Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Disclaimer

Het copyright van deze website en bijbehorende content is vastgelegd door Aruna Gopal (arunagopal.nl, wij, we, ons). We stellen het op prijs dat je de inhoud niet verspreidt op een manier waarvan je met gezond verstand kunt inschatten dat wij dit niet toestaan. Hoe vervelend ook, dit zal juridische gevolgen hebben. Bij twijfel niet doen, of per e-mail toestemming vragen via: info@arunagopal.nl.

  • Het is wel toegestaan om korte tekstfragmenten en one-liners te citeren op social media, of via blogs, voorzien van bronvermelding. Dank voor het delen.
  • Onze coachingprogramma’s zijn bedoeld om je te helpen jouw volledige potentieel te bereiken en een positief verschil maken in de wereld. We kunnen je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de door ons aangeboden kennis is geheel aan jou. We willen en kunnen je alleen helpen door het delen van onze kennis, ervaringen en strategieën.
  • Wij geloven niet in programma’s of cursussen die beloven dat je in korte tijd rijk, financieel onafhankelijk, zen, gelukkig, of verlicht zult zijn. Dit bereik je alleen door hard & smart werken, een onderbouwd strategisch plan, het leveren van unieke toegevoegde waarde, commitment en doorzettingsvermogen, en het dienen van anderen met jouw talenten en kwalitatieve diensten.
  • Alle producten en diensten die wij aanbieden zijn door ons ontwikkeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Niets in de programma’s, workshops, masterclasses en onze cursussen, of in welke van onze content ook, is een belofte of garantie voor specifieke resultaten. Wij bieden geen financiële, juridische, medische, of fiscale adviezen. Het maken van beslissingen op basis van de door ons gepresenteerde programma’s, producten, evenementen, diensten en websites, gebeurt vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer (jij). Wij adviseren om contact op te nemen met je arts, accountant, advocaat of professionele adviseur, voordat je ingrijpende acties gaat ondernemen, of handelingen gaat uitvoeren die consequenties kunnen hebben in welke vorm dan ook. Op geen enkele wijze kunnen wij aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.
  • Kortom: Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven.
  • Dank dat je deze kleine letters gelezen hebt. Bovenstaand verhaal is standaard juridisch geneuzel, maar we willen het graag duidelijk met je gecommuniceerd hebben.


Op alle transacties zijn de Algemene Voorwaarden van arunagopal.nl van toepassing.

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.