geholpen met het inkleuren van mijn persoonlijk merk

Ranoe Khiroe

Ik denk dat Aruna op een juiste moment in mijn leven is gestapt

Noël Laumen

Het traject was top

Dóris Pires

Je hebt mij de push gegeven die ik nu nodig had

Jacqueline Schor

Door jouw enthousiasme voel ik me gesterkt in mijn idee

Edwin Struik

Je aanpak is uniek, enthousiast en aansprekend

Diana van Kaam

Het traject heeft gezorgd voor een keerpunt in mijn leven

Cynthia Lie

Ik vind het jammer dat het traject is afgelopen

Lenneke Muller

Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak

Je hebt mij de goede kant op gestuurd!

Vanaf het eerste contact voelde ik een klik, omdat we ‘likeminded’ zijn. Ik was er door ons contact van overtuigd dat je mij verder kon helpen. Ik ben zeer positief. Tijdens de 1 op 1 sessies heb ik veel kunnen leren, tips en tricks gekregen die ik gemakkelijk kan toepassen in mijn personal branding strategie. Ik ben op jouw advies begonnen met mediteren en heb direct veel toegepast in mijn branding. 

Ik heb inzicht gekregen in wat online werkt, voornamelijk op het gebied van storytelling. Maar ook op persoonlijk vlak veel inzetbare tips zoals mediteren, doen wat je leuk vind en je gevoel achterna gaan. Al tijdens het traject een complete rebranding van mijn bedrijf opgezet, die binnenkort live gaat. Hier heeft Aruna een grote impact in gemaakt. 

Maar ik heb vooral genoten van alle online sessies, veel aandacht voor de persoon en je hebt gezien waar mijn krachten liggen. Je hebt mij de goede kant op gestuurd! Je bent heel goed in je werk, maar bovenal een fantastisch lief en mooi persoon. Je inspireert en je bent supergoed bezig veel impact te maken voor anderen EN jezelf! Ik kan je absoluut aanbevelen, al een aantal keer gedaan ook 😉 

Maarten Leeuwis
Eigenaar MRTN

Ik ben uit mijn comfortzone gestapt, dankzij jou!

Je bent uniek in wat je doet. Ja, er zijn meer coaches op dit gebied, echter straal jij een aantrekkingskracht uit waardoor ik dit traject bij jou wilde volgen. Dit heeft puur met jouw positieve vibe te maken. Je weet hoe je moet luisteren, iemand ook echt dient aan te horen en vervolgens hier weer een genuine terugkoppeling aan terug te geven.

Ik had geen twijfels! Wat ik wel in overweging heb genomen is het vertellen van mijn stories, maar hier ben ik uit mijn comfort zone gestapt. Dankzij jou! Dit was een challenge welke ik nodig had.

Het traject was verhelderend! Ik kijk er nog steeds met een onwijze glimlach naar terug. Je was duidelijk, motiverend en doortastend. Elke module heeft zijn purpose vervult.

Op zakelijk vlak heb ik een nieuwe functie gevonden en profileer ik mezelf beter als voorheen. De stories die ik nu deel over mezelf, worden gezien en herkent. Ik voel de waardering terug van mensen dat ik deel. Op persoonlijk vlak ben ik mezelf weer gaan leren kennen. Ik ben gaan inzien hoe waardevol ikzelf ben en wat ik verdien.

De gesprekken waren in overall het leukst! Het is gewoon fijn om een intellectueel gesprek te voeren met iemand die dit begrijpt en mij aanvoelt.

Keep doing a great job! Je hebt mij in manieren verlicht, waarvan jezelf denk ik niet door heb op welke wijze je een persoon heb geholpen in time of need.

Ik kan je zeer zeker wel aanbevelen!

Janita Bahadoer
Mortgage Advisor International Clients (ABN AMRO)

Je denkt enorm met mij mee

Ik volg je al een paar jaar op LinkedIn. Het was een soort aantrekkingskracht vanuit je verhalen en hoe je jezelf op een hele persoonlijke manier positioneert. Dit is waarom ik voor jou heb gekozen. Het traject heb ik als heel persoonlijk en oprecht ervaren. Ik heb echt gevoel dat je mij wil helpen en inspireren. Je denkt enorm met mij mee en geeft mij het gevoel dat je gelooft in wat ik wil doen en waar ik voor sta. Dit laatste vind ik erg belangrijk in een startende fase van ondernemen. Ook vind ik het mooi dat je mij regelmatig hebt meegenomen in je eigen ervaringen van hobbels en successen. 

Dit traject met jou heeft voor mij bevestigd dat ik er voor moet gaan en dat ik vooral waarde moet creëren vanuit wie ik ben en waar ik in geloof. Ik sta op het punt om via Linkedin uit de kast te komen. Enorm spannend! Persoonlijk heb ik ook geleerd hoe belangrijk het voor mij is om de juiste mensen om me heen te hebben. Ik heb gezegd dat ik jou als buurvrouw zou willen. Gewoon even een bakkie doen en tegelijkertijd een flinke peptalk krijgen. Heerlijk! Maar het is waar. Ik ben me hier meer bewust van en stel me open voor nieuwe en fijne contacten.

Wat ik nooit zal vergeten: Onze lunch!! Ook al vond ons traject plaats in tijden van Corona, toen het weer even mocht wilde ik je graag live ontmoeten. Ook live was het net zo vertrouwd, persoonlijk en spontaan als online! Cliché, maar ik ben je echt heel dankbaar voor alle hulp die ik van je heb gekregen en je die je me nog steeds geeft. Ik vind het traject zeker voor startende ondernemers en vooral ‘vrouwen’ echt een aanrader omdat je zo een open mind hebt en met alle niveaus overweg kunt.

Anuska Oedairadjsingh
Eigenaar van Powermoeder en skillcoach bij ABNAMRO

Ik voelde de ruimte om me kwetsbaar op te stellen.

