Zo op kerstavond kijk ik terug. Naar 15 jaar geleden toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis met een klein hoopje mens dat precies in mijn twee handen pastte.

Dat mensje is uitgegroeid tot een jonge vrouw die inmiddels een kop boven mij uitstijgt. En mij elke dag wijze lessen leert. Over mezelf en over het leven.

Ik kijk terug op een bijzonder jaar (tja dat zijn ze toch allemaal) waarin ik alle zekerheid (hebben we die ooit?) opgaf en besloot te gaan ondernemen. En waarin ik de waarde heb geleerd van loslaten en vertrouwen.

Een jaar waarin ik de wens uitsprak af te reizen naar Australië en prompt 2 weken later een bijzonder iemand zich meldde (via LinkedIn) met een mooie opdracht. Tja ik moest er wel voor naar Australië vertelde hij nog voorzichtig.

Een jaar waarin ik mezelf leerde kennen en 100-en anderen. Niet oppervlakkig maar echt.

Een jaar waarin ik begon met mediteren en een ontdekkingsreis naar binnen maakte. De stilte opzocht (ik meld me zodra ik die gevonden heb 😜).

En in mijn meditatie geheel onverwachts en onbedoeld anderen meenam die mee wilden en hun eigen ontdekkingsreis startten.

Zodat wat begon als personal branding coaching, social selling of een LinkedIn training hen meer opleverden dan ze ooit hadden gedacht. Want je naar buiten toe beter zichtbaar maken betekent eerst een reis naar binnen.

Een jaar waarin ik samen met mijn coachees meer dan 1 miljoen mensen heb bereikt en duizenden heb geraakt.

Mijn hart is groter dan het ooit was. Geraakt door jullie. Ik wens jullie allemaal alleen maar moois en heel veel goeds in welke vorm dan ook.

In 2018 blijf ik de stilte opzoeken en vertrouwen op wat op me afkomt. Ik hoop nog meer mooie reizen te maken en mensen te ontmoeten.

En nu…. nu ga ik aan de slag met de kalkoen. Dankbaar dat die kalkoen me leert dat ik nu toch echt vegetariër word. 🍗

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe 🙏🏼

X,

– Aruna

Dank voor het lezen! 🙂 vond je het artikel leuk,

Zeg dan even gedag op: Instagram | LinkedIn | Twitter | of stuur mij een bericht info@arunagopal.nl

En misschien vind je deze artikelen ook leuk: