Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Online Masterclass Personal Branding

Een online masterclass voor professionals en ondernemers die zichzelf met meer zelfvertrouwen willen presenteren.

Ja dat wil ik!

149 euro //

Personal Branding is stoppen met acteren en meer jezelf durven zijn.

Je wilt jezelf met meer zelfvertrouwen presenteren, maar…

 • Tijdens een netwerkevent wil je het liefst zo min mogelijk opvallen. Je ziet anderen vol zelfvertrouwen zichzelf en hun bedrijf promoten. Je beseft dat je meer van jezelf moet laten zien.
 • Maar hoe begin je? Lastig. Er lopen zoveel mensen rond. Waarom zou iemand moeten luisteren naar jou?
 • Of je bent onzeker en denkt: wie zit er nu op mij te wachten? Zo BIJZONDER, voel jij jezelf helemaal niet.
 • Stel dat je wel durft. Je weet nog steeds niet goed wat je dan gaat zeggen. Hoe zorg je dat mensen geboeid blijven en niet afhaken?

Het kan ook zo….

 • Je bent altijd goed voorbereid op een zakelijk gesprek.
 • Je bent op je gemak tijdens een netwerkevent, klantgesprek of sollicitatiegesprek.
 • Je maakt steeds weer een onvergetelijke indruk en je zelfvertrouwen groeit.
 • Je weet jezelf onderscheidend neer te zetten.
 • Je weet precies wat je moet zeggen en weet mensen te boeien.
 • Je bouwt een waardevol netwerk.
 • Je trekt steeds weer nieuwe kansen naar je toe en je valt op bij de juiste mensen.

Ja dat wil ik!

Ontwikkel een sterk Personal Brand

Prijs 149 euro

In de Online Masterclass Personal Branding krijg je in 3 videos tools en handvatten om met meer zelfvertrouwen een ruimte binnen te lopen en makkelijk te verbinden met anderen. We gaan ervoor zorgen dat je altijd goed voorbereid bent op een zakelijk gesprek.

 

Video afspelen

Wat kun je na de masterclass?

 • Je weet jezelf op authentieke wijze te presenteren.
 • Je hebt een elevator pitch die nieuwsgierig maakt, zodat mensen denken “tell me more”.
 • Je weet hoe je meer naamsbekendheid krijgt.
 • Je weet mensen te boeien en de aandacht vast te houden.
 • Je weet weet wie je moet kennen en hoe je een waardevol netwerk bouwt. 
 • Je weet hoe je storytelling inzet om te verbinden met de juiste mensen.

Ja dat wil ik!

Ontwikkel een sterk Personal Brand

Prijs 149 euro

Leer Aruna kennen …

Mijn naam is Aruna Gopal als personal branding coach help ik professionals en ondernemers zoals jij om hun persoonlijke en zakelijke doelen te behalen met een sterk personal brand. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar meer nieuwe klanten, je droombaan wilt aantrekken of een waardevol netwerk wilt opbouwen. Ik help je in deze masterclass om jouw personal brand te activeren zodat jij jezelf met meer zelfvertrouwen gaat presenteren.

Mijn geheim

Ik geloof in het delen van echte verhalen van echte mensen. Ik geloof ook dat mensen graag zaken doen met mensen die ze kennen, leuk vinden en vertrouwen. En ik weet dat als je die twee combineert dat je dan echt met elkaar gaat verbinden, waardoor je een gunfactor creëert waardoor anderen graag zaken met je willen doen. 

Ik help mensen hun echte verhaal te vertellen. Want pas als jij ‘echt’ bent ga je verbinden met mensen die ook ‘echt’ zijn. Mensen waar je blij van wordt.

En daar help ik je bij met praktische tools en tips die je vandaag nog kunt inzetten, zodat ook jij jouw persoonlijke en zakelijke doelen gaat behalen.

Ja dat wil ik!

Ontwikkel een sterk Personal Brand

Prijs 149 euro

Waarom deze masterclass uniek is?

