Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Podcast 2: Hoe ga je om met angst en onzekerheid?

Door Aruna Gopal

Luister via Soundcloud | YouTube

Luister op: Apple Podcasts | Android | Spotify | RSS

 

We leven in een hele gekke tijd. Het lijkt alsof de wereld op haar kop staat. En sinds ik de gratis gids voor een sterk online personal brand heb gepubliceerd en gratis coachcalls voor ondernemers beschikbaar heb gesteld krijg ik superveel berichten van jullie. 

Het zijn moeilijke tijden en ik voel met heel mn hart met jullie mee. Deze podcast heb ik opgenomen omdat ik allereerst geloof dat we naast het nieuws wat fijne Corona-vrije afwisseling nodig hebben. En omdat ik geloof dat we onze angst moeten omzetten naar iets wat ons wel helpt.

“Het beste middel tegen angst en onzekerheid, is niet positief denken, maar om een ander te helpen.”

In deze aflevering krijg je concrete oefeningen om met angst en onzekerheid om te gaan en om je energie peil hoog te houden.

Je leert:

  • Wat angst echt is
  • Hoe je kunt stoppen met je zorgen maken
  • Hoe je je mooiste leven kunt creëren
  • Waar je als ouder op moet letten tijdens de pandemie
  • Hoe je je energiepeil hoog kunt houden en jezelf als magneet voor positiviteit kunt programmeren.

Ik ben benieuwd wat jouw mooiste inzicht is na het luisteren van deze aflevering. En nog belangrijker welke stappen jij gaat ondernemen. Laat het weten in de reacties hieronder.

Vond je het een leuke podcast? Deel hem dan ook met vrienden, familie en collega’s. En vergeet je vooral niet te abonneren en deze podcast te beoordelen. Ik hoop dat je snel weer luistert, tot de volgende keer.

Liefs,

Aruna Gopal

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Podcast 6 Hoe jij jezelf gaat onderscheiden en je eigen succes creëert
Podcast

Podcast 6: Hoe jij anders mag zijn en je eigen succes creëert

Hoe je loslaat wat je niet gelukkig maakt en gaat doen wat je echt wilt
Podcast

Podcast 5: In 8 stappen loslaten wat je niet gelukkig maakt en ontdekken wat je echt wilt.

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn
Podcast

Podcast 4: Hoe je krijgt wat je echt wil door anders te zijn

Podcast Hoe je krijgt wat je wilt
Podcast

Podcast 3: Hoe je krijgt wat je wilt zonder je kapot te werken

Hoe ik mn passie vond toen ik stopte met zoeken - Aruna Gopal
Podcast

Podcast 1: Hoe ik mijn passie vond toen ik stopte met zoeken

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.