IdeEën nodig die inspireren en jou in beweging brengen?

Hoe ga je om met angst en onzekerheid?

Heb jij last van onzekerheid en voel jij je angstig? Dan ben je zeker niet de enige. In deze podcast leer je een simpele oefening die je helpt om te stoppen met je zorgen maken of angstig te voelen. En dat heeft niets te maken met positief denken. Je leert slim omgaan met je tijd zodat je niet meer onzeker bent en je leert hoe je concrete stappen kunt zetten naar je mooiste leven.
“Het beste middel tegen angst en onzekerheid, is niet positief denken, maar om een ander te helpen.”

Lees meer

Hoe ik mijn passie vond toen ik stopte met zoeken

In deze podcast aflevering leer je hoe ik mijn passie vond toen ik stopte met zoeken. Ik deel de stappen die ik heb genomen om eindelijk te doen wat ik goed kan en wat me blij maakt. En ik deel hoe ik de moed verzamelde om ontslag te nemen zonder de zekerheid van een andere baan. En hoe het me toch lukte om een leuke baan te vinden en twee bedrijven te starten.

Lees meer

Let’s get REAL – laten we even eerlijk zijn

Voor mij betekent meer tijd binnen doorbrengen niet dat ik productiever wil zijn of dat ik op alle schermen aanwezig moet zijn. En zo in een pandemie zitten, die de hele wereld in zijn greep houdt, betekent dat ik me af en toe ontzettend moe, leeg, verward en gewoon “freaked out” voel – en weet je, dat is volgens mij helemaal oke. Dat betekent dat ik gewoon mens ben 😉

Lees meer

Wat succesvolle mensen elke dag doen

Aruna! Je staat altijd zo positief in het leven… Wat is je geheim? Zit je nooit in een dip. En zo ja, hoe ga jij ermee om?

Mijn antwoord: ik ben vooral heel realistisch, want het leven is niet altijd leuk. Maar ik kan de dingen wel bezien zoals ze zijn. 

En ik vertrouw erop dat alles altijd goed komt. Wat de uitkomst ook is.

Ik ben het voorbeeld gaan volgen van succesvolle leiders. Ik kwam erachter dat ze allemaal slechts focus houden op zaken waar ze controle over hebben. De rest is niet belangrijk.

En dat zijn:

Lees meer

Ik ben goed in mijn werk, maar ik heb geen idee wat ik doe.

Gisteren maakte ik kennis met een startende ondernemer die met een uniek concept de gevestigde wereld van teambuilding gaat veroveren. Zij gaat het verschil maken. Daar ben ik van overtuigd.

Dat weet ik nu. Maar dat kon ze me zelf in ons gesprek niet vertellen.

En dit overkomt me elke dag. Elke dag ontmoet ik mensen met ideeën. Hele goede ideeën. Het probleem is alleen dat deze ideeën vaak verborgen blijven.

Lees meer

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Hoe vind ik mijn droombaan? – Een tirade voor iedereen die nog steeds de verkeerde vragen stelt

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Hoe blijf ik presteren? Hoe vind ik mijn passie? Hoe word ik gelukkig? Hoe vind ik mijn droombaan? Vragen die je elke dag bezig houden. Je bent op zoek naar de antwoorden. Al je energie stop je erin.

In plaats van het leven te benaderen met de onschuld van een kind. Met onuitputtelijke enthousiasme en je te laten verrassen door open te staan voor alles wat op je pad komt. Ben je naarstig op zoek naar antwoorden en oplossingen voor problemen. Je kijk om je heen. Vergelijkt jezelf met anderen.

Lees meer

Wil je regelmatig tips en artikelen ontvangen over personal branding? Schrijf je in.