Ik volgde je op LinkedIn en we hebben elkaar een keer gesproken. En toen kwam je met je eerste podcast weer voorbij, dat sloeg bij mij gelijk aan. Ik had geen twijfels, het was een kwestie van het juiste moment afwachten.

Ik ben super blij met jou en met mijn merkverhaal, het is werkelijk iets waar ik steeds op terug kan grijpen. Het is een soort ankerpunt geworden. Als ik het terug lees kan ik het ook echt voelen. Het klopt!

Wat ik nooit zal vergeten zijn onze mooie gesprekken. Ik voelde de ruimte om me kwetsbaar op te stellen. Jouw positieve instelling, energie en tips. Ik had het gevoel dat alles wat jij zei vanuit een bepaald plekje komt waar we met ons hoofd niet bij kunnen. Ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen en ik hoop in de toekomst elkaar te blijven spreken en wellicht kunnen we samen werken aan een verdieping van mijn traject.

Mariam Laroussi
Oprichter en Talentcoach WomensWorldAcademy

Je voelt goed aan wat er speelt

Je bent super sensitief. Je voelt goed aan wat er speelt bij jouw gesprekspartner en zet die sensitiviteit ten positieve in.

Je verbindt mensen op een hele natuurlijke manier en krijgt ook op een hele natuurlijke manier verbinding met andere mensen. Als vanzelf gaat dat bij jou.

Je zorgt heel goed voor jezelf (en inspireert anderen daarmee). Je weet dat het anders moet en je doet het ook (voorbeeld meditatie en je discipline).

Lenneke Muller
Klant en vriendin

Je kan echt luisteren

Je kan echt luisteren naar anderen.

Je bent communicatief heel sterk. Je bent een hele fijne gesprekspartner. En geef je trainingen en presentaties dan weet je precies hoe je de boodschap moet overbrengen. 

Je verbindt echt met mensen op een diepere laag. Je bent in staat om heel snel mensen het vertrouwen te geven dat zij zich bij jou kwetsbaar mogen opstellen. De verbinding en het vertrouwen is hierdoor heel sterk.

Germain Henriquez
Vriend en collega

Je unieke eigenheid

 1. Je vermogen om net zo toegewijd te zijn aan het moederschap als aan je ontwikkeling, persoonlijke rust en balans etc. 
 2. De manier waarop je het leven nu positief en vol dankbaarheid en nieuwsgierigheid tegemoet treedt.
 3. Jouw ‘you-ness’, je unieke eigenheid omarm je met een oprechtheid die je authentiek maakt waardoor je boodschap en jij volledig overeen komen met elkaar en dat maakt je geloofwaardig zonder daar moeite voor te hoeven doen want het is ‘gewoon’ echt.
Sheila Hussainali
Jeugdvriendin die mij het langst kent

Veel positiviteit!

Het eerste wat me te binnen schiet: onbevooroordeeld zijn. Heel erg fijn deze kwaliteit. Je kan luisteren naar iemand en ik merk altijd dat jij open staat voor mn verhaal zonder oordeel.

Dat maakt jou ook een goede coach!

Ik vind het ook een hele mooie kwaliteit dat je met volle aandacht en energie een gesprek ingaat. Niet half half maar echt met focus.

En als laatste, veel positiviteit! Lekker aanstekelijk en leuk hoe je de dingen ziet, ook als ze minder mooi zijn.

Thirza Tahapary
Vriendin

Thumbs up for the lady!

Aruna staat voor mij symbool voor het onophoudelijk inspireren om vooral toch via social media actief én succesvol te zijn.

Met nooit aflatende energie heeft zij mij en mijn mensen eerst de basis en vervolgstappen geleerd, telkens voorzien van pakkende praktijkvoorbeelden, om ons daarna te prikkelen om het geleerde in de praktijk toe te passen.

En geloof mij: als zij voor je staat wil je geen ‘nee’ meer zeggen. Thumbs up for the lady!

Peter Buzink
Coach bij Dutch Dream Group, Senior Adviseur, Corporate Finance

Je aanstekelijke positiviteit

De rust die je uitstraalt is er een. En de gave om ongestructureerde verhalen te vertalen naar heldere boodschappen. Zo geef jij mensen smoel op LinkedIn en zelfvertrouwen daarbuiten. En je helpt anderen met je aanstekelijke positiviteit. Ook in deze verwarrende onzekere tijd. Blijf dat ajb doen!

Marjolein Beusmans-Verwijs
Klant

Je straalt altijd van binnen uit!

Jij kan goed het positieve vinden, mensen daarin enthousiasmeren en een goed gevoel geven door echt te luisteren.

Als ik vastloopt met mijn gedachten en veel ideeën heb, maar niet concreet kan worden dan geef jij me concrete handvatten en waardoor ideeën worden gevisualiseerd en echt gaan leven.

Je straalt altijd, van binnen uit, als ik jou zie word ik altijd blij en je geeft mij ook altijd het gevoel dat je het ook leuk vindt mij te zien. Een gesprek met jou voelt alsof je me echt ziet.

Sangeeta Oemraw
Oud-collega en vriendin

Je bent een inspirator

Jouw 3 krachten zijn: je bent een inspirator, je bent wervend en gevend en ook een hele goede presentator (je weet de boodschap goed over de bühne te brengen). En vergeet je wijsheid niet, vanuit het holistische denken.

Annemarie van den Berg
Vriendin en mentor

Je bent gewoon een leuk wijf!

1. Je bent enorm goed in aanvoelen in wat de kern is van het probleem bij iemand. Bovendien vermoed ik dat je vaak al weet wat er speelt als iemand binnenkomt, maar je neemt toch uitgebreid de tijd om te luisteren en dat is heel knap.

2. Je bent eerlijk in je advies en schuwt een duidelijke boodschap niet. Daarmee schep je helderheid in je advies, enorm waardevol.

3. Je brengt absolute vakmanschap, maar je brengt het met zo’n enthousiasme en drive, dat je niet aan t ‘verkopen’ bent. Je bent wat je doet. Je brengt nieuwe inzichten en helpt mensen na te denken over de toekomst, zowel werk als privé.

