Online Cursus Omdenken

Een online cursus voor ambitieuze professionals die iets anders willen en klaar zijn voor de volgende stap.

Ja ik wil meedoen!

299 euro // Volgeboekt

Je kunt niet worden wat je wilt als je blijft waar je bent.

Je bent klaar voor de volgende stap, maar:

 • Je zit vast. Je wilt iets anders, maar je hebt geen idee wat.
 • Je voelt een diep verlangen om elke dag te doen wat je leuk vindt en wat je blij maakt.
 • Je ziet anderen hun droom leven en vraagt je af hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Je voelt dat je zelf ook in actie moet komen, maar wat moet je doen?
 • Je weet heel goed wat je niet meer wilt, maar hoe laat je los wat je hebt en wat je goed kent om te gaan voor wat je niet kent.
 • Of je hebt een idee, maar je blijft hangen in de hoe-vraag en het denken in problemen.
 • Je komt er niet uit, dus dan maar doen wat je altijd doet. Lekker vertrouwd en veilig. Maar je gevoel zegt wat anders.

Maar het kan ook anders:

 • Je doet wat je leuk vindt. 
 • Je vindt je passie en bent weer creatief.
 • Je hebt helderheid en weet precies wat je te doen staat.
 • Je bent nieuwsgierig probeert nieuwe dingen.
 • Je hebt doelen en weet welke stappen je moet zetten om ze te behalen.
 • Je ziet nieuwe kansen, bedenkt ideeën.
 • Je trekt als een magneet mensen aan die zaken met je willen doen.
 • Belangrijker nog: je voelt je goed en doet dingen waar je energie van krijgt.

Ja dat wil ik!

Doe mee met de Online Cursus Omdenken

299 euro // Volgeboekt

Tijdens de cursus ga jij de eerste stappen zetten om je leven positief te veranderen. Je gaat:

 • problemen leren omzetten naar kansen
 • leren hoe jij je passie kunt vinden
 • sneller stappen durven zetten buiten je comfortzone
 • een nieuwe realiteit creëren voor jezelf
 • je angsten leren ombuigen
 • leren hoe jij je elke dag goed kunt voelen
 • doelen stellen, visualiseren en stappen zetten om ze te behalen

Wat levert het op?

 • Je stopt met overdenken.
 • Je hebt helderheid.
 • Je durft moeilijke besluiten te nemen.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen en doet wat jij leuk vindt.
 • Je zet sneller stappen richting je dromen.
 • Je voelt minder weerstand.
 • Je bruist van de energie.

Van vastzitten naar je mooiste leven

Kort geleden zat ik vast in een baan die me niet meer gelukkig maakte. Ik wilde wat anders, maar wat? Zomaar weggaan en ontslag nemen zonder een andere baan, dat kon niet (althans dat dacht ik).

Ik wilde zekerheid dus bleef ik. Maar die zekerheid was vooral heel erg saai. Ik besloot om te ontdekken waar ik energie van kreeg. Ik ging omdenken. Ik volgde het pad van de opwinding. Ik ging nieuwe dingen doen. Ik stopte met overdenken en kwam in actie. Ineens kreeg ik helderheid.

Ik durfde ontslag te nemen zonder de zekerheid van een andere baan. Kort daarna trok ik mijn droombaan aan. Ik startte meerdere bedrijven zonder ondernemerservaring en ik kwam zelfs in Australië terecht voor een opdracht.

Nu deel ik de stappen die ik volgde in de online cursus omdenken.

That’s where the magic happens.

Ik leerde dat uit je comfortzone stappen helemaal niet zo eng is als we denken. Sterker nog door mezelf te trainen dat elke dag te doen gaat het me steeds makkelijker af. Niet weten wat er gaat gebeuren is een van de mooiste dingen die er is. Als je weet hoe dat werkt.

Je hoeft geen kant en klaar plan te hebben om zekerheid los te laten en een volgende stap te zetten. Helderheid krijg je als je geïnspireerd bent en niet als je aan het overdenken bent op de bank.

Elk kruispunt in je leven wil je iets vertellen. Namelijk dat het tijd is voor de volgende stap! En hoe langer je blijft zitten waar je zit, hoe meer je je eigen leven saboteert. Het is tijd dat jij in beweging komt.

Ja dat wil ik!

