Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Kerstgroet 2017: vertrouwen, loslaten en stilte

Door Aruna Gopal

Zo op kerstavond kijk ik terug. Naar 15 jaar geleden toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis met een klein hoopje mens dat precies in mijn twee handen pastte.

Dat mensje is uitgegroeid tot een jonge vrouw die inmiddels een kop boven mij uitstijgt. En mij elke dag wijze lessen leert. Over mezelf en over het leven.

Ik kijk terug op een bijzonder jaar (tja dat zijn ze toch allemaal) waarin ik alle zekerheid (hebben we die ooit?) opgaf en besloot te gaan ondernemen. En waarin ik de waarde heb geleerd van loslaten en vertrouwen.

Een jaar waarin ik de wens uitsprak af te reizen naar Australië en prompt 2 weken later een bijzonder iemand zich meldde (via LinkedIn) met een mooie opdracht. Tja ik moest er wel voor naar Australië vertelde hij nog voorzichtig.

Een jaar waarin ik mezelf leerde kennen en 100-en anderen. Niet oppervlakkig maar echt.

Een jaar waarin ik begon met mediteren en een ontdekkingsreis naar binnen maakte. De stilte opzocht (ik meld me zodra ik die gevonden heb 😜).

En in mijn meditatie geheel onverwachts en onbedoeld anderen meenam die mee wilden en hun eigen ontdekkingsreis startten.

Zodat wat begon als personal branding coaching, social selling of een LinkedIn training hen meer opleverden dan ze ooit hadden gedacht. Want je naar buiten toe beter zichtbaar maken betekent eerst een reis naar binnen.

Een jaar waarin ik samen met mijn coachees meer dan 1 miljoen mensen heb bereikt en duizenden heb geraakt.

Mijn hart is groter dan het ooit was. Geraakt door jullie. Ik wens jullie allemaal alleen maar moois en heel veel goeds in welke vorm dan ook.

In 2018 blijf ik de stilte opzoeken en vertrouwen op wat op me afkomt. Ik hoop nog meer mooie reizen te maken en mensen te ontmoeten.

En nu…. nu ga ik aan de slag met de kalkoen. Dankbaar dat die kalkoen me leert dat ik nu toch echt vegetariër word. 🍗

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe 🙏🏼

X,

– Aruna

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan? Aruna Gopal
Carriere

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan?

New York
Personal Branding

New York City, The Millionaires Club en Topvrouw van het Jaar

Hello 45 Aruna Gopal
Carriere

Hello 45 🎂🎉 Eindelijk meer jezelf

Verander je mindset - Aruna Gopal
Carriere

Creëer een nieuwe realiteit – verander je mindset en leer omdenken

Aruna Gopal - ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit
Inspiratie

Ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit….

Aruna Gopal
Persoonlijke Ontwikkeling

Hoe ik binnen twee dagen mijn financiële doelen behaalde (en jij dat ook gaat doen)

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.