Abonneer op Soundcloud | YouTube

 

We leven in een hele gekke tijd. Het lijkt alsof de wereld op haar kop staat. En sinds ik de gratis gids voor een sterk online personal brand heb gepubliceerd en gratis coachcalls voor ondernemers beschikbaar heb gesteld krijg ik superveel berichten van jullie. 

Het zijn moeilijke tijden en ik voel met heel mn hart met jullie mee. Deze podcast heb ik opgenomen omdat ik allereerst geloof dat we naast het nieuws wat fijne Corona-vrije afwisseling nodig hebben. En omdat ik geloof dat we onze angst moeten omzetten naar iets wat ons wel helpt.

“Het beste middel tegen angst en onzekerheid, is niet positief denken, maar om een ander te helpen.”

In deze aflevering krijg je concrete oefeningen om met angst en onzekerheid om te gaan en om je energie peil hoog te houden.

Je leert:

  • Wat angst echt is
  • Hoe je kunt stoppen met je zorgen maken
  • Hoe je je mooiste leven kunt creëren
  • Waar je als ouder op moet letten tijdens de pandemie
  • Hoe je je energiepeil hoog kunt houden en jezelf als magneet voor positiviteit kunt programmeren.

Ik ben benieuwd wat jouw mooiste inzicht is na het luisteren van deze aflevering. En nog belangrijker welke stappen jij gaat ondernemen. Laat het weten in de reacties hieronder.

Vond je het een leuke podcast? Deel hem dan ook met vrienden, familie en collega’s. En vergeet je vooral niet te abonneren en deze podcast te beoordelen. Ik hoop dat je snel weer luistert, tot de volgende keer.

Liefs,

Aruna Gopal

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals te transformeren naar een authentiek Personal Leader Brand, dat impact maakt op onze maatschappij. Ik coach hen om succesvol te zijn zonder strijd, vanuit natuurlijke kracht en met innerlijke rust. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #MindsetReset #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken vanuit zingeving en purpose, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. #SocialSelling

Meer tips? Wil jij met meer passie werken en doen wat je blij maakt? Minder doen en meer bereiken? Minder strijd ervaren en meer vanuit natuurlijke kracht werken? Ontvang mijn tips en handvaten in je mailbox. Schrijf je hier in.

Ps. Ik beloof je niet te spammen, maar je waardevolle content te sturen. Je kunt je altijd gewoon weer uitschrijven.

Dank voor het lezen! 🙂

Volg me ook op: Instagram | LinkedIn