Doe mee met de Online Cursus Omdenken

299 euro // Volgeboekt

Waarom deze online cursus uniek is

 • Het is de eerste cursus die jou leert om buiten je comfortzone te stappen en zekerheid los te laten. Je leert niet van een vreemde maar van mij. Een alleenstaande moeder en kostwinner die na 18 jaar loondienst succesvol eigen baas werd (zonder ondernemerservaring) en eindelijk de vrijheid ervaarde waar ze altijd van droomde.
 • Je krijgt een framework om te ontdekken wat je echt wilt. Je ontdekt wat je nu tegenhoudt om te krijgen wat je wil en leert patronen te doorbreken.
 • Extreem veel waarde. De cursus bevat alle lessen van de afgelopen 10 jaar die mij hebben geholpen om een vaste baan los te laten, mijn droombaan te vinden, meerdere bedrijven te starten en zelfs voor opdrachten naar het buitenland te vliegen. Je krijgt 15 videolessen, 14 werkboeken met opdrachten en 41 (!) inspiratie videos. En… daar komen elk jaar weer nieuwe zaken bij.
 • Dit is de laagste prijs die je voor deze cursus gaat betalen. Deze cursus is zoveel meer waard en elke cursusronde komt er steeds meer bij.
 • Een energie boost. Maak je klaar voor een flinke dosis feel-good endorfines die ontstaan als jij stopt met overdenken, stopt met twijfelen en doet wat goed voelt.
 • Je krijgt praktische stappen om je mindset te veranderen. Je koopt jouw ticket naar meer zelfvertrouwen, doen wat je leuk vindt en werken met mensen die jou waarderen.

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt:

Je leert dromen en ze waarmaken, terwijl je eigenlijk geen idee hebt hoe. Maar zo simpel, dat jij je gaat afvragen waarom je dit niet veel eerder hebt gedaan.

Je volgt dezelfde stappen als Henry Ford, Albert Einstein en andere succesvolle pioniers om te doen wat anderen niet doen. Je volgt je eigen pad en gebruikt natuurwetten die jou helpen om je elke dag geïnspireerd te voelen.

Je ontdekt welk potentieel in jou verstopt zit en hoe jij het vuurtje in jou weer laat branden.

Het is tijd dat jij eindelijk gaat doen wat jij echt wil, zodat jij daarmee anderen kan helpen. Want jij hebt iets wat uniek is. En je bent hier om dat te delen.

Wat zit er in de cursus?

Module 1

Omgaan met lastige situaties

Je bent klaar voor een volgende stap in je leven. Je wilt iets veranderen, maar je weet niet hoe. Misschien heb je het gevoel dat je vast zit of ben je niet meer gelukkig met iets wat jou eerder wel gelukkig maakte. Een relatie, een baan, je financiële situatie of iets anders.

Je hebt heel veel vragen, maar geen antwoorden.

In deze module ga je objectief leren kijken naar jouw situatie. Je gaat ontdekken wat een ongelooflijke kans jij hebt om eindelijk te gaan doen wat je echt wil doen. Je gaat leren hoe je daar komt en wat je op dit moment tegenhoudt. Je gaat helderheid krijgen over deze prachtige kans om te groeien door eerst beperkende patronen te doorbreken. Je leert hoe je dat moet doen zodat je eindelijk positieve stappen in de goede richting kunt gaan zetten.

Module 2

Verander je focus

Deze module gaat je helpen om je focus te veranderen. Je gaat van denken in problemen naar denken in mogelijkheden en kansen. Je komt erachter wat je echt wil en gaat weer leren dromen.

Je leert wat je kunt doen als het even niet top gaat en je gaat je energie leren veranderen zodat je gaat aantrekken wat je echt wil. Je leert de 90-seconde regel inzetten om met negatieve emoties om te gaan. En je leert wat die emoties je eigenlijk willen vertellen. Je gaat weer dingen oppakken waar je hart van gaat zingen, dingen die je blij maken en je vindt je passie. Je leert hoe je in flow-state komt en welke drie dingen gebeuren als jij je weer goed gaat voelen. In deze module ga je concrete stappen zetten om het vuurtje in jou weer te laten branden.

Module 3

Creëer een nieuwe realiteit

In de vorige module heb je jouw energie veranderd en met die nieuwe energie ga je nieuwsgierig en enthousiast op ontdekkingsreis. Jouw leven bestaat uit een mooie verzameling van herinneringen. Deze hebben je gevormd. Maar wil je groeien naar iets nieuws en beters dan zul je moeten loslaten wat je weet en open staan voor nieuwe mogelijkheden. Uit je comfortzone stappen dus.

