Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Gratis gids: in 7 stappen een sterk personal brand op LinkedIn

Bereik alles wat je wilt met slechts 1 gedachte

Door Aruna Gopal

Vandaag start ik aan de 4e week van mijn vakantie ☀️

Ooit droomde ik ervan om 4 weken vrij te nemen. Maar mn beperkte vakantiedagen lieten dat niet toe.

Wat begon met een gedachte is nu realiteit. 

Ik deel mn dagen in zoals ik wil. Ik neem vrij wanneer ik wil. En werk waar en wanneer ik wil aan de projecten die mij de meeste voldoening geven. Ik geloof dat dit de vrijheid is waar veel mensen over praten. Waar ze naar verlangen om ooit in hun leven te ervaren.

Ik schrijf dit niet om er een ‘kijk mij goed bezig zijn’ – showtje van te maken. Want met die vrijheid komt een enorme verantwoordelijk en zelf-discipline.

De verantwoordelijkheid om waarde te blijven leveren en de zelf-discipline om elke dag aan jezelf te werken. Om te groeien naar de persoon die je werkelijk bent. Ook tijdens je vakantie.

 

“Sterker nog, juist in je vakantie werk je niet in je bedrijf maar aan je bedrijf.”

 

De afgelopen weken heb ik 10 boeken gelezen (lang leve Storytel), heb ik een coach onder de arm genomen, heb ik mijn mentoren gesproken, elke dag twee keer gemediteerd, elke dag mn intenties voor de dag opgeschreven en mn doelen herzien. Ik heb elke dag gesport, buiten gewandeld in de natuur, nieuwe herinneringen met mn dochter gemaakt en me omringd met mensen die me inspireren.

En 1 ding weet ik zeker na alles wat ik gelezen heb en iedereen die ik gesproken heb: Wat je definitie van succes ook is of wat je persoonlijke doelen ook zijn (wellicht heb je ze niet):

 

“You become what you think about”

 

Je kunt alles bereiken wat je bedenkt. Het feit dat je de gedachte of wens al hebt wil al zeggen dat je het kunt bereiken. Maar blijf verreweg van de hoe-vraag. 

Vraag je niet af hoe je het gaat bereiken. 

Wat je wel moet doen? 

Vraag je af wie je moet worden om te bereiken wat je wilt. Welke vaardigheden heb je nodig? En hoe kun je anderen helpen met jouw vaardigheden?

Help anderen met jouw kennis, bouw, werk, droom en creeër. En voor je het weet word je wakker aan het begin van de 4e week van je vakantie met een enorm gevoel van vrijheid 😉 

X,

Aruna

 

Mijn naam is Aruna Gopal | Personal Branding Coach. Ik help ondernemers en professionals hun doelen te behalen met een authentiek online personal brand. Ik coach hen om meer te doen van wat ze goed kunnen en waar ze blij van worden. Benieuwd welk resultaat jij kunt behalen? Neem contact op: info@arunagopal.nl. #PersonalBranding #SuccesvolzonderStress

Met mijn trainingen creëer ik voor organisaties, die werken met bezieling, een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren op LinkedIn. Ik help ze met unieke storytelling om mensen aan te trekken waar ze graag zaken mee doen: ideale klanten en commerciële partners. Neem contact op: info@arunagopal.nl #SocialSelling

Mijn personal branding tips ontvangen? Schrijf je in voor mijn newsletter of download gratis de Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.

 

Dank voor het lezen!

Volg me op: Instagram | LinkedIn | Facebook 

 

Delen via social media:

Meer blogs & podcasts

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan? Aruna Gopal
Carriere

Hoe weet je of het tijd is voor een andere baan?

Hello 45 Aruna Gopal
Carriere

Hello 45 🎂🎉 Eindelijk meer jezelf

Verander je mindset - Aruna Gopal
Carriere

Creëer een nieuwe realiteit – verander je mindset en leer omdenken

Aruna Gopal - ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit
Inspiratie

Ik ging 40 dagen offline en toen gebeurde dit….

Aruna Gopal
Persoonlijke Ontwikkeling

Hoe ik binnen twee dagen mijn financiële doelen behaalde (en jij dat ook gaat doen)

eindelijk loslaten en lichter leven
Persoonlijke Ontwikkeling

2021: Eindelijk loslaten en lichter leven

Gratis gids

Laat je gegevens achter en ontvang gratis De Ultieme Gids voor een Sterk Personal Brand op LinkedIn.