Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Hello 45 🎂🎉 Eindelijk meer jezelf

Door Aruna Gopal

Ik mag er deze week een aards jaartje bij tellen. Ik ben 45! (forty freakin’ five whoop whoop)

En dat heb ik gevierd door te doen wat ik het allerliefste doe: ontbijten in de zon met heerlijke pancakes met aardbeien en een (flinke) scheut stroop. (Want waarom zou je zuinig doen?!)

Ik heb in het donker gezeten met dochter (en 50 anderen) om een ouderwets goede actiefilm te zien: Fast & Furious 9 (of was het 10 of 11 ben de tel al kwijt) en heb ’s avonds heerlijk Indonesisch gegeten om goed te maken dat ik nu niet op Bali zit. (oooooh ik tel af naar het moment dat het weer zover is)

Zoals op elke verjaardag ben ik trots en dankbaar. Het lijkt alsof het elk jaar makkelijker wordt om voor jezelf te kiezen. Zonder belemmeringen en angsten. En dat verandert je energie waardoor je meer ruimte hebt om je leven vorm te geven op een manier waar jij blij van wordt.

The best is yet to come

Hoewel ik voel dat het beste nog komen gaat realiseer ik me heel goed dat ik mijn beste leven al leef. Nu. Vandaag.

En als ik iets mag wensen dan is het wel dat ook jij vandaag:

  • meer gaat ZIJN en minder doet
  • meer geniet van wat er IS en minder focus op wat ontbreekt
  • meer leeft vanuit LIEFDE en minder vanuit angst.

En dat kan alleen als je gaat loslaten.

  • LAAT de verwachtingen van anderen LOS
  • LAAT de druk die je op jezelf legt om alsmaar bezig te zijn LOS
  • LAAT gewoonten die eerder voor je werkten maar nu niet meer passen LOS
  • LAAT de gedachte LOS om steeds meer te hebben, meer te presteren, meer te bereiken, meer te leren en elke dag beter te worden (WHAAAAT heb JIJ dat echt gezegd Aruna? YES dat heb ik gezegd!)

 

Durf vanaf vandaag dingen anders te gaan doen. Durf andere keuzes te maken. Durf af te wijken van de norm. Durf te kiezen voor jezelf.

De ziekte van het “alsmaar bezig zijn”

Ik ben me het afgelopen jaar bewust geworden dat ook ik lijd aan de ziekte van het “alsmaar bezig zijn”. Want hoe complexer de buitenwereld en hoe meer druk er op je schouders ligt, hoe groter de behoefte aan vrijheid en ontsnappen wordt. 

En veel ondernemers zoals ik vullen die behoefte in door nog meer te vlammen, nog meer te groeien en nog meer te focussen op materiële groei en luxe.

Terug naar eenvoud en stilte

Maar dat maakt je leven alleen maar ingewikkelder. Terwijl het enige antwoord op een complexer wordende buitenwereld juist meer eenvoud en stilte is. Want in die stilte ga je ineens van alles voelen. Vaak voelt dat onaangenaam. Alsof er van alles boven komt drijven wat los gelaten mag worden. En dat is precies de bedoeling.

Loslaten is okay

Loslaten doe je door jezelf af te zonderen (ja in je eentje, I know scary) en te ontspannen. Door te zijn en jezelf niet af te leiden door te doen. Door te voelen (feel the feels) en niet te vechten tegen wat je voelt. En dan komt het: de emotie. Het is energie die in je lijf is opgeslagen dat wilt bewegen(!).

 

E-Motie = Energie in Beweging 

 

En laat je die emotie los, dan gaat de energie in je lijf weer stromen. Alsof je een rots verwijderd uit een beekje en het water weer vrij kan stromen naar waar het gaan moet. Je voelt je dan letterlijk lichter. Zo licht als je ziel ooit was bij je geboorte. Alsof je een zware last (= alle verwachtingen van ouders, familie, meesters, juffen, vrienden, partners, etc.) loslaat. 

En dan…….lieve JIJ…… word je weer jezelf. (en kun je eindelijk beginnen aan de reis naar je mooiste bestemming)

Het jaar waarin we meer gaan ontspannen

Ik pleit ervoor om dit aardse jaar meer te ontspannen. Jezelf de ruimte te geven om op te laden door te doen wat jij het liefst doet. Door weer te dromen zonder meteen in actie te komen. Door elke ochtend aan jezelf te vragen: Wat heb ik vandaag nodig? Wat wil ik? Wat gun ik mezelf?