4. En je bent gewoon een leuk wijf. 😀

Marjolein Salari
Collega

Je begeleidt, steunt, moedigt aan en inspireert

Jouw superpower is volgens mij jouw goede/positieve energie (1) en enthousiasme (2). Dat trekt mensen aan en maakt ze nieuwsgierig naar wat je te bieden hebt. En jouw drive om steeds weer nieuwe dingen te leren (3). Die combinatie van superkrachten maakt dat je anderen veel te bieden hebt door jouw ervaringen en inzichten te delen. Ik leer van hoe jij dingen aanpakt. Je begeleidt, steunt, moedigt aan en inspireert. 

Wendy Muller
Vriendin en mentor

Je ziet het positieve in de mens!

1. Je hebt (bent) een hele mooie energie!

Deze energie weet jij door te geven aan anderen door gewoon jezelf te zijn! Waardoor een gesprek met jou mijn mindset en mood positief veranderen. 🤗

2. Jij kan goed voelen waar blokkades van iemand zitten en waar iemand behoefte aan heeft. Jij geeft inzichten om blokkades weg te werken en iemand te helpen naar het realiseren van haar doelen op een hele persoonlijke (en prettige) wijze.

3. Je ziet het positieve in de mens!

Zelfs als mensen het zelf niet zien, weet jij te vertellen welke positieve eigenschappen iemand heeft. Je laat mij krachtig voelen en weet mij altijd te vertellen dat ik mijn doelen kan realiseren. Het is niet alleen de hoop geven maar mij dat ook daadwerkelijk laten voelen. En dat doe jij vanuit je eigen ik en niet vanuit een boekje.

Astrid Chand
Vriendin

Je motiveert door woord en uitstraling van hoge energie

Je maakt verbinding met de mensen om je heen met behoud van je eigen identiteit, dit kan je anderen ook goed leren. 

Je motiveert door woord en uitstraling van hoge energie.

Je maakt bespreekbaar van wat je waarneemt, een persoonlijke analyse maken (zelfs binnen groepsverband) en daarmee de ander kunnen coachen.

Saskia Blanksma
Klant

Je bent wijs en gek tegelijk!

 1. Je benadert mensen altijd vanuit positiviteit! Dat zet de deur enorm open voor welk gesprek dan ook!
 2. Je laat je zwakheden je zwakheden zijn. It’s oke for you to be imperfect. Dat geeft anderen meteen het gevoel dat ze dat ook niet hoeven te zijn. Daarmee krijg je sneller een contact dat geen onwaarheden en overbodig etalagegedrag hoeft te bevatten.
 3. Je bent wijs en gek tegelijk! Wijs door levenservaring. Maar vooral door je kijk op de wereld en hoe die soms wel en soms niet klopt. En je bent gek tegelijk! Door dingen te doen die niet standaard zijn, die anderen wellicht niet snappen, maar die bij jou passen.

 

Paul Hendriks
Collega waarmee ik graag het podium deel

Heel veel onverwachte en leuke reacties uit mijn netwerk

Mijn collega’s hebben Aruna ontmoet tijdens een bijeenkomst waar zij spreker was. Hun enorm enthousiaste verhalen zette mij ertoe aan om naar haar website te gaan. Haar directe en persoonlijke verhalen daar spraken mij aan. Met name het onderdeel van als je echt iets wil is alles mogelijk, sloot erg nauw aan bij mijn eigen visie “gaat niet bestaat niet”.

Zowel in ons eerste mailcontact als in ons eerste fysieke kennismakingsgesprek voelde ik direct een klik met Aruna. Alsof ik haar al heel lang kende. Dat zorgde er voor dat ik in het coachtraject veel meters kon maken. Er was veel diepgang in de gesprekken. Dat is een kracht van Aruna, waardoor je in korte tijd veel kunt bereiken. 

Ze gaf telkens stof tot nadenken. Ook haar constante feedback en hulp gedurende het traject heb ik als zeer prettig ervaren. En uiteindelijk dan samen mijn online profiel en mijn eerste LinkedIn post opstellen en implementeren vond ik prettig. Naast de strategische hulp was ook de praktische hulp bij mij zeer welkom.

Ik heb een mooie profilering van mijzelf en een mooie eerste post, met heel veel onverwachte en leuke reacties uit mijn netwerk, en nu ga ik doorpakken.

Esmeralda Hanselman
Senior Beleggingsspecialist Vermogensmanagement (Rabobank)

Het traject was erg prettig de tijd vloog om

Ik zag Aruna spreken tijdens de Vermogens Vibe van Rabobank in Utrecht en vond dat ze een sterk verhaal had en vooral heel veel positieve energie.

Ik heb gekozen voor het Personal Branding Coachtraject omdat je ook buiten je eigen lijntjes moet durven kleuren.

Het traject was erg prettig de tijd vloog om en het lukte Aruna steeds weer om mij toch weer anders tegen dingen aan te laten kijken. Durven denken in mogelijkheden en vooral dingen doen waar je energie van krijgt.

Dat heeft geresulteerd in een beter profiel op social media, een duidelijker beeld van wie ik ben en wat ik wil uitstralen.

 

Ruud Madou
Vermogensbeheerder Rabobank

Wat ik nooit vergeet is het moment waarop Aruna mij aan een opdracht hielp

Ik had besloten het roer om te gooien. Na jarenlang in de juridische wereld te hebben gewerkt, wilde ik mijn eigen bedrijf beginnen op een ander terrein. Daarmee verliet ik mijn comfortzone. Het voelde als een bevrijding toen ik met die keuze het voor mij gebaande pad verliet. Maar tegelijkertijd had ik ook koudwatervrees, vooral online. Vanwege mijn functies in de rechtelijke macht ben ik altijd bewust zo onzichtbaar mogelijk gebleven op sociale media. Het Personal Branding Leadership Coachtraject van Aruna sprak mij direct aan. Precies wat ik zocht: iemand die mij kon helpen bij het vertellen van mijn verhaal aan de buitenwereld ook via LinkedIn.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik meteen de indruk dat Aruna aanvoelde waar ik behoefte aan had. Ik vond het een fijn traject. Aruna is de rust zelve, neemt alle tijd voor je en denkt met je mee. Bijzonder vind ik dat Aruna zelf nog helemaal niet zo lang zelfstandig ondernemer is, maar juist vanuit die kwetsbaarheid waardevolle tips geeft aan startende ondernemers zoals ik. 