In module 3 ga je jouw wereld vergroten. Je gaat leren om te vergeten wat je kent, want wat je kent is gebaseerd op wat jij hebt meegemaakt. Maar er is nog zoveel meer mogelijk. En soms zijn dat dingen die nog niet eerder zijn gedaan.

Jij leert hoe je een nieuwe realiteit creëert voor jezelf. Je krijgt tips om de juiste mensen om je heen te verzamelen, je kennis te vergroten en steeds makkelijker uit je comfortzone te stappen. Je gaat ervaren dat alles kan, je weet alleen nog niet HOE. Je leert dat die hoe-vraag niet jouw probleem is. En je gaat dingen doen die je nog niet eerder hebt gedaan om richting je dromen en doelen te bewegen. Je krijgt concrete tips om je niet te laten ontmoedigen.

Module 4

Doelen stellen

In deze module ga je doelen stellen. Nu pas? Ja nu pas, want in de vorige module heb je jouw wereld vergroot. En omdat je nu weet dat alles kan durf je weer groot te dromen.

Doelen geven je richting en focus. Maar je moet ze ook durven loslaten als er iets veranderd, want soms heeft het Universum nog iets veel beters voor je in petto. Je gaat leren hoe je doelen stelt vanuit intuïtie. En je gaat leren dat jouw droom soms in een andere verpakking aankomt dan je eerder had bedacht. Je gaat leren om je doelen op de juiste manier te formuleren zodat je ook krijgt wat je echt wilt.

Je gaat leren dat je doelen alleen uitkomen als jouw intentie helder is. Je krijgt tips om dat te doen. En in het allerleukste deel van deze module ga je jouw doelen leren visualiseren op de juiste manier, zodat je ze ook gaat manifesteren.

Module 5

Ontwikkel een positieve mindset

In de laatste module van de cursus leer je hoe je jouw doelen nog sneller kunt manifesteren door lief te zijn voor jezelf. Klinkt dat als Uh Yakkie Bah? Dat vraag ik alleen omdat ik 18 jaar als adviseur in de corporate wereld heb gewerkt. In die wereld ging het vooral om hard en veel werken en werd je beloont om je successen en je doorzettingsvermogen. Niet lief zijn, maar keihard knallen!

MAAR. Sinds ik voor mezelf werk heb ik mijn doelen sneller behaald als ik slim werk en niet veel. Ik ben zelfs meer gaan verdienen toen ik beter voor mezelf ging zorgen door niet 7 dagen maar slechts 3 dagen in de week te werken. Mijn omzet groeide in het eerste jaar heel snel naar ruim 100.000 euro.

Hoe? Ik ben gezonde nieuwe gewoonten gaan ontwikkelen. En dat deed ik door me niet meer te laten afleiden door anderen en wat er in de wereld gebeurde, maar door mijn focus te verleggen naar de 4 levenspilaren: Healthset, Heartset, Soulset en Mindset.

Jij krijgt concrete tips om dat ook te gaan doen en je gaat een persoonlijk plan van aanpak maken om een positieve mindset te ontwikkelen. En je krijgt tips om je nieuwe gezonde gewoonten vol te houden en sneller je doelen te manifesteren.

EXTRA: Naast 15 videolessen met concrete tips en tools, die je direct een energie boost geven, krijg je 14 werkboeken met persoonlijke opdrachten en wijze inzichten.

Bonus:

 • Je krijgt in totaal 41 (!) extra videos met een flinke dosis dagelijkse inspiratie om je in de goede vibe te houden.
 • Je krijgt levenslang toegang tot alle modules en lessen.
 • Je krijgt 8 weken lang begeleiding via email om ervoor te zorgen dat je resultaten gaat boeken en de cursus afmaakt.
 • En alsof dat nog niet genoeg is………Tromgeroffel… krijg je toegang tot de live Q&A aan het eind van de cursus waarin Aruna al je vragen beantwoordt. Gewoon een persoonlijke coachsessie met yours truly!

Ja dat wil ik!

Doe mee met de Online Cursus Omdenken

299 euro // Volgeboekt

Deze mensen gingen je voor

Online Cursus Omdenken
Online Cursus Omdenken
Online Cursus Omdenken
Online Cursus Omdenken
Online Cursus Omdenken

Yes ik doe mee!

Leer omdenken

299 euro // Volgeboekt

Is deze cursus voor jou?