En vraag bij elk antwoord: Doe ik dit uit liefde? Of doe ik dit uit angst?

Alleen wat uit liefde geboren is zal je lichter maken. (ik voel bijna een Haleluja opkomen 😉 )

Geïnspireerde actie

En nee van alleen maar ontspannen en dromen wordt niemand gelukkig. Je zult ook iets moeten doen om die dromen waar te maken. (I know, we ontkomen er niet aan)

Maar laat dat vooral geïnspireerde actie zijn en geen geforceerde actie. Actie ingegeven door je innerlijke wijsheid en niet door wat je omgeving van je verlangt. Want alleen dan ontstaat synchroniciteit (= van die onverklaarbare , non-lineair noemen we dat, mooie toevalligheden) zoals gelijke cijfers zien 11:11, 19:19 etc. of mensen tegenkomen op het juiste moment die je helpen, of ineens 243 inschrijvingen op je online cursus krijgen zonder inspanning of gratis lunch en bloemen krijgen …. allemaal tekens die laten zien dat je op het juiste pad zit. Magie, omdat je jezelf niet meer in de weg zit en jij het Universum de ruimte geeft om het werk voor je te doen.

Zo vind je je passie

Dat is het moment wanneer het leven niet meer voelt als een strijd. Dat is het moment dat je meer jezelf bent en het lijkt alsof alles vanzelf gaat. Dat is wat we noemen: PASSIE! Je zit dan in FLOW.

Dus verstil, wees vaker alleen en ontspan. Laat die (zelf) opgelegde druk los. Alleen zo zet je de volumeknop van je interne navigatiesysteem weer harder en ga je als vanzelf geïnspireerd stappen zetten. En hoewel je langzamer beweegt komt dat wat je wenst veel sneller naar je toe. Precies zoals het bedoeld is.

Je hoeft het niet alleen te doen

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om mensen om je heen te verzamelen die je inspireren, die je aanmoedigen en die positief zijn. En dat betekent ook afscheid nemen van mensen die dat niet doen. 

Daarom heb ik de cursus Omdenken gemaakt zodat jij niet alleen, maar samen met mij en velen anderen als vanzelf gaat bewegen naar die vrijere JIJ, die eindelijk gaat doen waarvoor je bestemd bent: die nieuwe baan, uit de ratrace stappen en voor jezelf beginnen, of welke andere grote stap je ook wilt maken.

 

Waarom? Omdat ik weet dat hoe meer leuke lieve mensen doen wat ze echt leuk vinden en veel geld verdienen. Hoe mooier de wereld wordt.

Dus voel je dat het tijd is voor je mooiste leven en heb je geen idee hoe je daar moet komen? Doe dan mee. We starten volgende week. Meer informatie over de cursus vind je hier: https://arunagopal.nl/mijn-aanbod/online-cursus-omdenken/

En omdat ik jarig ben krijg je vandaag nog gratis de videotraining “Hoe je alles krijgt wat je wilt” bij je ticket voor de cursus Omdenken.

Ik kijk er naar uit om samen op reis te gaan naar jouw mooiste bestemming.

x,

Aruna

 

Inspiratie nodig? Lees “The Drama of the Gifted Child” van Alice Miller als je er achter wilt komen wat jij los te laten hebt om meer jezelf te worden. Wil je leren welke overtuigingen je als kind hebt geleerd die je nu als volwassene beperken in je groei? Test dan gratis je vijf kindconclusies: https://lisetteschuitemaker.nl/test/de-vijf-kindconclusies/ 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan? Aruna Gopal
Carriere

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan?

Verander je mindset - Aruna Gopal
Carriere

Creëer een nieuwe realiteit – verander je mindset en leer omdenken

Aruna Gopal - ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit
Inspiratie

Ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit….

Aruna Gopal
Persoonlijke Ontwikkeling

Hoe ik binnen twee dagen mijn financiële doelen behaalde (en jij dat ook gaat doen)

eindelijk loslaten en lichter leven
Persoonlijke Ontwikkeling

2021: Eindelijk loslaten en lichter leven

Aruna Gopal in groene jurk
Carriere

Niet meer happy met je job? Neem nog geen ontslag, maar doe eerst dit.

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.