Ik ben via LinkedIn uit de kast gekomen als coach en spreker over het verlaten van de automatische piloot en de overgang naar zelf schakelen, ook op het gebied van mediagebruik/mediawijsheid. Een enorme mijlpaal! Wat ik nooit vergeet is het eerste contact dat Aruna en ik hadden. Telefonisch, ik liep toen door de Zeeuwse duinen. Het was zo’n prettig gesprek dat ik meteen wist dat ik met Aruna in zee wilde. En het moment waarop Aruna mij aan een opdracht hielp. Aruna heeft de gave om de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. En daar is zij ook genereus in. Bijzonder vind ik dat en inspirerend.

Aruna is een voorbeeld door de manier waarop ze met enthousiasme en vanuit een groot hart coacht, informatie overbrengt en deelt.

Marjolein Beusmans-Verwijs
Eigenaar & coach Keywie

Aruna heeft me goed op weg geholpen met het inkleuren van mijn persoonlijk merk

Ik was op zoek naar hulp bij het inzetten van social media en online profilering en ik heb toen de naam van Aruna via een collega bij Rabobank doorgekregen. Jacqueline Schor. 

Tijdens het eerste contact werd snel duidelijk dat het traject niet over de tools en toepassingen ging, maar veel meer een verdieping ging worden t.a.v. mijn persoonlijk “merk”. Tijdens het gesprek werd me al snel duidelijk dat het traject veel meer toegevoegde waarde zou hebben dan een “knoppencusus”.

Aruna heeft me goed op weg geholpen met het inkleuren van mijn persoonlijk merk. Waar sta ik voor en wat maakt mij uniek? De wijze waarop was prettig, met veel liefde en energie, to the point, onderzoekend, uitdagend en bovenal leuk.

Ik heb een goede eerste start gemaakt, richting is steeds duidelijker geworden en heb nog een weg te gaan. De start van mijn onderneming en de eerste ervaringen hierbij gaan mij helpen bij de verdere inkleuring.

Wat wel bijzonder is, is dat ik meteen een goede klik voelde met Aruna. Ze is een fijn mens met een mooie persoonlijkheid. Daarnaast, niet onbelangrijk, hebben we veel andere zaken besproken en veel gelachen tijdens onze gesprekken.

Ik beveel Aruna zeker aan! Ik ben er van overtuigd dat ze ook voor anderen veel kan betekenen.

Jan van der Hilst
Trainer & Coach bij Sales vanuit je Hart

Ik denk dat Aruna op een juiste moment in mijn leven is gestapt

Waarom Aruna? Het begon eigenlijk met een aantal artikelen van Aruna over onderwerpen, waar ik op dat moment ook mee worstelde. Daarnaast was ik ook bezig met bewustzijn en hoe ik dat wil integreren in mijn leven. Aruna geeft handige tips en trucs, waarbij je denkt: Hmm, het is niet een hele opgave, laat ik dat eens proberen! Aruna geeft een kijkje in haar leven op een mooie en inspirerende wijze. En het kan niet anders dat je bij een artikel van haar denkt: Ja, dat heb ik ook!

Ik heb op gevoel voor Aruna gekozen, omdat haar website en artikelen mij het gevoel gaven: Zij kan me inspireren! En achteraf… geen moment spijt gehad!

Ik vond het coachtraject intensief omdat we niet alleen het branden van mijn dienst hebben besproken. Ook hele persoonlijke dingen kwamen aan bod en door Aruna heb ik ervaren dat je manier van denken voor blokkades kan zorgen. Aruna wees mij erop dat er maar een aantal zaken echt belangrijk voor mij zijn. De rest is ruis in je hoofd. Dit was een echte eye-opener voor mij. Gedurende het traject begon ik mijn visie te vormen voor mijn bedrijf. Dit zou niet mogelijk zijn geweest als ik dit traject niet was gestart met Aruna.

Persoonlijk heeft dit traject mij veel gedaan. Ik denk dat Aruna op een juiste moment in mijn leven is gestapt. Zij leerde mij om eerst rust te creëren. Dit is belangrijker dan zakelijk succes hebben. Sterker nog, succes komt dan vanzelf. Dat wat je vraagt, zul je ontvangen. Dit is iets wat ik van Aruna heb geleerd en nooit zal vergeten.

Ik zou Aruna zeker aan een ieder aanbevelen, die vast zit in het ondernemen of het starten van een onderneming. Of iemand die vastzit in zijn of haar carrière.  Dit proces kan namelijk voor iemand best eenzaam zijn als je niemand in je omgeving hebt die bijvoorbeeld een grote carriereswitch heeft gemaakt. Een grote stap in je leven maken betekent soms dat je ook hulp moet vragen. Aruna is hier de ideale persoon voor!

Ranoe Khiroe
Eigenaar RSK insight 

Het traject was top

Ik heb gekozen voor de coaching van Aruna vanwege de goede referenties die ik van mijn Rabo collega’s ontvangen had. Na het telefonische kennismakingsgesprek was ik helemaal om!

Het traject was top. Ik was me er vooraf niet van bewust dat het veel werk zou zijn.

Ik heb een boel zelfreflectie opgedaan. Dit heb ik samen met Aruna omgezet naar sterk online profiel en personal brand waardoor ik uiteindelijk trots ben op mijn eigen LinkedIn profiel!

