Vandaag start ik aan de 4e week van mijn vakantie ☀️

Ooit droomde ik ervan om 4 weken vrij te nemen. Maar mn beperkte vakantiedagen lieten dat niet toe.

Wat begon met een gedachte is nu realiteit. 

Ik deel mn dagen in zoals ik wil. Ik neem vrij wanneer ik wil. En werk waar en wanneer ik wil aan de projecten die mij de meeste voldoening geven. Ik geloof dat dit de vrijheid is waar veel mensen over praten. Waar ze naar verlangen om ooit in hun leven te ervaren.

Ik schrijf dit niet om er een ‘kijk mij goed bezig zijn’ – showtje van te maken. Want met die vrijheid komt een enorme verantwoordelijk en zelf-discipline.

De verantwoordelijkheid om waarde te blijven leveren en de zelf-discipline om elke dag aan jezelf te werken. Om te groeien naar de persoon die je werkelijk bent. Ook tijdens je vakantie.

Sterker nog, juist in je vakantie werk je niet in je bedrijf maar aan je bedrijf.

De afgelopen weken heb ik 10 boeken gelezen (lang leve Storytel), heb ik een coach onder de arm genomen, heb ik mijn mentoren gesproken, elke dag twee keer gemediteerd, elke dag mn intenties voor de dag opgeschreven en mn doelen herzien. Ik heb elke dag gesport, buiten gewandeld in de natuur, nieuwe herinneringen met mn dochter gemaakt en me omringd met mensen die me inspireren.

En 1 ding weet ik zeker na alles wat ik gelezen heb en iedereen die ik gesproken heb: Wat je definitie van succes ook is of wat je persoonlijke doelen ook zijn (wellicht heb je ze niet):

You become what you think about

Je kunt alles bereiken wat je bedenkt. Het feit dat je de gedachte of wens al hebt wil al zeggen dat je het kunt bereiken. Maar blijf verreweg van de hoe-vraag. 

Vraag je niet af hoe je het gaat bereiken. 

Wat je wel moet doen? 

Vraag je af wie je moet worden om te bereiken wat je wilt. Welke vaardigheden heb je nodig? En hoe kun je anderen helpen met jouw vaardigheden?

Help anderen met jouw kennis, bouw, werk, droom en creeër. En voor je het weet word je wakker aan het begin van de 4e week van je vakantie met een enorm gevoel van vrijheid 😉 

X,

Aruna

Nog meer inspiratie nodig? Laat je inspireren door Think and Grow Rich van Napoleon Hill en luister naar deze inspirerende summary van het boek door Earl Nightingale:


Meer tips? Wil jij met meer passie werken en succesvoller zijn in 2018?

Ontvang mijn tips en handvaten in je mailbox. Schrijf je hier in.

Ps. Ik beloof je niet te spammen, maar je waardevolle content te sturen. Je kunt je altijd gewoon weer uitschrijven.

Dank voor het lezen! 🙂

Zeg ook even gedag op: Instagram | Twitter | Facebook | Mn Website

En lees ook: