Abonneer op Soundcloud | You Tube

 

Wil je iets bereiken dan zul je doelen moeten stellen. Ik zeg altijd: zonder doelen geen succes. Doelen geven je richting en focus.

Ik ben zelf pas echt met doelen stellen begonnen toen ik begon met ondernemen. En omdat mijn doelen snel uitkwamen werden ze steeds groter en onrealistischer. En ook die doelen kwamen uit. Inmiddels zit het woord realistisch niet meer in mijn woordenboek. En leer ik steeds meer over visualiseren en manifesteren.

In deze aflevering krijg je concrete stappen om je doelen te bepalen, een tool om ze te visualiseren en leer je wat er nodig is om ze te manifesteren.

“Krijgen wat je wilt is niet je ervoor kapot werken. Het is de weg van de minste weerstand volgen.”

Je leert:

  • Hoe het mij lukte om businessclass naar Australië te vliegen, zonder ervoor te betalen en er geld aan over te houden.
  • Je leert hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt.
  • Hoe je weerstand in je lijf tegen kunt gaan.
  • Welke domme vraag je nooit meer moet stellen.
  • Hoe je kunt blijven vibreren op een hoge frequentie om sneller manifesteren.
  • Hoe je een visionboard maakt en gebruikt.
  • Welk vragen je moet stellen om je doelen te bepalen.

Ik ben benieuwd wat jouw mooiste inzicht is na het luisteren van deze aflevering. En nog belangrijker welke stappen jij gaat ondernemen. Laat het weten in de reacties hieronder.

Vond je het een leuke podcast? Deel hem dan ook met vrienden, familie en collega’s. En vergeet je vooral niet te abonneren en deze podcast te beoordelen. Ik hoop dat je snel weer luistert, tot de volgende keer.

Liefs,

Aruna Gopal

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals te transformeren naar een authentiek Personal Leader Brand, dat impact maakt op onze maatschappij. Ik coach hen om succesvol te zijn zonder strijd, vanuit natuurlijke kracht en met innerlijke rust. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #MindsetReset #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken vanuit zingeving en purpose, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. #SocialSelling

Meer tips? Wil jij met meer passie werken en doen wat je blij maakt? Minder doen en meer bereiken? Minder strijd ervaren en meer vanuit natuurlijke kracht werken? Ontvang mijn tips en handvaten in je mailbox. Schrijf je hier in.

Ps. Ik beloof je niet te spammen, maar je waardevolle content te sturen. Je kunt je altijd gewoon weer uitschrijven.

Dank voor het lezen! 🙂

Volg me ook op: Instagram | LinkedIn