Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Podcast 1: Hoe ik mijn passie vond toen ik stopte met zoeken

Door Aruna Gopal


Luister via: Soundcloud | YouTube

Luister via: Apple Podcasts | Android | Spotify | RSS

 

We hebben allemaal een diep verlangen. We weten vaak heel goed wat we niet willen, maar vragen ons dan af: Wat dan wel?

En omdat we het antwoord niet weten laten we dat verlangen varen. Zekerheid houdt ons vaak gevangen op een plek die ons niet meer gelukkig maakt. 

Ook ik plaatste ooit zekerheid boven alles en bleef te lang vastzitten in een baan die me niet meer gelukkig maakte. Ik ben alleenstaande moeder met een hypotheek en rekeningen die betaald moeten worden.

Maar helaas ging ik met steeds meer tegenzin naar mijn werk en ik had niet eens meer de energie om te solliciteren. Ik werd steeds ongelukkiger. 

In de eerste aflevering van mijn podcast, Succesvol zonder Stress, vertel ik je hoe ik ontslag nam ook al had ik nog geen zekerheid van een andere baan.

Ik neem je mee naar Bali, en vertel je over de onthullingen van een spirituele gids en een medicijnman. Ik vertel je hoe ik naast mijn job succesvol een bakkerij begon, een mega-leuk online magazine startte en een nieuwe gave job kreeg. Allemaal zonder plan of ervaring.

“Passie is een state of mind, het is doen wat je leuk vindt en jezelf daarin verliezen.”

 Je leert in deze aflevering van Succesvol zonder Stress:

  • Wat je moet doen als je het gevoel hebt dat je vast zit.
  • Dat je geen moment in je leven moet verspillen aan iets wat je niet gelukkig maakt.
  • Dat je geen kant en klaar plan hoeft te hebben om succesvol met iets nieuws te beginnen.
  • Hoe je moet stoppen met overdenken en beginnen met doen.
  • Hoe je er achter komt wat je moet doen.

Ik ben benieuwd wat jouw mooiste inzicht is na het luisteren van deze aflevering. En nog belangrijker welke stappen jij gaat ondernemen. Laat het weten in de reacties hieronder.

Vond je het een leuke podcast? Deel hem dan ook met vrienden, familie en collega’s. En vergeet je vooral niet te abonneren en deze podcast te beoordelen. Ik hoop dat je snel weer luistert, tot de volgende keer.

Liefs,

Aruna

#succesvolzonderstress #youdoyou #passie #jepassievinden #personalbranding #innerwisdom #innerpeace #podcast

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Podcast 6 Hoe jij jezelf gaat onderscheiden en je eigen succes creëert
Podcast

Podcast 6: Hoe jij anders mag zijn en je eigen succes creëert

Hoe je loslaat wat je niet gelukkig maakt en gaat doen wat je echt wilt
Podcast

Podcast 5: In 8 stappen loslaten wat je niet gelukkig maakt en ontdekken wat je echt wilt.

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn
Podcast

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn

Podcast Hoe je krijgt wat je wilt
Podcast

Podcast 3: Hoe je krijgt wat je wilt zonder je kapot te werken

#2 Hoe ga je om met angst en onzekerheid?
Podcast

Podcast 2: Hoe ga je om met angst en onzekerheid?

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.