Wat ik nooit zal vergeten is de tekening die ze in ons voorlaatste gesprek voor me heeft gemaakt. De tekening is een weergave van wat nu werkelijk belangrijk is in mijn rol als Directeur Particulieren en helpt mij om focus te houden op de juiste zaken. Deze tekening was veelzeggend en heeft mij veel rust gegeven bij de eerste dagen in mijn nieuwe job. 

De tekening staat als eerste pagina in mijn zakelijke aantekeningenboek. Als er zaken op mij af komen waarvan ik denk: moet dit nu of is dit wel voor mij bestemd dan neem ik hem er bij. Hij geeft me enorm veel richting. Deze one-liners van Aruna waren eveneens erg verhelderend voor mij:

– Geld is het ruilmiddel voor de energie die je geeft.

– Tijd is jouw kostbaarste bezit, wees er zuinig op.

– Perfectionisme is een mooi streven maar een onmogelijke eindbestemming.

Ik kan de personal branding leadership coaching van Aruna absoluut aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de mooie en inspirerende tijd!

Noël Laumen
Directeur Particulieren Rabobank

Je hebt mij de push gegeven die ik nu nodig had

Sinds begin dit jaar was ik bezig met de vraag “Waar wil ik de komende tijd voor gaan? Waar krijg ik energie van? Wat is de rode lijn in alles wat ik doe en wat betekent dat?”

Ik ben gestart met yoga en meditatie. Dat bracht me een stuk dichter bij mijn gevoel, maar ik had meer nodig. Zo kwam ik je, toevallig of niet, tegen via een LinkedIn post. Ik heb je blogs gelezen en wat anderen van je aanpak dachten en besloot je te bellen. Ons eerste gesprek voelde gelijk goed en toen wist ik het. Jij gaat mij helpen om meer inzicht te krijgen in mezelf.

Ik heb het traject als diep en zeer verrijkend ervaren. Jij bent direct en streng als het moet. Je bent ook inspirerend en praktisch. Wat ik het prettigste vond was de combinatie van je ‘spiritualiteit’ en je vakkennis. Je maakt de connectie en luistert heel goed naar mijn en jouw gevoel.

Het resultaat is dat ik nu heel expliciet heb gemaakt wat me drijft en wat ik wil zowel privé als zakelijk. Ik ben nu aan het verbinden met mensen die dezelfde waarde als ik delen en die mij inspireren.

Mooie mensen raken me en jij bent een heel mooi mens 😉 Je hebt mij de push gegeven die ik nu nodig had. De coaching gaat sneller dan je denkt. Het liefst zou ik nog langer met je sparren.

Dóris Pires
Sr. Marketing Manager a.i. 

Ik heb het traject super positief ervaren

Sinds april werk ik als adviseur op de Marketing en Communicatie afdeling. Vanuit mijn functie wordt verwacht dat ik actief ben op linkedin. Mooie verhalen doen het goed op Linkedin, maar waar begin je? Het Personal Branding traject is de perfecte start. Daarna moet je het zelf doen.

Ik heb een persoonlijk verhaal nooit nodig gehad dacht ik. Ik heb er dus nooit bij stil gestaan hoe belangrijk het is voor je netwerk om jezelf goed neer te zetten. Ik heb het traject super positief ervaren: een professionele opleiding door Aruna met zo veel liefde en aandacht gegeven. Door haar persoonlijke benadering en ervaring heb ik het traject net als ‘thuis komen’ gevoeld. Zo veel positieve energie had ik nodig om mijzelf sterk te laten voelen.

Met mijn laatste post heb ik ruim 10.970 personen bereikt. Een echte mijlpaal voor iemand die net bezig is. Verder sta ik nóg positiever in het leven, kan ik dingen relativeren en ben ik begonnen met korte meditatiesessies in de avond en ochtend. Dat helpt om de dag door te nemen en met nóg meer energie de dag te beginnen.

Wat ik nooit meer zal vergeten is de band die ik voel met Aruna. Zij is echt een coach voor mij.

Je bent een topper, ga zo door: je doet het geweldig! Ik heb super veel aan je gehad en nog steeds denk ik elke dag terug een mooi traject.

Irene Staphorst
Adviseur Marketing & Communicatie, Rabobank

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen

Ik heb me ingeschreven voor het Personal Branding traject, omdat je me raakte tijdens je presentatie van het DARE event in Leiden.

Heel gek, maar ik had geen twijfel. Mijn gevoel gaf aan dat dit een juiste stap is. En dat was ook zo. Hoe ik het traject heb ervaren? Heerlijk! Ik keek er steeds naar uit om door jou uit mijn comfortzone te worden getrokken. Dat doe je goed.

Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen. Durf me meer zichtbaar te maken. En dat voelt zo goed! Wat ik nooit zal vergeten is de spanning van mijn eerste ‘persoonlijke’ bijdrage op LinkedIn. Door jou had ik er vertrouwen in dat dit een juiste stap is.

Ik ben je enorm dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Je staat zo in je kracht en dat straal je uit en die energie geef je door aan je deelnemers. Zo mooi hoe dit werkt!

Ik kan je absoluut aanbevelen!

Ivonne Janka
Adviseur Particulieren, Rabobank 

Door jouw enthousiasme voel ik me gesterkt in mijn idee

Tijdens een workshop Personal Branding bij Rabobank heb je me weten te enthousiasmeren om ook mijn individuele traject bij jou te volgen. Je straalt zoveel energie en passie uit, dat spreekt mij aan.

Het was een traject dat ik met plezier doorlopen heb. Door jouw enthousiasme voel ik me gesterkt in mijn idee en ben ik gemotiveerd dit verder te ontwikkelen. Los daarvan was het fijn om het gesprek met  je aan te gaan en om een spiegel voorgehouden te krijgen. Ook is er voldoende concreet gemaakt om mee verder te kunnen.

