Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Kerstgroet 2017: vertrouwen, loslaten en stilte

Door Aruna Gopal

Zo op kerstavond kijk ik terug. Naar 15 jaar geleden toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis met een klein hoopje mens dat precies in mijn twee handen pastte.

Dat mensje is uitgegroeid tot een jonge vrouw die inmiddels een kop boven mij uitstijgt. En mij elke dag wijze lessen leert. Over mezelf en over het leven.

Ik kijk terug op een bijzonder jaar (tja dat zijn ze toch allemaal) waarin ik alle zekerheid (hebben we die ooit?) opgaf en besloot te gaan ondernemen. En waarin ik de waarde heb geleerd van loslaten en vertrouwen.

Een jaar waarin ik de wens uitsprak af te reizen naar Australië en prompt 2 weken later een bijzonder iemand zich meldde (via LinkedIn) met een mooie opdracht. Tja ik moest er wel voor naar Australië vertelde hij nog voorzichtig.

Een jaar waarin ik mezelf leerde kennen en 100-en anderen. Niet oppervlakkig maar echt.

Een jaar waarin ik begon met mediteren en een ontdekkingsreis naar binnen maakte. De stilte opzocht (ik meld me zodra ik die gevonden heb 😜).

En in mijn meditatie geheel onverwachts en onbedoeld anderen meenam die mee wilden en hun eigen ontdekkingsreis startten.

Zodat wat begon als personal branding coaching, social selling of een LinkedIn training hen meer opleverden dan ze ooit hadden gedacht. Want je naar buiten toe beter zichtbaar maken betekent eerst een reis naar binnen.

Een jaar waarin ik samen met mijn coachees meer dan 1 miljoen mensen heb bereikt en duizenden heb geraakt.

Mijn hart is groter dan het ooit was. Geraakt door jullie. Ik wens jullie allemaal alleen maar moois en heel veel goeds in welke vorm dan ook.

In 2018 blijf ik de stilte opzoeken en vertrouwen op wat op me afkomt. Ik hoop nog meer mooie reizen te maken en mensen te ontmoeten.

En nu…. nu ga ik aan de slag met de kalkoen. Dankbaar dat die kalkoen me leert dat ik nu toch echt vegetariër word. 🍗

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe 🙏🏼

X,

– Aruna

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Meer blogs & podcasts

Katherine Hepburn
Inspiratie

A Learning and Beautiful Story From Katherine Hepburn

tak in water bij artikel aruna gopal
Persoonlijke Ontwikkeling

Let’s get REAL – laten we even eerlijk zijn

Vrouw op bank
Persoonlijke Ontwikkeling

Wat succesvolle mensen elke dag doen

Happy girl with umbrella
Persoonlijke Ontwikkeling

2020: 7 Stappen om in het nieuwe decennium eindelijk te doen wat jou blij maakt.

Nelson Mandela
Inspiratie

Ik had Nelson Mandela aan de lijn en toen gebeurde dit…

goals typewriter
Inspiratie

Hoe ik afgelopen week mijn doelen voor 2019 al heb gemanifesteerd

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.