 • De tips die je in de Masterclass Personal Branding krijgt kun je direct toepassen. Geen lange verhalen, maar boordevol praktische tips in slechts 45 minuten. Je boekt direct resultaat.
 • De Masterclass Personal Branding is ontwikkeld in samenwerking met The Millionaires Club die mijn personal branding tips wilde vastleggen voor hun 4000 leden (!). Maar na alle toffe reacties van de TMC leden heb ik besloten om de Masterclass ook vrij te geven aan mensen die geen lid zijn van The Millionaires Club, want ook als je (nog) geen miljoen hebt op de bank gaat een sterk personal brand je helpen om je persoonlijke en zakelijke doelen sneller te bereiken. 
 • Terugkijken zo vaak als je wilt. Je volgt de masterclass in je eigen tempo en kunt terugkijken zo vaak als je wilt. 365 Dagen lang!
 • Leren door te DOEN! Kennis is pas waardevol als je het kunt toepassen. En daarom hebben we 3 werkboeken ontwikkeld met waardevolle opdrachten die je helpen om wat je leert direct in praktijk te brengen.

Dit zit er in de Masterclass:

Les 1

Ontdek je unieke meerwaarde

In de eerste les ontdek je hoe je er achter komt wat jouw unique selling point is, want wat maakt jou zo bijzonder? Waarom zou iemand moeten kiezen voor jou en niet voor iemand anders die exact hetzelfde doet als jij? Je leert welke twee vragen je altijd moet stellen voordat je gaat naar een netwerkevent, sollicitatiegesprek of vergadering op kantoor. En je leert hoe je jezelf introduceert met een elevator pitch die nieuwsgierig maakt, zodat mensen denken: “tell me more”.

 

Les 2

Verbind met de juiste mensen

In de tweede les leer je om te verbinden met de juiste mensen. Je leert welke twee valkuilen er zijn als het gaat om het bouwen van een waardevol netwerk. Je ontdekt welke mensen voor jou belangrijk zijn, maar ook hoe je ze vindt en hoe je ze beter leert kennen. Je leert hoe je je goed voorbereid op een netwerkevent, een sollicitatiegesprek of een vergadering op kantoor. Na deze les weet je hoe je meer resultaat haalt uit een zakelijk gesprek.

Les 3

Leer je verhaal te vertellen

In de derde les ga je leren hoe je jouw verhaal vertelt. Want om te verbinden met de juiste mensen moet je werken aan je zichtbaarheid door het vertellen van verhalen. Maar wat vertel je dan, wanneer en op welke manier? Je leert hoe je een gesprek begint en hoe je ervoor zorgt dat mensen geboeid blijven en niet afhaken. Je ontdekt welke 3 onderdelen van je persoonlijke stijl belangrijk zijn voor een onvergetelijke eerste indruk. Je ontdekt hoe je jouw LinkedIn profiel update en waarom dat belangrijk is ook als je naar een fysiek event gaat. Je leert jouw unieke kijk op zaken onder woorden te brengen. En je ontdekt hoe je storytelling inzet om te verbinden met mensen en hoe je ervoor zorgt dat er een vervolg komt.

EXTRA: Naast de 3 videolessen krijg je 3 werkboeken met praktische opdrachten en tips om dat wat je leert direct in praktijk te brengen.

Ja dat wil ik!

Ontwikkel een sterk Personal Brand

Prijs 149 euro

Voor wie is deze masterclass?

De Masterclass Personal Branding is speciaal voor ondernemers, zzp-ers, freelancers, maar ook professionals in loondienst die weten dat ze meer in huis hebben dan ze nu laten zien.

Voel je dat het tijd is om uit de kast te komen met jouw unieke talenten en wil je nieuwe kansen  aantrekken? Dan is deze masterclass voor jou gemaakt.

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt:

Je verbindt oprecht met anderen tijdens een netwerkevent, een sollicitatiegesprek of een vergadering op kantoor.

Je zet jezelf overtuigend neer. Je bent geloofwaardig en authentiek. Je weet de aandacht vast te houden.

Je creëert een gunfactor waardoor mensen graag zaken met je willen doen.

Je maakt een onvergetelijke indruk en bouwt een waardevol netwerk.

Ja dat wil ik!

Ontwikkel een sterk Personal Brand

Prijs 149 euro

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.