Ik heb een profiel voor op linkedIn.  Een duidelijker beeld over hoe je een personal brand kunt maken en de do’s and don’ts. Scherper waar ik naar toe wil en meer focus daarop; dat liep daarvoor nog wel eens alle kanten op en bleef vrij vaag.

1 ding dat ik nooit zal vergeten? De lach op je gezicht als je binnenkomt. Ik vond de gesprekken het leukst, waarin je altijd met iets concreets en een blij gevoel de deur uit loopt.

Ik wil je vooral bedanken voor dit unieke traject, waarin je als mens veel van jezelf geeft en laat zien. Je weet een klik te maken en bijzondere sfeer te creëren. Dank je wel dat je jouw energie met me gedeeld hebt.

Jacqueline Schor
Creatief ondernemer 

Je aanpak is uniek, enthousiast en aansprekend

Je aanpak is uniek, enthousiast en aansprekend. Het traject was erg nuttig en praktisch toepasbaar. Fijne open gesprekken met een duidelijke opbouw in het traject.

Ik ben hierdoor zeer goed zichtbaar op LinkedIn.

Edwin Struik
Adviseur Bedrijfsfinancieringen, ondernemer 

Het traject heeft gezorgd voor een keerpunt in mijn leven

Het traject heeft gezorgd voor een keerpunt in mijn leven. Er komt een groot gevoel van rust over me heen. Wat een geschenk! Jij hebt me dat bruggetje over geholpen. Me geleid, me vertrouwen gegeven, een duwtje in de rug. Ik ben je daar enorm dankbaar voor.

Diana van Kaam
Brave New Leader & eigenaar Brave Dynamics

Ik heb meer vertrouwen hoe ik mijn eigen personal branding vorm kan geven

Je bent een fijn mens in de omgang en je weet waar je het over hebt. En jij hebt op mij de invloed dat ik ook ‘aangezet’ wordt. Ik heb meer vertrouwen hoe ik mijn eigen personal branding vorm kan geven. Ik voel een stok achter de deur om er ook echt mee aan de slag te gaan. Inmiddels heb ik mijn profiel aangepast en ben ik bezig met het schrijven van posts. 

 

Robbert Jansen
Partner en Coach bij Aspire Company

Veel inspiratie met uitstekende voorbeelden

Ik had bij Aruna meteen het gevoel: hier spreek ik met de expert! Het traject heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Veel inspiratie met uitstekende voorbeelden.

Ik ben ‘aan’ gezet om te gaan posten op LinkedIn. Ik vind je een bijzonder plezierig, mooi en warm mens!

 

Martin Stam
Partner & Coach bij Aspire Company

Ik vind het jammer dat het traject is afgelopen

Eigenlijk was dit een hele makkelijke keuze voor mij. Het voelde namelijk vanaf het begin goed en vertrouwd. Voordat ik je een mail stuurde voor meer informatie volgde ik je LinkedIn berichten al een tijd en deze spraken me altijd erg aan. Het was voor mij eigenlijk niet echt de vraag of ik coaching van jou wilde, maar meer wanneer 😉 Toch denk ik dat het eerste telefoongesprek de doorslaggevende factor was geweest. Je kwam snel tot de kern en ik had echt het gevoel dat je me kon helpen (en dat heb je ook zeker gedaan!)

Enige twijfel die ik had was de investering en ik heb ook even getwijfeld of dit het juiste moment is ivm Corona en dus Zoom. Maar omdat ik overtuigd was dat je me kon helpen heb ik het gedaan. Had ik het niet gedaan, dan zou ik op hetzelfde punt blijven staan waar ik stond.

Ik vond het traject erg inspirerend & leerzaam. Je bent super enthousiast en hebt een goede energie. Ik keek iedere keer erg uit naar onze afspraken en ik vind het jammer dat het traject is afgelopen. Ik ga je missen! Door het traject heb ik veel meer focus gekregen. Hierdoor voel ik veel meer rust in mijn lichaam en in mijn hoofd. Ik heb duidelijk waar ik naar toe wil en welke stappen ik moet zetten om daar te komen.

Ik vond onze gesprekken, naast dat het erg inspirerend & leerzaam was, ook erg gezellig! Ik heb wel veel moeten lachen. Wat ik de rest van mijn leven zal onthouden is dat je zei dat het doel in dit leven is om te zorgen dat je je goed & gelukkig voelt. Want als je dat doet, dan gaan er mooie dingen gebeuren. Wat ik ook een mooie vind is dat je zei om voordat je ergens aan begint altijd de volgende vragen te stellen aan je zelf: Wat kom je brengen? Wat kom je halen? Wat kan je ervan leren?

Ik vind je een topper! En wow, ik ben echt onder de indruk hoe goed jij iets onder woorden kan brengen. Ik struikel snel over mijn eigen woorden, maar jij hebt echt een gave om er mooie zinnen van te maken! Ik heb ook veel gehad aan de recordings. Tijdens een sessie bespreken we zoveel, dus ik vond het super fijn om het terug te kunnen luisteren. Misschien is het voor de toekomst ook een idee om een online programma te maken? Ik weet zeker dat als jij een online programma maakt, dit als een trein verkoopt. 

Cynthia Lie
Email-Marketing Specialist & eigenaar CYN Marketing

Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak

Het scherp krijgen van je persoonlijke en zakelijke doelstellingen doet Aruna op een hele fijne en persoonlijke manier. Dit doet zij vanuit de terechte overtuiging dat mensen zaken willen doen met ‘echte’ mensen. Het is dus belangrijk om zowel online als offline jezelf te zijn en te laten zien. Mijn LinkedIn profiel paste niet bij wie ik ben en waar ik voor sta. Met hulp van Aruna klopt het nu wel en heb ik scherp hoe ik mezelf wil profileren.

Ik keek iedere keer uit naar onze coaching gesprekken. Bij Aruna voelde ik me echt op mijn gemak. Haar positiviteit, energie, vrolijkheid en enthousiasme zijn aanstekelijk! Kortom haar coaching is echt een aanrader.