 • Ja: als je klaar bent om een volgende stap te maken in je werk of je leven. Je voelt dat het tijd is voor verandering, maar durft controle niet los te laten.
 • Ja: als je een eigen bedrijf hebt of in loondienst werkt en een nieuwe weg wilt inslaan. Je bent klaar voor een stap maar je weet niet hoe je dat moet aanpakken. Het ontbreekt je aan lef en zelfvertrouwen.
 • Ja: als je op een kruispunt in je leven staat en niet goed weet welke kant je uit moet. Hoe maak je een goede keuze, waar je geen spijt van krijgt?
 • Ja: als je nog geen idee hebt wat je echt wilt. Je weet wat je niet wilt, maar wat dan wel? En hoe kom je daar achter?
 • Ja: als je wilt stoppen met doen wat je hoort te doen en eindelijk wilt gaan doen wat goed voelt.

Veelgestelde vragen over de cursus Omdenken

Jazeker. Als je een ticket koop dan heb je levenslang toegang tot de cursus. Dat betekent dat je de cursus meerdere malen kunt volgen. Hoe vaker je iets doet, hoe beter je erin wordt.
Het goede nieuws is dat deze cursus geschikt is voor iedereen die een volgende stap wilt maken of iets wil veranderen in zijn of haar leven. Je weet alleen niet hoe je dat moet doen, of wat je precies wilt. Je zit vast of je bent niet meer gelukkig met iets wat je eerder wel gelukkig maakte. Het is zowel voor professionals als ondernemers die in beweging willen komen en een stappenplan willen om dat te kunnen doen.
Je hebt een druk leven en je vraagt je af of je wel tijd kan vrijmaken voor deze cursus. Ik heb goed nieuws! De cursus kun je flexibel volgen en aanpassen aan jouw dagritme. Je kunt de videos in de ochtend bekijken met een kop thee of een aantal middagen reserveren voor de lessen en de opdrachten. Voor alle video lessen heb je 2,5 uur de tijd nodig. Dat is ongeveer 30 min voor elke module. Daarnaast heb je nog de extra’s en de opdrachten in de Funsheets. In theorie kun je de hele cursus in 1 weekend volgen. Of je verdeelt het over 8 weken. Jij bepaalt!
Als je een ticket koopt dan krijg je vanaf 7 augustus toegang tot het cursusmateriaal. Je begint met een introductievideo met tips om de cursus zo goed mogelijk te volgen. Je begint met de lessen in Module 1 en zodra je een module af hebt kun je naar volgende module. Elke week wordt een nieuwe module vrijgegeven. Zodra een nieuwe module voor je klaar staat krijg je een melding via de mail.
Klik je op “Koop je ticket” dan ga je naar de bestelpagina, waar je de cursus in je winkelmand kunt leggen. Klik op “In winkelmand”. Je komt dan in je winkelmand. Heb je een kortingscode dan kun je die hier invoeren. Klik dan op “Doorgaan naar afrekenen” en vul vervolgens je persoonlijke gegevens in. Ook hier kun je nog je kortingscode invoeren als je dat eerder vergeten was. Rond je bestelling af door de gewenste betaalmethode te selecteren en de voorwaarden af te vinken. En klik op “Plaats je bestelling”. Zodra je betaling is voldaan, krijg je via de mail een bevestiging van je bestelling. Je ontvangt in een aparte mail je inloggegevens voor de cursus en je ontvangt een mail met instructies en meer informatie over de cursus.
Heb je een vraag over de cursus, je factuur, de betaling of iets anders? Dan kun je contact opnemen met ons via: info@arunagopal.nl. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.
Koop je nu een ticket voor de cursus Omdenken dan krijg je via de mail je persoonlijke inloggegevens voor de Aruna Gopal Academy toegestuurd. Bewaar deze mail goed. Je kunt dan direct inloggen en hebt toegang tot een eerste instructie video. Vanaf 7 augustus 2021 heb je toegang tot de eerste module van de cursus Omdenken met videolessen, werkboeken en extra inspiratie videos. Elke week komt er weer een nieuwe module vrij. Via de mail hoor je wanneer een nieuwe module met lessen en opdrachten voor je klaar staat.
Ja, je kunt de cursus volledig laten vergoeden door je werkgever uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Ben je ondernemer dan is de cursus aftrekbaar.

Dit is wat je kan verwachten

 • Je stopt met overdenken.
 • Je hebt helderheid.
 • Je durft moeilijke besluiten te nemen.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen en doet wat jij leuk vindt.
 • Je zet sneller stappen richting je dromen.
 • Je voelt minder weerstand.
 • Je bruist van de energie.

Ja dat wil ik!

Doe mee met de Online Cursus Omdenken

299 euro // Volgeboekt