Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Podcast 3: Hoe je krijgt wat je wilt zonder je kapot te werken

Door Aruna Gopal

Luister via:  Soundcloud | You Tube

 

Wil je iets bereiken dan zul je doelen moeten stellen. Ik zeg altijd: zonder doelen geen succes. Doelen geven je richting en focus.

Ik ben zelf pas echt met doelen stellen begonnen toen ik begon met ondernemen. En omdat mijn doelen snel uitkwamen werden ze steeds groter en onrealistischer. En ook die doelen kwamen uit. Inmiddels zit het woord realistisch niet meer in mijn woordenboek. En leer ik steeds meer over visualiseren en manifesteren.

In deze aflevering krijg je concrete stappen om je doelen te bepalen, een tool om ze te visualiseren en leer je wat er nodig is om ze te manifesteren.

“Krijgen wat je wilt is niet je ervoor kapot werken. Het is de weg van de minste weerstand volgen.”

Je leert:

  • Hoe het mij lukte om businessclass naar Australië te vliegen, zonder ervoor te betalen en er geld aan over te houden.
  • Je leert hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt.
  • Hoe je weerstand in je lijf tegen kunt gaan.
  • Welke domme vraag je nooit meer moet stellen.
  • Hoe je kunt blijven vibreren op een hoge frequentie om sneller manifesteren.
  • Hoe je een visionboard maakt en gebruikt.
  • Welk vragen je moet stellen om je doelen te bepalen.

Ik ben benieuwd wat jouw mooiste inzicht is na het luisteren van deze aflevering. En nog belangrijker welke stappen jij gaat ondernemen. Laat het weten in de reacties hieronder.

Vond je het een leuke podcast? Deel hem dan ook met vrienden, familie en collega’s. En vergeet je vooral niet te abonneren en deze podcast te beoordelen. Ik hoop dat je snel weer luistert, tot de volgende keer.

Liefs,

Aruna Gopal

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Podcast 6 Hoe jij jezelf gaat onderscheiden en je eigen succes creëert
Podcast

Podcast 6: Hoe jij anders mag zijn en je eigen succes creëert

Hoe je loslaat wat je niet gelukkig maakt en gaat doen wat je echt wilt
Podcast

Podcast 5: In 8 stappen loslaten wat je niet gelukkig maakt en ontdekken wat je echt wilt.

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn
Podcast

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn

#2 Hoe ga je om met angst en onzekerheid?
Podcast

Podcast 2: Hoe ga je om met angst en onzekerheid?

Hoe ik mn passie vond toen ik stopte met zoeken - Aruna Gopal
Podcast

Podcast 1: Hoe ik mijn passie vond toen ik stopte met zoeken

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.