Lenneke Muller
Advocaat Bouwrecht en partner bij Construct Advocaten

Aruna heeft mij een enorme boost gegeven in mijn personal branding

Aruna heeft mij een enorme boost gegeven in mijn personal branding. Het heeft mij een hoop nieuwe relaties op LinkedIn en koffieafspraken met potentiële klanten opgeleverd. Er zit zoveel energie in haar training.

Christine Changoer
Senior Consultant Seeder de Boer

Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven

Ik heb mij ingeschreven omdat ik personal branding een heel interessant onderwerp vind en mijzelf daar verder in wil ontwikkelen. Ik wil de mogelijkheden van LinkedIn meer benutten.
Ik heb het traject ervaren als leerzaam, maar vooral bijzonder en persoonlijk. Dit kwam ook omdat de groep zo klein was en er veel tijd was voor persoonlijke gesprekken.

Ik heb nog geen verhaal gepost op LinkedIn, maar wel veel geleerd over Storytelling. De verhalen zitten nu nog in mijn hoofd en ik vertrouw erop dat deze op het juiste moment worden geschreven en gepost. 

Ook ben ik kritischer geworden m.b.t. mijn huidige netwerk, het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Ga bewuster om met liken en delen van artikelen.

Het persoonlijke gesprek met jou vond ik heel fijn en bijzonder. Jouw openheid en gevoel en empathie is puur. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven.

Jij bent een bijzonder mens en je helpt mensen echt verder in hun ontwikkeling. Dat is een kracht van jou die niet iedere coach heeft.

Ik zie jou dan ook echt als een voorbeeld. Vooral voor vrouwen ben jij het bewijs dat je veel meer kan dan je denkt. 

Elly Haasnoot
Financieringsspecialist, Rabobank

Aruna gaat een stap verder

Aruna gaat een stap verder: ze gaat graag met jou het gesprek aan om te ontdekken wat jouw brand is. Je gaat terug naar de basis: wie jij bent, wie je wil zijn en wat jij voor anderen wil betekenen. Op deze manier leer je niet alleen handig met LinkedIn om te gaan, je krijgt er een persoonlijke werkwijze bij jij zelf bedenkt en verwoord. Aruna weet de juiste vragen te stellen om deze naar boven te halen.

Adrian de Leeuw
PMO, Rabobank

Uiteindelijk is hier een hele mooie baan uitgekomen

Ik ben erg blij met haar hulp en inzet. Dankzij haar workshops heb ik mijn LinkedIn profiel geoptimaliseerd. Uiteindelijk is hier een hele mooie baan uitgekomen.

Debbie van Holsteijn
Enabler, Cavero

De relatie die ik heb met mijn klanten is alleen maar sterker geworden

De inspiratie, tips en feedback van Aruna heeft er voor gezorgd dat ik in korte tijd succesvol ben geworden op Social Media.

De relatie die ik al heb met mijn klanten is alleen maar sterker en DICHTERBIJ geworden. Dit alleen maar d.m.v. Social Media in te zetten.

Tevens heb ik de regie over mijn online zichtbaarheid.

Gokhan Tercan
Ass. Accountmanager MKB, Rabobank

Ze zorgt dat je dicht bij jezelf blijft

Ik heb een workshop Personal Branding gehad van Aruna. Ik deed niets met LinkedIn en zag het nut er eigenlijk niet zo van in. Door het enorme enthousiasme en de energie waarmee Aruna mij heeft geholpen met tips en trucs ben ik dit anders gaan bekijken.

Wat vooral zo mooi is aan Aruna is is dat ze er voor zorgt dat je dicht bij jezelf blijft. De benadering vanuit de mens en niet vanuit de business.

Gerrit Roelofsen
Specialist Klantonboarding CDD, Rabobank

Ze heeft mij weten te overtuigen van het belang van social media

Aruna is een prettig persoon om mee samen te werken.

Zij heeft met haar enthousiaste en doortastende werkwijze mij weten te overtuigen van het belang van social media.

Zij is als social professional altijd bereikbaar en behulpzaam.

Armand Garabedian
Senior Accountmanager Food & Feed bij Meijers Assurantiën

Met de komst van Aruna hebben we binnen de bank in korte tijd grote stappen gezet

Met de komst van Aruna hebben we binnen de bank in korte tijd grote stappen gezet op het gebied van Social Media en online communicatie.

Door haar enthousiasme en gedrevenheid heeft zij met succes het gebruik van Social Media voor Marketing doelstellingen weten te introduceren en is een voorbeeld voor de Rabobank organisatie.

Ingrid van Houdt
Manager Marketing Communicatie, Rabobank

Online Personal Branding Leadership Coaching

Prijs op aanvraag

Voor een sterk online personal brand, meer volgers en meer interactie en daarmee meer klanten en omzet via LinkedIn. Leer hoe je jezelf online zichtbaar maakt met unieke storytelling en hoe je contacten gaat omzetten naar contracten.

Ja dat wil ik ook

Klaar om aan de slag te gaan met jouw Personal Brand?

Is dit traject voor jou geschikt?

 • Ja: als je al actief bent op LinkedIn maar je posts nog niet veel weergaven hebben.
  Boeiende berichten plaatsen en waardevolle content maken is een skill, die je tijdens dit traject gaat leren.
 • Ja: als je nog nooit iets hebt geplaatst op LinkedIn.
  Een groot deel van mijn klanten heeft nog nooit online content gepubliceerd en durft na het traject met meer zelfvertrouwen vaker het podium te pakken online en offline.
 • Ja: Zowel voor ondernemers als ondernemende professionals.
  Het traject is zowel voor ondernemers die meer klanten willen aantrekken als ambitieuze professionals die een volgende stap willen maken.
 • Ja: als je iemand bent die al veel bereikt heeft en nu meer betekenis wilt geven aan wat je doet.
  Dit traject is voor iedereen die nadenkt over hoe je een groots mogelijk impact hebt in de wereld en welke waarde je gaat toevoegen. Het is voor mensen die zich willen onderscheiden en met meer bezieling willen werken.
 • Ja: als je iemand bent die veel zelfkennis heeft en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt.
  Dit traject gaat je helpen om dicht bij jezelf te blijven en anders durven zijn. Om zo met jouw unieke meerwaarde naar buiten te treden en echt het verschil te maken.

Veelgestelde vragen over Online Personal Branding Leadership Coaching

Jazeker! Dit traject is voor jou als je jouw volgersaantal wilt laten groeien en je online présence naar een hoger niveau wilt tillen. Wil je meer weergaven voor je LinkedIn posts en meer interactie met je volgers? En je contacten omzetten naar contracten, dan is dit traject ideaal voor jou.

Jazeker is dit traject geschikt voor jou. Hoewel dit geen LinkedIn knoppentraining is. Ik ga je dus niet uitleggen hoe LinkedIn werkt, die informatie kun je gewoon gratis online vinden.

Voor het programma is inderdaad een forse investering nodig en daarmee is het traject ook niet voor iedereen. Het programma is ontwikkelt voor ondernemers en professionals in leiderschapsposities die hun impact willen vergroten. En die dat niet morgen maar vandaag willen doen. Het traject is uniek, het is persoonlijk en dichtbij, zorgvuldig samengesteld en bevat een enorme hoeveelheid waarde. Ik heb hoge standaarden en dat geldt ook voor de mensen die deelnemen aan dit traject. Voelt het programma goed en wil je liever in termijnen betalen. Ook dat is mogelijk. Twijfel je? Plan een kennismakingsgesprek.

Jazeker! Het personal branding leadership coachtraject kun je als bedrijfskosten volledig aftrekken. Ook de BTW kun je terugvorderen.

Ook dat kan, je kunt gebruik maken van je persoonlijk ontwikkelbudget (POB) om het personal branding leadership coachtraject te financieren. Is je POB niet toereikend, neem dan even contact met Aruna op om de mogelijkheden te bespreken.

Het traject duurt 3 maanden. In die 3 maanden zien we elkaar 4 keer.
Maak je gebruik van de VIP optie dan behoud je ook na het traject toegang tot Aruna en krijg je elke maand persoonlijke tips om je LinkedIn content te verbeteren.

De gesprekken duren 2 uur. Het advies is om het na de gesprekken rustig aan te doen. Dus plan liever geen of niet teveel afspraken op de dagen dat we elkaar spreken. We spreken elkaar 4 keer met tussenpozen van minimaal 2 weken. Aruna blijft gedurende het hele traject beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen en het geven van de nodige ondersteuning.

We hebben 4 gesprekken die elk 2 uur duren. Tussen de gesprekken zit minimaal twee weken tijd om wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. Die tijd gebruik je om je huiswerk te maken. Je bent de gemiddeld 1 uur per week kwijt aan huiswerk.

De resultaten van elke module staan vermeld op deze pagina. Jouw coach geeft je alle tools en ondersteuning die nodig is om deze resultaten te behalen. En die kun je alleen behalen als jij je volledig inzet door alle opdrachten uit te voeren. Hoe meer tijd en aandacht je besteed, hoe beter je resultaten zullen zijn. This program will only work, if you do!

Het programma is zorgvuldig samengesteld om te werken naar een specifiek resultaat, namelijk jouw impact en zichtbaarheid vergroten op LinkedIn met een authentiek personal brand. Ga je modules en onderdelen overslaan dan kunnen wij dat resultaat niet beloven.

Alle deelnemers aan dit coachprogramma zijn drukbezette professionals met hetzelfde doel. Ze willen hun impact en omzet vergroten. En om dat doel te bereiken zul je van druk moeten bewegen naar productief en gefocust. Dit programma gaat je helpen om slimmer te werken en meer mensen te bereiken online dan die je ooit fysiek zou kunnen ontmoeten. Je hoeft geen extra tijd voor dit programma in te plannen als je het onderdeel maakt van je dagelijkse routine. Want dat is wat jouw personal brand uiteindelijk gaat worden. Een verlengstuk van wie je bent, wat je goed kan en waar je blij van wordt. Je gaat nieuwe dagelijkse gewoonte leren en loslaten wat niet meer voor je werkt. Zo ontstaat er ruimte en tijd voor jouw persoonlijke groei.

Nee, ik kan niet jouw LinkedIn content schrijven. Maar ik ga je wel laten zien hoe je dat doet en wat wel en niet werkt. En om je goed te helpen is er een hele module gewijd aan dit onderwerp, zodat jij straks met unieke storytelling jezelf gaat onderscheiden van anderen. Als extra zal ik je na het coachprogramma 3 maanden lang ondersteunen bij het schrijven van je content. Zie het als een stok achter de deur om elke week te blijven werken aan je online zichtbaarheid. En bevalt je dat dan kun je dit abonnement na die eerste gratis 3 maanden gewoon verlengen.

Dit is wat je kan verwachten:

Je ontwikkelt een sterk online personal brand op LinkedIn. Je leert:

 • Hoe je een gunfactor creëert op LinkedIn zodat mensen zaken met je willen doen.
 • Welke do’s en dont’s gelden als je LinkedIn contacten wilt omzetten naar contracten.
 • Hoe je meer volgers krijgt en hoe je ze omzet naar betalende klanten.
 • Hoe je met plezier content schrijft die waardevol en boeiend is.
 • Dicht bij jezelf te blijven op LinkedIn en anders durven zijn.
 • Hoe je jezelf en je bedrijf “verkoopt”.

Online Personal Branding Leadership Coaching

Prijs op aanvraag

Voor een sterk online personal brand, meer volgers en meer interactie en daarmee meer klanten en omzet via LinkedIn. Leer hoe je jezelf online zichtbaar maakt met unieke storytelling en hoe je contacten gaat omzetten naar contracten.

Ja dat wil ik ook

Klaar om aan de slag te gaan met jouw Personal Brand?

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.